嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Sloggi

Sloggi

有無人知道邊度有Sloggi Bra賣?
" S6 n# {8 x6 G. O$ X# j最好係易買D的地方
: K. ^. j+ R2 h, @# r  mThz!
覺得好的就按一下感謝吧~~
收各校校章,請PM報價

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我上星期至買完, 運動型既 bra同under, 我係千色店買架!

有Triumph counter嘅各百貨公司都會有,一去即有得買。
/ V) d" `! |% E' K% M7 A細鋪有賣Triumph牌子嘅都會有,不過多數入under,bra HK太少人買Sloggi,好少拿貨,可能要等sales幫你訂貨。
香港戀物討論區 http://www.hkcdtv.com/
建立理性的價值觀,戀物也可戀得健康、快樂

their shop....

引用:
原帖由 w-wing 於 2011-6-14 19:58 發表   
0 D4 O" `# W3 X. H. ]7 `有Triumph counter嘅各百貨公司都會有,一去即有得買。# y+ ^2 s' x9 t4 a
細鋪有賣Triumph牌子嘅都會有,不過多數入under,bra HK太少人買Sloggi,好少拿貨,可能要等sales幫你訂貨。
' s. D: ?# s% M有無D無咁多女性去的地方介紹?
2 W" R( h4 ^( b8 i; ^# B百貨公司好多人我好易覺得尷尬
收各校校章,請PM報價

引用:
原帖由 usa0059 於 2011-6-14 23:42 發表   4 \% g" N4 e4 Q* H6 M( z5 e& c

- k0 Y' W1 h, E有無D無咁多女性去的地方介紹?3 j+ d$ V& @0 C: x) G, c+ f
百貨公司好多人我好易覺得尷尬
7 N! B/ K5 [  b8 A
3 X! v, ]' ?% I* A5 S: B
上網買喇,又唔洗試,無所謂啦
  F( Q, F! M3 J7 A% Q5 ]0 ?我諗無咩其他賣女性內衣既地方會無女性囉% f1 j6 o3 }9 b6 i* }
其實無尷尬架,你咪入去同sales講,想買件咩size既bra比女朋友,叫佢介紹囉

引用:
原帖由 pisa 於 2011-6-14 23:50 發表   
$ N6 F7 Y1 `  y, t1 [! \
6 b+ N( J& H" N0 Y; b% r( }+ u" }0 D
上網買喇,又唔洗試,無所謂啦# `' I5 T/ D1 k2 c0 h" V* ~
我諗無咩其他賣女性內衣既地方會無女性囉
% Z7 M% N  j" s% w% Q9 e! ^/ ]9 ~其實無尷尬架,你咪入去同sales講,想買件咩size既bra比女朋友,叫佢介紹囉
9 x" S3 |0 @% g2 \& Y; E/ H$ v% x( f8 g1 E  F
Yahoo 拍賣 search sloggi咩都無.....
收各校校章,請PM報價

回復 7# usa0059 的帖子

sloggi平野來,網上拍賣比較冷門
香港戀物討論區 http://www.hkcdtv.com/

引用:
原帖由 w-wing 於 2011-6-16 00:55 發表   ' A- ~1 Y% S: v3 l! u- t$ q
sloggi平野來,網上拍賣比較冷門
5 N. N# E& q, V& B; e: h+ W揾到沙田一田百貨有一間
4 s2 {' K) X' t唔知果度多唔多人呢?
收各校校章,請PM報價

引用:
原帖由 usa0059 於 2011-6-16 08:19 發表   
# e% f# `6 O6 k3 T5 f# P7 a% j: m4 n: M
揾到沙田一田百貨有一間# y! A- k3 i+ ~$ D$ y# I% [
唔知果度多唔多人呢?
4 J9 V' a( X* D  G你試下查黛安芬

呢輪父親節會少啲人去女裝内衣部,加上counter在最尾個轉彎位(如果無改過位置),都ok少人
- E/ T' u6 Q1 ]0 f一般最少人時段4:00~5:15p.m.(C9娛樂中or趕返屋企,5點收工的OL未來到), 9:30~10:30p.m.(打烊時間),唔好以爲夜晚少人,好多唔想給人知自己著什麽bra、under嘅女仔會呢個時候出現。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

不過千色比較貴@@

黛安芬度度差唔多啊!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!