嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

妹妹內衣 (part 2)

引用:
原帖由 comhkdoy 於 2011-7-1 00:54 發表   & m* v$ M+ j8 ^7 e( s
7 p# _! ~# z( j7 Z
係lo" \% n5 ]7 h, e  W
我都想有個啊妹....
8 M0 H/ n: K$ d& ~  Z4 W
# Y* c$ A" ~2 Q' x有個妹都好煩架....

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
今晚我細妹叫左個朋友上黎過夜
  s) ^5 r% W& q; Y佢放左個未洗既bra同底底響我屋企部洗衣機度.....

* P! t. I. _8 M/ V! _; u6 y+ ^
快D Upload上黎睇睇!!!

這件粉紅色內衣好正點呢 好棒呢 希望還有白色的呢  感謝分享

期待~我會支持~~~

2輯都咁好睇 5 f! B7 m1 q' X) p
粉紅色果個都好少女...
! h, n8 U5 D9 q$ i7 I我鐘意白色+白底+粉紅色bra

引用:
原帖由 tony604061 於 2011-7-1 16:59 發表   & `# T6 c5 r, b0 Q. B( L  Q
這件粉紅色內衣好正點呢 好棒呢 希望還有白色的呢  感謝分享
0 ~# U* y1 P% s" J0 C4 l6 p3 K& Z! |

. V# n0 h0 J/ f# B" H8 \' o) }5 G# t& a' j
佢白色既係得呢套乍...

part II is much better~

引用:
原帖由 JT1030 於 2011-7-2 01:49 發表   , M5 a- N1 E6 @9 r, @- X
part II is much better~
! Z4 A# S# f0 s6 `9 n$ R# O- d/ Q7 i- u* b
點解咁講﹖

由於另一主題被鎖post既關係5 u& s2 Y2 J6 L! U3 J' l" L# e
令本人心灰意冷% C# a, {0 D! _1 x! j
決定暫停妹妹內衣的發佈
/ F- C& I5 E9 _8 n- w; T! p' _直至另行通告為止8 i+ Z' G* P8 m3 s! `& o( \* V
謝謝各位一直以來的支持

有白色會更加好呢~

引用:
原帖由 spy 於 2011-7-4 23:29 發表   
* X2 Z) H0 z2 c有白色會更加好呢~
6 ?$ c  m$ ~; x9 g  b% U( C% u

A5 w3 W9 X* @  U! H" G無全白喇,底色比較白既好似有.....8 P/ ]; s( D+ P# m( G1 i7 M
不過唔係全白大家鍾唔鍾意先﹖

個款都幾好喎

個BRA真係好靚呀~~~

好漂亮的内衣啊

[quote]原帖由 luoluozyf 於 2011-7-9 15:05 發表   6 A$ V; D. K) }% ^& }9 a+ B0 H

. p( U! ?& U7 g
1 }3 ~- E4 T# p3 f  ^5 b, E) [大家點解覺得漂亮呢﹖) k9 i: @: ]3 s" S( |
8 w% h# P6 ?8 P% i

我也想有個妹呀~~

幾時有下一part 好想睇多d