嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

SORRY心儀

SORRY心儀

我之前都唔想放飛機
$ A$ ^3 f' E! ^因為我個ip4比人偷左
. P6 X! ?. @+ S0 V: n我又唔知你手電2 t$ Q4 [' x4 {/ ]2 f
7 i, Z. G, T  v8 u" ^
家又唔知點解上唔到網
) r4 y6 _. F) x: r我都鮫左唔小時間先上番網
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
勇於認錯

就咁講無用既
% c) Y$ C! ]% K* K4 z: _show下你既誠意先啦
YV3S1E117XC050141

係唔係想同我買兩對襪果個人?# V! E* {5 R2 [% d
不過都成個幾兩個月前既事喇喎....

比多小小成意會好d-3-
雪雪

私事就PM啦
, |: f: L) {" L7 [咁耐咯,買番部電話,再幫襯過

道歉露出XX是常識吧
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 心儀 於 2011-4-27 00:17 發表   . ~0 T2 M, K7 n( b- j, ]
係唔係想同我買兩對襪果個人?
4 Q  p' b; h2 k不過都成個幾兩個月前既事喇喎....
' `! v  w) u5 i: `" [! R, z0 W" x, O4 e' d) K1 N% i/ c3 t
我又唔想比$人地鮫上網% E9 c- _0 N6 A$ C/ ]0 G9 H! J2 d
自己做做下
' l& _' N. G9 `/ C做左2個月

引用:
原帖由 iamonheel 於 2011-4-27 07:53 發表   ) x5 }6 s' h6 k2 u8 Y; M
道歉露出XX是常識吧
1 Q+ |9 g7 T: d7 [. I  Q " l# H0 y+ s$ s5 A' J  o
露出露出

引用:
原帖由 心儀 於 2011-4-27 12:52 PM 發表   / t& Q& ?5 w- r% |

5 ~! U4 M( g8 i: r( I   q, z2 Z1 u' X
露出露出
男既有咩好睇
YV3S1E117XC050141

引用:
原帖由 JG5446 於 2011-4-27 12:54 發表   ( q. b' [- X: g. L: U
男既有咩好睇
" r4 s' x& G+ L9 n( h& ]$ G0 M
胸肌

唔駛解釋!黑名單處理!