嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇CD 試過響 2%買3?

有冇CD 試過響 2%買3?

有時行過見到其實好多3都好靚
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
行過,但不太喜歡啲款,它價位來講,料過不到自己要求,料來講Esprit抵啲
香港戀物討論區 http://www.hkcdtv.com/
建立理性的價值觀,戀物也可戀得健康、快樂

2%的衣服又貴, Style+Cutting 又唔靚

試過. 我成日等佢季尾三折或四折既時候買嘢. 如果唔減價既話不如去 H&M 或者 Zara / Bershka / Pull & Bear 好過, 起碼價錢合理.

2% 貴! 款一般!
: ^- q9 g" _; E7 }* L. {5 d/ p+ S不過都幾鐘意佢d 2% x miffy系列

我覺得佢D款好有青春氣息

wing 姊 好似好high class 評d 衫衫..7 a# _/ q: |, R. Y
見過幾個post 都係咁講 呵..((講笑咁講..有怪莫怪))
) W* x8 ?) V# T( ~* A5 g6 M
0 r8 i& L2 K: k' D/ d. J  s( o好似我d 窮妹妹..我諗女人街 旺中, h & m 個d 已經覺得合適囉..
+ U$ n$ G- Y' U我諗返左工應該有唔同睇法...budget 多左..選 d 野都多d..
, S$ Q% J1 M# N: s) X9 K, R) K7 ~! m/ j! A' e
仲有想問問有時quote 左人地講野好似有bug咁..打咁多字會冇晒既@@"4 w$ ^2 p2 |8 D3 @$ `8 |- T+ C+ N0 Y
其他論壇quote 左都冇事..% F% w$ b  O8 E8 X. J5 H

6 W$ O8 r% e/ t, s9 ?[ 本帖最後由 怯~~ 於 2011-6-7 02:16 編輯 ]
本sis叫奈奈姊!~

引用:
原帖由 怯~~ 發表於 2011-6-7 02:14
- L! Z9 f+ i  B* n; _wing 姊 好似好high class 評d 衫衫..( m+ n& m% p6 [3 z6 t
見過幾個post 都係咁講 呵..((講笑咁講..有怪莫怪))
) q5 ^! s9 Y0 W: _* W( G( b9 v" G2 ^1 m. L
好似我d 窮妹妹..我諗女人街 旺中, h & m 個d 已經覺得合適囉... w' O: k2 C) X0 ^
我諗返左工應該有唔同睇法...budget 多左..選 d 野都多d..
  q1 G$ R; t+ ?. K# C) i6 i仲有想問問有時quote 左人地講野好似有bug咁..打咁多字會冇晒既@@
- A* ^7 W1 T% O; ~& |+ J; G其他論壇quote 左都冇事..9 q- u( B3 s  V9 t# h; Y

9 w4 B+ N1 A+ T% P[ 本帖最後由 怯~~ 於 2011-6-7 02:16 編輯 ]
, a+ @9 ?% U; W

% K  a" H' W6 U+ A無介意 / |' N8 f1 |# s) e9 n' W6 P
我自己事實係要求高左啲,我要舒服不要多,搵錢甘辛苦當然要對自己好啲。
# v& k8 I7 ^6 M0 x$ A2 \copy内容再用代碼引用就可以全部内容都引到
% H. [$ R' v! }- M' u$ G[quote][/quote]! r- g$ ]6 P" Q% F
% ^- H5 X6 g8 d3 p& ?+ z
香港戀物討論區 http://www.hkcdtv.com/

[quote]無介意 我自己事實係要求高左
本sis叫奈奈姊!~

試試先..謝謝解答喔..* @/ m2 Y2 P% X% i) _* |2 A3 P
cd 過先知..明點解有時女仔係愛靚唔愛命..
9 R* u; i: w2 m% r舒服當然重要...但我宜家心態都係靚行先..5 y) Z/ H/ B) w  c7 K/ ]1 I
好似高跟鞋咁..明知著10cm 會好痛行2個幾鐘..但都要著..
/ J* ~$ S) e3 @' r0 f, H因為真係好鍾意..係鏡入面見到對腳同鞋鞋好靚..
0 P) X2 n% n' R3 z( d) h6 Y, x/ g" y* K) p
男身時就掉番轉 舒服行先呵...靚唔靚冇所謂宜家心諗..% m! H! }0 D3 \$ Y
0 h7 X9 v( s6 k7 F
呵..小妹好笨..還是不行呢.
本sis叫奈奈姊!~

引用:
原帖由 怯~~ 於 2011-6-7 02:42 發表   
+ I* e; u' Z% K5 r6 M6 v& G: s試試先..謝謝解答喔..( X% f3 q# f, I1 U; W1 z4 v3 b. ]
cd 過先知..明點解有時女仔係愛靚唔愛命..8 ~8 o& E9 ^4 W
舒服當然重要...但我宜家心態都係靚行先..0 K* O) E' [& s/ M5 ~: }) Q
好似高跟鞋咁..明知著10cm 會好痛行2個幾鐘..但都要著... m$ T/ s- A% M
因為真係好鍾意..係鏡入面見到對腳同鞋鞋好靚 ...
" T! r/ d* C( C( o" D
) F: u- t6 }1 @4 O  O7 {: C% `0 t如果可以又靚又舒服就最好
# W9 Q4 I. F, u6 L1 Q% j  @1 s給多次我引用你文的相你看,你好似漏了個尾碼
  e+ T0 ]" M) U
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 w-wing 於 2011-6-8 16:07 發表 , U& w; o2 e! ~3 g! A! n
: d# L1 ~+ L" Z9 i  D6 {
如果可以又靚又舒服就最好/ {, A5 R6 w1 l& {
給多次我引用你文的相你看,你好似漏了個尾碼
& g6 ?% g3 k! Z. G: c# O
8 l# Q, n: |+ i/ R* x6 _& ^  ~, N3 W, D2 c/ S
試試先 謝謝wing 姊
本sis叫奈奈姊!~

引用:
原帖由 Daisy 於 2011-6-6 14:41 發表   
) ^2 U7 K3 b# n2 y試過. 我成日等佢季尾三折或四折既時候買嘢. 如果唔減價既話不如去 H&M 或者 Zara / Bershka / Pull & Bear 好過, 起碼價錢合理.
$ h* b* P! }3 O  }
PO 下D戰利品LA