嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

SORRY心儀

SORRY心儀

我之前都唔想放飛機
0 \* f# N$ K. T. P) c因為我個ip4比人偷左3 m3 t* i1 ?7 B  N
我又唔知你手電# Z0 y: _& s  P% W& s# ?
* c# U# V" \/ A) G1 M8 k! ^  L; R7 {3 a
家又唔知點解上唔到網
3 ~- r6 V4 {9 p& b我都鮫左唔小時間先上番網
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
勇於認錯

就咁講無用既
1 T- w1 f: D0 {2 [show下你既誠意先啦
YV3S1E117XC050141

係唔係想同我買兩對襪果個人?1 I5 u1 m8 s! S# J2 `
不過都成個幾兩個月前既事喇喎....

比多小小成意會好d-3-
雪雪

私事就PM啦3 O: j4 u' S9 h0 O* s1 X& h1 h! P7 K# N
咁耐咯,買番部電話,再幫襯過

道歉露出XX是常識吧
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 心儀 於 2011-4-27 00:17 發表   
* j1 L! J4 d5 Z5 ^* t7 s係唔係想同我買兩對襪果個人?
5 a& R7 I9 E5 }7 J6 w& |7 ?4 U不過都成個幾兩個月前既事喇喎....
  H$ K, Z9 T7 h3 k/ H# s

4 I7 r& @1 @3 f# E我又唔想比$人地鮫上網- I. _: m- y  E) h& @$ ^7 x0 g
自己做做下
5 H- B5 ]& o8 u1 n3 y做左2個月

引用:
原帖由 iamonheel 於 2011-4-27 07:53 發表   . D3 m4 L6 R- t. t
道歉露出XX是常識吧
( X) G  K: t% F* r- Y& {! y2 v

. Q3 d: e7 C# o露出露出

引用:
原帖由 心儀 於 2011-4-27 12:52 PM 發表   
5 |# f" K( X+ t1 I: |
! G5 \" V; r/ G2 h# n5 X ) l  ?, A+ q% [3 i3 \6 z
露出露出
男既有咩好睇
YV3S1E117XC050141

引用:
原帖由 JG5446 於 2011-4-27 12:54 發表   
2 @" h7 }+ x2 J  A: u/ f; i男既有咩好睇
& i# ?5 x; e5 R) V2 e( O. G" V) U
胸肌

唔駛解釋!黑名單處理!