嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

妹妹內衣 (part 2)

引用:
原帖由 comhkdoy 於 2011-7-1 00:54 發表   # h2 m0 B1 f2 U) M' w, v$ O

* a& A* J5 z( D- r; \7 O係lo, C6 `; K) l: j7 V0 ?
我都想有個啊妹....
- Y% i) j; O$ m2 k" A& s' @7 ~- ~2 I$ O, o. S. g
有個妹都好煩架....

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
今晚我細妹叫左個朋友上黎過夜8 u3 [8 Z  I: Z
佢放左個未洗既bra同底底響我屋企部洗衣機度.....

9 y; @3 r. h! {6 P
快D Upload上黎睇睇!!!

這件粉紅色內衣好正點呢 好棒呢 希望還有白色的呢  感謝分享

期待~我會支持~~~

2輯都咁好睇 0 ~, R. [9 I5 C1 ^) N* d& t! s
粉紅色果個都好少女...
$ L% q& r9 \1 w; s1 e; K. M1 E; o# k我鐘意白色+白底+粉紅色bra

引用:
原帖由 tony604061 於 2011-7-1 16:59 發表   9 g8 v) s( c3 l/ V7 p; T  Q
這件粉紅色內衣好正點呢 好棒呢 希望還有白色的呢  感謝分享
/ O6 b4 c7 _+ s, d+ I' F
4 M; T2 o) i0 i9 y$ C  C
6 V+ y: d$ o. p$ K5 P
佢白色既係得呢套乍...

有新野睇~7 P( c: H+ i. T8 Z1 h1 ]- c+ O
http://www.cdtv.coms.hk/redirect.php?tid=22117&goto=newpost

part II is much better~

引用:
原帖由 JT1030 於 2011-7-2 01:49 發表   
7 p2 ^- l. K& C# `6 B: g8 `/ Z& _+ l* Npart II is much better~
+ F4 ?0 V8 z9 s/ K2 I
) U8 g! L8 I1 O6 D( R3 Q
點解咁講﹖

由於另一主題被鎖post既關係1 k, H; p4 g4 v0 n9 {9 n, B/ M8 p
令本人心灰意冷% x- |7 e$ n9 A5 a
決定暫停妹妹內衣的發佈& W/ b6 G/ g$ f& d8 a8 s
直至另行通告為止
7 |2 W) O; @+ @謝謝各位一直以來的支持

有白色會更加好呢~

引用:
原帖由 spy 於 2011-7-4 23:29 發表   % d& [7 b2 i3 \0 F, j
有白色會更加好呢~
" l" W( j- Z! S% V! `8 {* S- T; {6 K$ Y* k
無全白喇,底色比較白既好似有.....4 A6 @; G( P( _4 H7 m( H4 }! w( y2 d
不過唔係全白大家鍾唔鍾意先﹖

個款都幾好喎

個BRA真係好靚呀~~~

好漂亮的内衣啊

[quote]原帖由 luoluozyf 於 2011-7-9 15:05 發表   8 n! w; b2 v: K; g% s1 V) ^
- }* u/ i. c4 l3 s, _9 q
3 x5 n# u0 P% {1 i* F7 j# ?
大家點解覺得漂亮呢﹖
5 _/ I& H5 M& {6 {9 Y
  g5 {$ M! b8 n8 w. W[ 本帖最後由 ltkhw1 於 2011-7-10 04:08 編輯 ]

我也想有個妹呀~~

幾時有下一part 好想睇多d