嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家有冇計過自己有幾多戰利品呀?

大家有冇計過自己有幾多戰利品呀?

在下由幾年前開始儲自己鐘意o既底底
' _/ y" k& N3 C) ?, I" V: z儲儲下都過百條啦~~
覺得好的就按一下感謝吧~~

恐怖//

引用:
原帖由 傅千紅(KIRA) 於 2011-7-5 01:34 發表   5 b% P7 W/ m7 A' N
恐怖//
7 G) y; y9 e1 a.......=_=......

一啲都唔恐怖. 我都有好多. 我諗我有幾百條 under. 如果影相 show 我嗰堆 "底褲山" 既話, 一定好震撼! 不過大部份都係新既, 無著過! 我嗰啲好多都係糖果色有啲印有公仔好似 Snoopy, Hello Kitty, 儍豹咁, 好 cute, 有 hipster 款, 有 t-back, 有 strings, 有 booty shorts, 有 lace 咁, 就算唔著淨係攞嚟睇都好開心. 好鐘意前面嗰朵花. 你話做女仔幾好. 唔緊要, 男仔做 CD 都好開心架, 有 knicker 著, 唔駛日日著住條白色菊花牌.$ ^9 u$ D1 r! y( ^4 {0 h
/ j6 |: }8 F5 V9 o; c

I have more than 30+.
5 G  f, Q) l' l# b/ G9 r
$ m5 _8 V5 q; P3 p. X6 f$ i- C3 Ione for every day in a month

除了6 p" g% U& Q5 E: H# N
恐怖,就是羨慕6 q$ Q- R7 f8 E* W, s7 }; K8 h' z, S
  B. V8 M- n6 M
so sad

引用:
原帖由 Daisy 於 2011-7-5 01:39 發表   1 j0 b: d, h" N6 h  p% L  f
一啲都唔恐怖. 我都有好多. 我諗我有幾百條 under. 如果影相 show 我嗰堆 "底褲山" 既話, 一定好震撼! 不過大部份都係新既, 無著過! 我嗰啲好多都係糖果色有啲印有公仔好似 Snoopy, H ...
0 m" p, Q* N/ ?1 v! N
我都係咁話一D都唔恐怖~~$ \0 ^! Z; ?: k& @+ A; g
我鐘意D勁可愛少女個D款
6 f' o; Y, C3 E& `不過我有D著過有D冇著

女底底 幾時都係最多款式可以揀

引用:
原帖由 ibm.jp 於 2011-7-5 11:18 發表   
; V$ D* G' G3 D, _! y女底底 幾時都係最多款式可以揀
, x/ Q8 }+ |9 c
係呀~~
7 N, u7 ^5 J' e! O& q) E; p硬係買唔完咁囉~~

我都越買越多,好似毒癮一樣。但我好哲墮,好多時著唔夠半年,就掉了。因為怕比人發現。

引用:
原帖由 applebaby 於 2011-7-5 15:12 發表   
# V% H0 z& E# E( h& v$ c1 Q我都越買越多,好似毒癮一樣。但我好哲墮,好多時著唔夠半年,就掉了。因為怕比人發現。
0 c8 Z  V' c, K" H又唔好話哲墮,只係你環境唔能夠許可你儲起姐

買咁多做什麼~~? 1 z' c( U0 ~( ^" z
買幾條著舊就掉~~
0 q  `* L& H; P7 B1 i, q1 V% Q又再買囉~~
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 adam5354 於 2011-7-5 16:20 發表   
) F% v, x3 A5 z" L: @# O7 A買咁多做什麼~~? 4 u% D0 x) S$ K- Q1 p
買幾條著舊就掉~~ 4 d& X  U! _5 o7 Z; L  X# k0 D
又再買囉~~  
* \' L* |( }% c% O( C8 F, h1 L
儲多D自己鐘意o既款式呀媽

我只愛絲襪,但吾係好多乍,因為吾方便收藏。
只是最愛著絲襪褲,不變裝;希望男士也可正常地著絲襪!

衫就兩個皮喼都放唔晒、底底就唔多 0 {, F" ^9 H+ u& z/ _
內衣底褲着響入面、又睇唔到3 i; K, j8 G  ^8 |3 E) _
就咁着底底又唔想見倒JJ、點都會看條短裙遮住
唔鍾意女人。只鍾意女仔

引用:
原帖由 P_M_kam 於 2011-7-5 01:32 發表   
) A) s/ T. b# V0 R在下由幾年前開始儲自己鐘意o既底底/ @8 _' X! l; o5 ~% F1 u
儲儲下都過百條啦~~
  f" a2 b2 _. w7 f# @6 P& L4 z* r" E4 @
8 b) W+ A: ~! C
我諗我都有30幾條

我都有過百條

我就bar set多

絲襪有幾百對,衫同底底就有兩三喼,鞋就有成十對 ~

我就無咁多, 鍾意襪褲, 有10幾對!