嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家有冇計過自己有幾多戰利品呀?

大家有冇計過自己有幾多戰利品呀?

在下由幾年前開始儲自己鐘意o既底底1 D+ L: M# }% P* T5 L# e! ?! h7 u# W
儲儲下都過百條啦~~
覺得好的就按一下感謝吧~~

恐怖//

引用:
原帖由 傅千紅(KIRA) 於 2011-7-5 01:34 發表   
% w* g3 o. B6 f: H3 g 恐怖//
3 ~$ c2 Y: `3 F' O.......=_=......

一啲都唔恐怖. 我都有好多. 我諗我有幾百條 under. 如果影相 show 我嗰堆 "底褲山" 既話, 一定好震撼! 不過大部份都係新既, 無著過! 我嗰啲好多都係糖果色有啲印有公仔好似 Snoopy, Hello Kitty, 儍豹咁, 好 cute, 有 hipster 款, 有 t-back, 有 strings, 有 booty shorts, 有 lace 咁, 就算唔著淨係攞嚟睇都好開心. 好鐘意前面嗰朵花. 你話做女仔幾好. 唔緊要, 男仔做 CD 都好開心架, 有 knicker 著, 唔駛日日著住條白色菊花牌.5 v4 Y) u7 o8 V1 X
6 S0 L2 \% q. A

I have more than 30+./ E/ f! v  t8 f3 G9 ^/ g9 k4 N% f, n7 `/ j" @
5 E1 t0 y7 ~+ B3 b) j; q1 f# u- ^
one for every day in a month

除了( Y  \, o9 }  K# I. x# Z( T9 n& X
恐怖,就是羨慕
  u7 Y- r& U5 @; M$ p
* s/ T# n% E1 @/ _1 n  nso sad

引用:
原帖由 Daisy 於 2011-7-5 01:39 發表   
- O% A4 i: [$ Q! [! q0 ]一啲都唔恐怖. 我都有好多. 我諗我有幾百條 under. 如果影相 show 我嗰堆 "底褲山" 既話, 一定好震撼! 不過大部份都係新既, 無著過! 我嗰啲好多都係糖果色有啲印有公仔好似 Snoopy, H ...
. ^  T. b3 P+ @3 l7 J2 I我都係咁話一D都唔恐怖~~
$ B  h! T8 L4 o( r8 H我鐘意D勁可愛少女個D款
# T- Z. R4 f4 T$ G" r* i* c不過我有D著過有D冇著

女底底 幾時都係最多款式可以揀

引用:
原帖由 ibm.jp 於 2011-7-5 11:18 發表   
; L% [: n7 j# B: W" W" r女底底 幾時都係最多款式可以揀
) e2 O5 M8 P! S/ J5 c係呀~~2 i/ B0 M4 j( X: m3 L2 X$ b, _
硬係買唔完咁囉~~

我都越買越多,好似毒癮一樣。但我好哲墮,好多時著唔夠半年,就掉了。因為怕比人發現。

引用:
原帖由 applebaby 於 2011-7-5 15:12 發表   * Z2 q) R1 z% I" t/ m
我都越買越多,好似毒癮一樣。但我好哲墮,好多時著唔夠半年,就掉了。因為怕比人發現。
% h" T+ l! M1 S; g  i! u4 q9 }
又唔好話哲墮,只係你環境唔能夠許可你儲起姐

買咁多做什麼~~? . t' V1 P5 L5 Q. C, ?
買幾條著舊就掉~~ * `5 h9 R: x7 n
又再買囉~~
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 adam5354 於 2011-7-5 16:20 發表   ' g/ a' T' q  O
買咁多做什麼~~?
. k; P7 n$ {0 F0 A4 X* ]買幾條著舊就掉~~
( u1 Q& U: e, g6 I+ z& r+ m又再買囉~~  
7 v( E, ]& X0 D) ^
儲多D自己鐘意o既款式呀媽

我只愛絲襪,但吾係好多乍,因為吾方便收藏。
只是最愛著絲襪褲,不變裝;希望男士也可正常地著絲襪!

衫就兩個皮喼都放唔晒、底底就唔多 
: V. H! \3 y6 p) s3 P( L內衣底褲着響入面、又睇唔到
1 M& ^, k  S. ~% ?: a6 d5 m就咁着底底又唔想見倒JJ、點都會看條短裙遮住
唔鍾意女人。只鍾意女仔

引用:
原帖由 P_M_kam 於 2011-7-5 01:32 發表   
0 N5 }% q% C' }% p在下由幾年前開始儲自己鐘意o既底底9 Z: s1 w4 j/ X* n9 z. V# W
儲儲下都過百條啦~~
/ u5 z" p5 l5 [) o  z3 G# a2 J1 R# V# P, B. V
" r! O0 Q) y" h6 O; o. b
我諗我都有30幾條

我都有過百條

我就bar set多

絲襪有幾百對,衫同底底就有兩三喼,鞋就有成十對 ~

我就無咁多, 鍾意襪褲, 有10幾對!