嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

妹妹內衣 (part 4)

妹妹內衣 (part 4)

我回來了* I% P, K, |5 Q
今次特別少少
3 n/ u* s0 S7 q5 M+ t' I; Z9 q因為今晚最細個妹有朋友上黎過夜沖涼
$ }. s! ~$ ?& @$ Z$ t! A7 `0 u所以又有正野同大家分享" X% N& s: @& ~: c

6 `* k' y) g  y同以前一樣
) J6 z( d; C4 b" T$ L" g" k估中以下問題or俾意見答案就會加相
$ \1 g" T) N* K% l4 C/ r( P/ ]+ G
4 x7 ~# ]8 n% l9 i4 {
0 }2 A: ^4 u  @" j1 A1. bra size係?* u- X- H$ k, s$ U9 A9 h! d
2. 鍾我個妹定佢朋友d內衣多d呢?

1 O- s) O8 v. L, I0 g* D2 ?2 d2 |" N
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
係咪75A呀??

32A?
5 Q9 E* T! f, m5 f你呀妹個D好好多~~~

應該係32A哇

Bar32 A# @1 x- @5 u6 O! P
Good photo !!

引用:
原帖由 jayjay05385 於 2011-7-23 08:13 發表   
. i1 g" e. H% i32A?* t. t# f+ s* z. h# R. `! c8 u
你呀妹個D好好多~~~
( h1 P2 z* j' `# p7 K
0 ]# X: l, C5 C, H) o: y* \( r
. G+ l- e4 \/ x- Y, l$ q
點解咁講﹖

我估34b
1 T1 S% l$ }& _3 J$ a! D32a大細啦
1 U* }1 ^) m5 e1 L3 Z% m1 I  Q個款都ok喎

32A / 75A 都係錯~~~~~~

好正呀 !!!!32b???5 C. F0 N% g7 P  L. C
不過條底同個Bra好唔櫬, 不如介紹我識, 等叔叔同佢去買新ga啦

系几正喔~条底底咁似细路仔底底嘅?

30A??; V4 Q  e$ ?* B; b
條底好細路仔feel..

引用:
原帖由 kathw1984 於 2011-7-24 02:29 發表   * Y) q6 D  Y. T. H' F" F
好正呀 !!!!32b???. ~" v# G2 V" F& K
不過條底同個Bra好唔櫬, 不如介紹我識, 等叔叔同佢去買新ga啦
! u. P( X8 r5 H% `; X$ I& S2 r 認同

引用:
原帖由 jason@@ 於 2011-7-26 11:06 發表   2 ~; T+ z  {0 s& N- y' b+ M
系几正喔~条底底咁似细路仔底底嘅?
- _. n7 K9 v) Y6 c  y6 k" D3 l直頭係

師兄易搵機會入手MA?

I like allll...

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2011-7-23 12:20 發表   , [1 |; O# W3 V  g2 e
我估34b; j' c; t/ v! W7 i! \8 l" f
32a大細啦
- ?, C3 i! r' Q. e個款都ok喎
0 x/ L& S% V+ d8 r# j
: H; x( Z: g+ M
2 z  X" k6 |( E; f
的確係34B
. V# ~3 j- Q  P7 ~同我大妹一樣~~~

引用:
原帖由 dav2k2k 於 2011-7-27 00:30 發表   8 S( b: _! e. r; H# _3 N
師兄易搵機會入手MA?
# A9 _9 l+ j1 V9 Q7 e. O' w+ O5 m5 T, D" m
入手做d咩先?

期待你既part 5!

32B咁上下啦?

你呀妹著MELODY@@