嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

SORRY心儀

SORRY心儀

我之前都唔想放飛機4 o9 Q) F% [: L: e3 F2 A
因為我個ip4比人偷左
  s0 p3 C8 i- U, ^& |2 r我又唔知你手電$ V& g* Y/ a  |2 S# T2 ]# S
" S$ }( i  d1 l, O
家又唔知點解上唔到網+ I9 u& s  z* n
我都鮫左唔小時間先上番網
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
勇於認錯

就咁講無用既2 v! ^- w$ X9 i
show下你既誠意先啦
YV3S1E117XC050141

係唔係想同我買兩對襪果個人?
, Y! S2 h3 z, \- F! [0 N不過都成個幾兩個月前既事喇喎....

比多小小成意會好d-3-
雪雪

私事就PM啦& H( m9 s% k; i2 _4 n+ h$ c1 _
咁耐咯,買番部電話,再幫襯過

道歉露出XX是常識吧
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 心儀 於 2011-4-27 00:17 發表   8 q. ^( w; a2 m# o/ i
係唔係想同我買兩對襪果個人?
3 U  W4 Q7 E: O; g# s5 A不過都成個幾兩個月前既事喇喎....
* Q1 H2 p/ u- v% ~
. }+ W. ?+ v) ~我又唔想比$人地鮫上網# _. j; o- R6 ]6 g; o( _1 g' O
自己做做下 4 ]3 _/ Y5 W( G3 U( S( Z1 d$ F; }
做左2個月

引用:
原帖由 iamonheel 於 2011-4-27 07:53 發表   
& d/ {) m" v: p道歉露出XX是常識吧
6 T! v9 n) @6 e
% _. R* R2 B! @" [7 s
露出露出

引用:
原帖由 心儀 於 2011-4-27 12:52 PM 發表   
- u0 N: ]) p% U2 Q8 e0 V; S! r3 E9 K. q
1 e, f! v: M, b( v: Z+ e0 g  t+ U
1 g$ T6 B7 A# x+ g7 e; i露出露出
男既有咩好睇
YV3S1E117XC050141

引用:
原帖由 JG5446 於 2011-4-27 12:54 發表   
. H8 Y; q- {* _- M4 ~7 w男既有咩好睇
9 O: @; @3 n# m
胸肌

唔駛解釋!黑名單處理!