嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

妹妹內衣 (part 2)

引用:
原帖由 comhkdoy 於 2011-7-1 00:54 發表   
" A6 |6 W" H4 _5 u. ?1 u4 H
' r5 l; g3 H9 l. v& p係lo
$ p" S/ W7 F4 l: `" _我都想有個啊妹....
& H8 }  {- J4 W& P: v5 ~0 x
& y8 j; P+ u  @3 U% K有個妹都好煩架....

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
今晚我細妹叫左個朋友上黎過夜
; l9 ~$ ^. G& s佢放左個未洗既bra同底底響我屋企部洗衣機度.....

! p" T  B6 r' G4 I1 j; |2 T
快D Upload上黎睇睇!!!

這件粉紅色內衣好正點呢 好棒呢 希望還有白色的呢  感謝分享

期待~我會支持~~~

2輯都咁好睇
5 V. P! e' a; L% |粉紅色果個都好少女...' X0 P- m2 J3 k3 U
我鐘意白色+白底+粉紅色bra

引用:
原帖由 tony604061 於 2011-7-1 16:59 發表   
5 A( [2 W, P) }' w' q0 F# L1 M: ]這件粉紅色內衣好正點呢 好棒呢 希望還有白色的呢  感謝分享
$ z6 i0 A* l7 K7 ~! H/ l+ b
4 Y7 p) `1 ^( r$ D8 }) i

# d1 }* c2 [. Z佢白色既係得呢套乍...

有新野睇~
; h+ y' R* d$ a( F" e' N0 R* Khttp://www.cdtv.coms.hk/redirect.php?tid=22117&goto=newpost

part II is much better~

引用:
原帖由 JT1030 於 2011-7-2 01:49 發表   
$ P  [- z/ f1 S* O. M  [! hpart II is much better~
9 B8 W4 ]4 t7 R4 T) e* ^/ E8 ?4 k2 g& ]* u
點解咁講﹖

由於另一主題被鎖post既關係
, g1 M$ {2 i* S令本人心灰意冷2 @; {9 @7 S# G- {7 x# [- L- i
決定暫停妹妹內衣的發佈! Y1 I! m" j2 u( K' a
直至另行通告為止
! K3 |# i* S- b3 c謝謝各位一直以來的支持

有白色會更加好呢~

引用:
原帖由 spy 於 2011-7-4 23:29 發表   - `0 S9 a+ V& l2 `6 W7 c8 x
有白色會更加好呢~
4 H9 {3 l5 T$ x1 `$ E

0 h# W" M9 V) l6 |" B無全白喇,底色比較白既好似有.....
, m7 [7 x: i: p$ s" Y不過唔係全白大家鍾唔鍾意先﹖

個款都幾好喎

個BRA真係好靚呀~~~

好漂亮的内衣啊

[quote]原帖由 luoluozyf 於 2011-7-9 15:05 發表   
' M' J3 w; A! W0 J  ^! X  _6 l/ Z9 g

& i$ V5 d! J5 o- ~9 x2 |大家點解覺得漂亮呢﹖
; `+ a1 M6 a# N: a" k# Q
& E* E* f% ^5 v[ 本帖最後由 ltkhw1 於 2011-7-10 04:08 編輯 ]

我也想有個妹呀~~

幾時有下一part 好想睇多d