嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

會覺得嗎?

會覺得嗎?

其實你會覺得自己是les嗎?
覺得好的就按一下感謝吧~~
(*卅▽卅)ノ

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我係男既, 所以無可能係 les.

我常覺得自己是les,但les的對象可是女對女、cd對女及cd對cd。
我愛女生,要做女生,女同女生。

我覺得自己係narcissist多啲 % e: t( r% z, O0 Q+ d; L: ^
Lesbian與gay一樣,是一個文化、文明發展到盡頭的最終產物,
, n; I8 v4 R4 j# @1 x% D# I: M當一個動物、植物臨絕種前都會出現雌雄同體以確保可自己繁殖而令種族不會滅絕,所以細菌、動物、植物都有陰陽同體。0 q+ |6 c. s. |3 @" t
同性戀是中間的過渡而已,理論上社會越好會越少同性戀...
香港戀物討論區 http://www.hkcdtv.com/
建立理性的價值觀,戀物也可戀得健康、快樂

引用:
原帖由 Daisy 於 2011-6-20 02:27 發表   
& @7 [4 o* U9 b; o. G我係男既, 所以無可能係 les.
9 E' G- r- o4 F. v8 a+ K6 x
我用錯terms,應該係gay?) N2 c$ [6 x8 C
9 Q0 o- t, B: X5 A
引用:
原帖由 Misscarolchan 於 2011-6-20 03:36 發表   
9 A: f4 k: ]$ f* A0 ^我常覺得自己是les,但les的對象可是女對女、cd對女及cd對cd。
4 Y/ O6 r4 I' ~% N+ G1 [* Y% ocd對女都算les? 6 }1 a4 j9 S* |$ r4 R+ y6 ^. Q
cd對cd,其實都係男同男啦,咁即係可以叫做gay% w) q3 U1 A% a5 t* ~

8 h3 ]0 O1 e) X
引用:
原帖由 w-wing 於 2011-6-20 10:06 發表   
# b7 m: |) H  F; J! E我覺得自己係narcissist多啲
" r8 n5 ^& t- ELesbian與gay一樣,是一個文化、文明發展到盡頭的最終產物," R( r0 F( G# X' U- h" m- v, Y' W  m
當一個動物、植物臨絕種前都會出現雌雄同體以確保可自己繁殖而令種族不會滅絕,所以細菌、動物、植物都有 ...
6 _8 E7 b) L3 w好深啊  你讀bio架?
# s8 m/ l* @- z, g社會進步,就唔會有同性戀,咁究竟係我地既社會退步緊,定係我地唔夠文明呢?我覺得越黎越多同性戀wo
(*卅▽卅)ノ

小妹未試過wo

回復 5# pisa 的帖子

咁樓主你其實係gay/ les?? (即係你對象其實係男性定女性???)9 p9 ?0 T6 B* v2 Y$ I

7 O. U- f0 U" ~) l* A. S我有時都會覺得自己有少少les, 即係CD果當自已係女性, 不過仍然對女性有興趣

引用:
原帖由 w-wing 於 20/6/2011 10:06 AM 發表   
" E! W" e' W$ j( R- p7 y* e我覺得自己係narcissist多啲
; e# ^( ~0 `" q2 x3 H/ q" B) \0 c5 ^Lesbian與gay一樣,是一個文化、文明發展到盡頭的最終產物,
5 [( [- ~0 \9 |/ e當一個動物、植物臨絕種前都會出現雌雄同體以確保可自己繁殖而令種族不會滅絕,所以細菌、動物、植物都有 ...
: f) @9 {, c0 F8 d# K8 Z+ V! C3 `  h4 k) y/ h$ C
多謝指教, 姐姐似乎對sociology/psycho 好有研究wor
: E. _. z- P+ H% u  j
: y1 ?) d0 e& R: V8 F同意好多異常行為都會係文化發展後期的副產物, 而cd, les, gay.....只係其中一種
1 k0 U+ u( f' y0 W( X  |+ h( q& r& B  \0 a
不過如果講社會好就會減少 異常行為好似有d矛盾, 又或者"社會好" 既含義實在太廣泛.......

引用:
原帖由 Terry220022 於 2011-6-20 16:29 發表   , h& d2 S( n5 p+ z, [- j
小妹未試過wo
* k7 x& ^( m; J1 {同男仔拍拖?
(*卅▽卅)ノ

引用:
原帖由 LingLing 於 2011-6-20 17:06 發表   * Y( m0 E4 j& f; R
咁樓主你其實係gay/ les?? (即係你對象其實係男性定女性???)
) p! C8 e9 F; g' _- k) U, h! N/ g8 Z8 {! L4 ]7 W
我有時都會覺得自己有少少les, 即係CD果當自已係女性, 不過仍然對女性有興趣
9 p, N6 s- T( y" S* C% C
5 Z2 I2 {: c1 z7 _+ [3 {' A
les,我係b黎架 你地唔介意架可?
(*卅▽卅)ノ

cd對女都算les? 2 }; X, o. H; r, V( W2 j2 A
我確認為,如果cd了,但沒有性交,只是如女同般用口用手,不算les嗎?1 h, s1 _+ |6 X( \8 w% x3 Q7 J
1 {+ M7 F. p$ B3 r2 B+ p
0 ]* G' y" X7 q8 M2 t, ~6 h( q
cd對cd,生理上係男同男啦,但二人不肛交,不以陰莖為重點,只是磨擦,接吻,又算不算les呢?
我愛女生,要做女生,女同女生。

唔知喎,無諗過呀

引用:
原帖由 Misscarolchan 於 2011-6-21 23:15 發表   
4 ]2 `$ N1 Z; \! G3 Bcd對女都算les?
/ V# i% h: r) C* L: t我確認為,如果cd了,但沒有性交,只是如女同般用口用手,不算les嗎?4 X, G8 _9 M/ ]9 e( ^2 X
7 w% R, i4 f: V* }
8 m) Z, `6 x% r1 e# p3 V
cd對cd,生理上係男同男啦,但二人不肛交,不以陰莖為重點,只是磨擦,接吻,又算不算les呢?
0 x+ l( e3 f* k9 V
0 K5 L' `4 [2 I& ^0 V生理上都係男男.... 應該算是gay?
(*卅▽卅)ノ

我想講性取向和喜歡甚麼種類的伴侶是沒有關係的

其實妳大家可以當自己係less 因為妳喜歡女仔...而自己當自己係女仔..~8 j! F9 h2 h: c/ {. _

: ^( l5 b1 E2 `當自己係女仔=認同自己係女...
3 k' p" g: }# G- F( o3 F認自己係女+喜歡女 => 當自己係女又喜歡女 => 當自己係less~

唔會牙~~~~~~~~~~

男性對我有點吸引力, 但我不會跟男的一起.............
~Sammi~