嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

妹妹內衣 (part 4)

妹妹內衣 (part 4)

我回來了
* K: t( K* K) i' E% {今次特別少少6 w' H' G+ P3 d4 Z8 e# Z, h
因為今晚最細個妹有朋友上黎過夜沖涼
8 u9 B2 o- w, n) v0 Y所以又有正野同大家分享# ^* m1 j+ g! ]0 [0 J# P' Y; i

5 Z% U6 N) I4 F0 ?/ C0 m, z' E3 _同以前一樣& Z" I/ M' g  ^+ |) H1 M% E& l
估中以下問題or俾意見答案就會加相8 ?. ?5 \5 E0 s& w9 z) @$ |

. x* f# l& N" |* }0 s
. t9 q! m) w6 d, j/ s1. bra size係?
7 }2 q& _" B. ~6 N" o& I2. 鍾我個妹定佢朋友d內衣多d呢?
& U( ^, P' B1 P. s5 E+ E

- w$ S5 |3 R1 S) P) g8 f[ 本帖最後由 ltkhw1 於 2011-7-23 00:56 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
係咪75A呀??

32A?: a: ~& L+ Z5 C* S
你呀妹個D好好多~~~

應該係32A哇

Bar32 A
1 e: `) r/ w& K, s$ a' mGood photo !!

引用:
原帖由 jayjay05385 於 2011-7-23 08:13 發表   + C, ?7 P* c; x$ s; F1 O: g  C
32A?' [$ k1 F( k) F/ M  y  Y' W* X
你呀妹個D好好多~~~
3 T6 E/ p9 R' x: A1 I7 j* r) }% z
+ t/ c/ g3 }# j+ U$ \, |- v1 {! n# _( G3 I9 f: Q
點解咁講﹖

我估34b
' s+ F: x8 y) W0 \' L$ y1 y' B0 P! ?32a大細啦3 \+ Z9 t" O) b0 n
個款都ok喎

32A / 75A 都係錯~~~~~~

好正呀 !!!!32b???: |& O. X$ C' W
不過條底同個Bra好唔櫬, 不如介紹我識, 等叔叔同佢去買新ga啦

系几正喔~条底底咁似细路仔底底嘅?

30A??; n' C3 b/ g. j6 E/ d; t
條底好細路仔feel..

引用:
原帖由 kathw1984 於 2011-7-24 02:29 發表   
- q  m% {7 u7 P5 D0 O7 y  T好正呀 !!!!32b???  s# S9 x0 a6 P: J' s' u0 c
不過條底同個Bra好唔櫬, 不如介紹我識, 等叔叔同佢去買新ga啦
+ s3 I7 L8 e/ w- b) x 認同

引用:
原帖由 jason@@ 於 2011-7-26 11:06 發表   7 @. c6 f0 s& D' [% Z' A& L, s4 _
系几正喔~条底底咁似细路仔底底嘅?
3 }% O! Z% e  L3 i; j
直頭係

師兄易搵機會入手MA?

I like allll...

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2011-7-23 12:20 發表   
# q8 V' ~8 d/ L) O  L" ~我估34b7 w  \( q. p( D
32a大細啦
5 ?4 J/ W3 y# y0 i& L個款都ok喎
/ Q, @8 t, a$ u% {9 @1 K3 y: R" L; v  N( l
) I5 a; x" m( e! M9 _4 B
的確係34B
& b( W4 }2 ~0 i5 x+ h+ H同我大妹一樣~~~

引用:
原帖由 dav2k2k 於 2011-7-27 00:30 發表   - a' ^- F% E, {, c1 [
師兄易搵機會入手MA?
" w9 r% H. V0 K: D9 o& w
6 v. X0 d: v7 h0 h/ |6 i* F
入手做d咩先?

期待你既part 5!

32B咁上下啦?

你呀妹著MELODY@@