嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

妹妹內衣 (part 2)

引用:
原帖由 comhkdoy 於 2011-7-1 00:54 發表   * I6 O+ f+ K# e9 n4 k0 @

- v$ I  c8 }! J0 F$ x' W係lo( P4 M7 C# j+ G  U/ x1 x1 g2 x
我都想有個啊妹....
& u3 I& s7 u8 S5 b: P; E3 ]0 Y6 z
) p, G) m( M+ N# F. W
有個妹都好煩架....

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
今晚我細妹叫左個朋友上黎過夜
# s5 ~: l( d7 a4 ~" l! Y+ ?5 R佢放左個未洗既bra同底底響我屋企部洗衣機度.....

9 q2 b& F8 O8 r+ s
快D Upload上黎睇睇!!!

這件粉紅色內衣好正點呢 好棒呢 希望還有白色的呢  感謝分享

期待~我會支持~~~

2輯都咁好睇 " K& e9 _8 E- [
粉紅色果個都好少女...
* g% k! v- d9 H9 s1 A- j$ u) \我鐘意白色+白底+粉紅色bra

引用:
原帖由 tony604061 於 2011-7-1 16:59 發表   ' o& b  n; R  t$ D# `
這件粉紅色內衣好正點呢 好棒呢 希望還有白色的呢  感謝分享
0 v# J1 y/ ]! ^, k: h5 o% V
+ v5 L  u' ~9 P4 t9 u; i: Y7 Q! \  }4 S) a. V. |! U
佢白色既係得呢套乍...

part II is much better~

引用:
原帖由 JT1030 於 2011-7-2 01:49 發表   
/ A3 |( u& b; y. Bpart II is much better~
; G' |7 l' h! Y7 C+ I

& j7 M! ~* K2 \, U: I點解咁講﹖

由於另一主題被鎖post既關係# z8 B. d! b$ O" P# n
令本人心灰意冷; Q& i/ K' j; L. @$ r0 V
決定暫停妹妹內衣的發佈% \. D1 R( p( b0 Q. f# L
直至另行通告為止
0 v$ F8 D6 ]- U  M0 w' ^謝謝各位一直以來的支持

有白色會更加好呢~

引用:
原帖由 spy 於 2011-7-4 23:29 發表   5 ]7 v' V; f4 i
有白色會更加好呢~
2 x" ]+ f. T; \' _0 D
  @( `/ \( C) X& `/ T" S2 a* h無全白喇,底色比較白既好似有.....
) W' O8 s* X4 O不過唔係全白大家鍾唔鍾意先﹖

個款都幾好喎

個BRA真係好靚呀~~~

好漂亮的内衣啊

[quote]原帖由 luoluozyf 於 2011-7-9 15:05 發表   
: n5 Q" ]! ?! {1 L! T0 R2 f
" L! _) a4 h! e
/ C  z! G8 M/ A, v大家點解覺得漂亮呢﹖
  `8 O) v3 U5 |) V6 [  g( _1 Z3 g  W. j+ P" p5 Z8 I- z8 K' Y

我也想有個妹呀~~

幾時有下一part 好想睇多d