嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家有冇計過自己有幾多戰利品呀?

大家有冇計過自己有幾多戰利品呀?

在下由幾年前開始儲自己鐘意o既底底
. @, j0 I  v9 T3 ^* j0 d+ v/ n儲儲下都過百條啦~~
覺得好的就按一下感謝吧~~

恐怖//

引用:
原帖由 傅千紅(KIRA) 於 2011-7-5 01:34 發表   
* d& ~; u: {+ k4 \$ Z  u2 Z; S3 w* M/ G! ? 恐怖//
; Y/ T8 I. u/ @, `* E, c! L
.......=_=......

一啲都唔恐怖. 我都有好多. 我諗我有幾百條 under. 如果影相 show 我嗰堆 "底褲山" 既話, 一定好震撼! 不過大部份都係新既, 無著過! 我嗰啲好多都係糖果色有啲印有公仔好似 Snoopy, Hello Kitty, 儍豹咁, 好 cute, 有 hipster 款, 有 t-back, 有 strings, 有 booty shorts, 有 lace 咁, 就算唔著淨係攞嚟睇都好開心. 好鐘意前面嗰朵花. 你話做女仔幾好. 唔緊要, 男仔做 CD 都好開心架, 有 knicker 著, 唔駛日日著住條白色菊花牌.$ \6 Y3 E! I4 j- t

6 F8 g8 o7 L# Y5 t[ 本帖最後由 Daisy 於 2011-7-5 02:00 編輯 ]

I have more than 30+.
/ `: H% p, B. S5 ^$ l, I0 @: ^; ^
: R! M5 `, Z% yone for every day in a month

除了
- ~* l9 _% b  P) N! p恐怖,就是羨慕" \; O9 @3 ?  J+ H
0 w9 F7 z$ w% z7 U5 n) |7 W: T
so sad

引用:
原帖由 Daisy 於 2011-7-5 01:39 發表     P( |" O$ A& W- y, b5 U0 ^
一啲都唔恐怖. 我都有好多. 我諗我有幾百條 under. 如果影相 show 我嗰堆 "底褲山" 既話, 一定好震撼! 不過大部份都係新既, 無著過! 我嗰啲好多都係糖果色有啲印有公仔好似 Snoopy, H ...
. x) R- q/ W6 G6 Q+ a$ y. h* m7 n我都係咁話一D都唔恐怖~~
* O3 U3 f6 I& p5 t  P2 l我鐘意D勁可愛少女個D款/ S- Y: K" u+ f% T
不過我有D著過有D冇著

女底底 幾時都係最多款式可以揀

引用:
原帖由 ibm.jp 於 2011-7-5 11:18 發表   ( C3 j+ U+ w/ U" A& C
女底底 幾時都係最多款式可以揀
# s, z  `2 q1 Y) \% `; S3 m  a
係呀~~
3 V& E+ X2 B% x1 h" d0 ~硬係買唔完咁囉~~

我都越買越多,好似毒癮一樣。但我好哲墮,好多時著唔夠半年,就掉了。因為怕比人發現。

引用:
原帖由 applebaby 於 2011-7-5 15:12 發表   
- e6 e" y. L, u我都越買越多,好似毒癮一樣。但我好哲墮,好多時著唔夠半年,就掉了。因為怕比人發現。
5 q+ B1 ^4 {& M4 ~; v. ^/ Y  a又唔好話哲墮,只係你環境唔能夠許可你儲起姐

買咁多做什麼~~? 6 ?$ Q, |$ ^1 E9 |. Y7 z
買幾條著舊就掉~~ $ W$ b5 [" a% K' J# |
又再買囉~~
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 adam5354 於 2011-7-5 16:20 發表   
) s/ ?# u/ t* h8 N+ b1 E買咁多做什麼~~? 1 p( C" d8 d8 f: ]5 U, Z9 [
買幾條著舊就掉~~
) w) b! n! l0 C+ U又再買囉~~  
, ]7 `% `5 e* B& \
儲多D自己鐘意o既款式呀媽

我只愛絲襪,但吾係好多乍,因為吾方便收藏。
只是最愛著絲襪褲,不變裝;希望男士也可正常地著絲襪!

衫就兩個皮喼都放唔晒、底底就唔多 ; r: c& L: y) L1 k7 r3 h4 \
內衣底褲着響入面、又睇唔到
) x1 z% f, V' E, L) U就咁着底底又唔想見倒JJ、點都會看條短裙遮住
唔鍾意女人。只鍾意女仔

引用:
原帖由 P_M_kam 於 2011-7-5 01:32 發表   : [- B( t+ p& u& {- l
在下由幾年前開始儲自己鐘意o既底底
9 G( S: \2 [# l" |. q% n1 v  A儲儲下都過百條啦~~
$ x7 M1 w5 x& S: ^. x! P& E: z
+ h( G% t( e# Q1 d9 y% `2 O$ T

; N+ y" E( t' X我諗我都有30幾條

我都有過百條

我就bar set多

絲襪有幾百對,衫同底底就有兩三喼,鞋就有成十對 ~

我就無咁多, 鍾意襪褲, 有10幾對!

最近訪問的版塊