嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家有冇計過自己有幾多戰利品呀?

大家有冇計過自己有幾多戰利品呀?

在下由幾年前開始儲自己鐘意o既底底: h) N6 t$ [$ |" n4 A% a
儲儲下都過百條啦~~
覺得好的就按一下感謝吧~~

恐怖//

引用:
原帖由 傅千紅(KIRA) 於 2011-7-5 01:34 發表   1 [& Q" b3 f  R8 Y6 e, u5 T
恐怖//
/ i8 I( o2 n3 e' O1 N
.......=_=......

一啲都唔恐怖. 我都有好多. 我諗我有幾百條 under. 如果影相 show 我嗰堆 "底褲山" 既話, 一定好震撼! 不過大部份都係新既, 無著過! 我嗰啲好多都係糖果色有啲印有公仔好似 Snoopy, Hello Kitty, 儍豹咁, 好 cute, 有 hipster 款, 有 t-back, 有 strings, 有 booty shorts, 有 lace 咁, 就算唔著淨係攞嚟睇都好開心. 好鐘意前面嗰朵花. 你話做女仔幾好. 唔緊要, 男仔做 CD 都好開心架, 有 knicker 著, 唔駛日日著住條白色菊花牌.
7 h; {/ K+ u" z) V/ |3 r4 W. z* Y: }3 o6 B0 e7 \

I have more than 30+.) b) r9 |1 i6 y, i5 W' M2 p
  R( U7 g7 |5 W4 S) u
one for every day in a month

除了# H+ v% M! {( h* y) o. M
恐怖,就是羨慕: p) [2 j. _4 l: }* c
* H+ d& g" E( N( O
so sad

引用:
原帖由 Daisy 於 2011-7-5 01:39 發表   
$ W/ d  F5 @+ T, E# W* L& {$ t& M) |一啲都唔恐怖. 我都有好多. 我諗我有幾百條 under. 如果影相 show 我嗰堆 "底褲山" 既話, 一定好震撼! 不過大部份都係新既, 無著過! 我嗰啲好多都係糖果色有啲印有公仔好似 Snoopy, H ...
# d: X7 [+ W0 v$ p; }. E" e( V
我都係咁話一D都唔恐怖~~5 I# K9 @% ?. d2 l7 F: ^& g6 c
我鐘意D勁可愛少女個D款$ I1 @7 L! o& k! k
不過我有D著過有D冇著

女底底 幾時都係最多款式可以揀

引用:
原帖由 ibm.jp 於 2011-7-5 11:18 發表   
' `3 i. v( Q* |1 d3 i女底底 幾時都係最多款式可以揀
" E9 S( g" b3 t) I: }' _5 C
係呀~~
4 m7 s+ J* n9 Q! W9 O9 `# N硬係買唔完咁囉~~

我都越買越多,好似毒癮一樣。但我好哲墮,好多時著唔夠半年,就掉了。因為怕比人發現。

引用:
原帖由 applebaby 於 2011-7-5 15:12 發表   6 G9 \4 m" }: b, o3 ]; k
我都越買越多,好似毒癮一樣。但我好哲墮,好多時著唔夠半年,就掉了。因為怕比人發現。
6 C4 p2 u" f1 Y) |9 C$ x又唔好話哲墮,只係你環境唔能夠許可你儲起姐

買咁多做什麼~~?
. J* G' O7 I3 j- g1 F& R買幾條著舊就掉~~
3 q9 a( X0 o$ O+ p4 {5 W又再買囉~~
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 adam5354 於 2011-7-5 16:20 發表   
6 z/ L* s2 i% t  U& R2 e7 _買咁多做什麼~~?
/ }$ M% c  Z" r5 l買幾條著舊就掉~~ , L# l2 h1 I# c
又再買囉~~  
$ \2 x+ u! _$ \) V: i儲多D自己鐘意o既款式呀媽

我只愛絲襪,但吾係好多乍,因為吾方便收藏。
只是最愛著絲襪褲,不變裝;希望男士也可正常地著絲襪!

衫就兩個皮喼都放唔晒、底底就唔多 
. h+ ?, c' _  i" Q+ P# B: E內衣底褲着響入面、又睇唔到
( R) ~0 }" M! S" B5 g就咁着底底又唔想見倒JJ、點都會看條短裙遮住
唔鍾意女人。只鍾意女仔

引用:
原帖由 P_M_kam 於 2011-7-5 01:32 發表   ' p/ h! K; _% T1 c2 T# ]& f9 W9 S
在下由幾年前開始儲自己鐘意o既底底
. r. s! E" T8 d* v6 z" j0 |儲儲下都過百條啦~~
5 L( |9 N6 W0 M
- h0 @6 v9 k' Q* h
1 J9 w) j. N" |6 ^  \) q8 Q- G我諗我都有30幾條

我都有過百條

我就bar set多

絲襪有幾百對,衫同底底就有兩三喼,鞋就有成十對 ~

我就無咁多, 鍾意襪褲, 有10幾對!