嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

幾個ageless買鞋問題

幾個ageless買鞋問題

1. 佢大約幾點會開門?. S. r- J! A8 q
2. 如果要畀鞋款佢訂造, 咁點樣畀圖佢? print 出泥定係email定係...
$ [; u" F7 [& J# \3. 如果要試鞋, 會唔會有短絲提供?0 {' y: C2 `4 l# l# i% g
又, 如果一入到去就話想訂造size, 咁會唔會skip左試鞋果部分, 去到對鞋整好果陣先試著?
% V% s7 I+ i: u3 Y6 M4 u: y" n8 E5 o- Z- y  l1 _
唔該晒
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
1. 大約11時* L& u8 X; d3 n! H$ _5 ~  X
2. Print 出來會好些
& q1 G/ a8 n- p( ^3. 佢哋會有絲襪給你試穿

定過一次, 手工麻麻地
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 iamonheel 於 2011-5-18 20:08 發表   . H( u4 A7 D2 U* c$ \7 Z% |# B% u
定過一次, 手工麻麻地
  x/ v. }. P3 W( T* M
有幾麻麻地? 差唔差得過淘寶先

引用:
原帖由 wongkt 於 2011-5-18 20:24 發表   
: h) e1 {" S' P1 h2 o9 E, X
: t# V2 e' u. X+ |, ~0 n* Q有幾麻麻地? 差唔差得過淘寶先
9 o; A$ D! }: _7 \

9 S( j" Z) f4 x0 s, M5 M4 P
; Y8 p/ e: t- S主要佢個鞋楦唔靚, 可能我唔啱睇喇, 呢到唔少fans, 唔講咁多喇, 自己撞吓板就知乜嘢啱自己 0 ~. d4 x  L; T) {) d- W: y& w
1 Z8 {( G( F0 V
依家我出面一般舖都買到, 所以唔洗去lu
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 iamonheel 於 2011-5-18 20:31 發表   
  H+ e/ Z" X. r. g- G# m' u7 f' V/ M4 i6 X2 {4 n% g
( ?9 @; a# [7 d: ^, r. k. N; ]

1 ~2 \) Q5 G5 j2 }5 k+ q主要佢個鞋楦唔靚, 可能我唔啱睇喇, 呢到唔少fans, 唔講咁多喇, 自己撞吓板就知乜嘢啱自己
' l/ }# V% {2 P- r8 M) C+ {
( e0 e2 o( ]2 D! _依家我出面一般舖都買到, 所以唔洗去lu
: v/ v9 i8 Z* B9 y我諗住訂size, 應該冇咩問題掛...

引用:
原帖由 wongkt 於 2011-5-18 20:33 發表   * k5 u% a& Y( f& y" v& V
, O( Y" K; ]" [
我諗住訂size, 應該冇咩問題掛...
1 n+ t/ S# A) ]! ]7 Q2 o
  k( _' i; F: j: R2 m
去試吓自己女裝鞋著乜size, 間嘢係唔錯嘅, 我試到自己對腳唔係咁大, 只係US 39 碼, 出面大把, 所以唔洗去呢道.# i/ V8 ]8 Q* Y8 t' U/ a8 S  c3 p

5 l2 V2 A( `2 X* p& L, i. L9 x你 US Woman 同歐洲乜size, 同budget幾多, 依家出面99%比你試㗎, 我男裝照試, sales 一定唔會有hard feeling比個客嘅6 Q0 {. A; K1 d) }( \! u8 P
& f$ R: f* S: ]
歐洲一般比US Woman大一個碼, 即 US Woman 39~40 ~= EUR 41 ~= 大陸碼

回復 7# iamonheel 的帖子

係呀,有budget同埋著到一般女裝碼唔洗甘屈就,6 h5 g' i5 Y2 Q) K6 I2 h3 E& s
cm碼我覺得最準
香港戀物討論區 http://www.hkcdtv.com/
建立理性的價值觀,戀物也可戀得健康、快樂

我大陸碼要43, 而且真係唔試過都唔知會買D乜鞋返屋企+ M6 S* L6 \6 I  D$ I2 m
咁既然去得試, 不如諗埋訂造...咁就一定岩自己囉

引用:
原帖由 wongkt 於 2011-5-18 21:30 發表   3 U/ p9 B0 e! ]1 f
我大陸碼要43, 而且真係唔試過都唔知會買D乜鞋返屋企: F/ T8 H* E; J; k
咁既然去得試, 不如諗埋訂造...咁就一定岩自己囉
! `0 b1 M. n8 j) t

; L2 c- y: O( s5 w1 ROhh.. 43碼. Budget充裕嘅話, 可以去東涌東會城嘅 kate spade 睇睇, 不過要600+, 無得講, 款同手工都靚

答番先, 去 ageless就算定, 佢都會比比對現成你試真啲8 q  K8 I& H6 l4 }! W, e

# O: Z9 G5 v* y" j5 t; Y0 Y. Q' u嗰到唔記得有無短絲襪, 去惠康佰佳喇, 1x$ 三對啫

香港戀物討論區 http://www.hkcdtv.com/
建立理性的價值觀,戀物也可戀得健康、快樂

DELETE!!!!( w. A: {' e. s5 n8 I

7 k% D4 G: t. S5 L$ f9 |[ 本帖最後由 thomas813 於 2011-5-20 17:10 編輯 ]

已pm你) }5 c! g% k- u5 k1 K. z# J
另外# \7 V& u5 f3 U# b3 l4 f! P
tomato可能會有(因我有好幾個月冇落去,之前都冇供應)1 {8 j$ U% Y3 f9 i6 H' [$ K' L: D
ageless就一定冇(我買咁多次都提供冇)" `, D3 T& ~: a, e  U
所以你最好著定

thanks for the info

樓主買到鞋未?

仲未去...要解決埋少少唔關事既問題先

一個人去掂唔掂?

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2011-6-4 14:16 發表     ^7 A2 A, e) a) k! h
一個人去掂唔掂?
) p: k: \5 b0 F( k- [自己去會有問題?

好多人都唔敢入/ b+ a& o8 ^1 @8 J' n
我就唔怕
6 A0 f+ C0 p' K& S8 a9 r, @因為同佢地熟晒