嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

妹妹內衣 (part 4)

妹妹內衣 (part 4)

我回來了
& ?0 H: S& Q" X5 n# e$ K8 y0 i" H今次特別少少" f( Y& j# `# e" Y- X) P( W
因為今晚最細個妹有朋友上黎過夜沖涼
8 x+ I3 k; }' j7 F4 K所以又有正野同大家分享8 k  Y0 X" D, Z+ H% C

" ?. X5 u! e: Z2 E& t2 M/ d* U+ E同以前一樣
0 x" C& a, M9 T9 ]3 l4 i0 H估中以下問題or俾意見答案就會加相
0 o  z# ~/ @/ |4 W  b2 k' t( X# d, |, k" e7 ~; l. Q
  Z! p+ Q5 X  @; e4 r9 o
1. bra size係?8 N+ O! e5 I' k! ]
2. 鍾我個妹定佢朋友d內衣多d呢?

) f6 A- X  }" I1 D) a! C' h+ D# a
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
係咪75A呀??

32A?/ Y6 Q  h  d; j5 l
你呀妹個D好好多~~~

應該係32A哇

Bar32 A0 M" G0 Q' [8 V" B0 S# H/ X% x
Good photo !!

引用:
原帖由 jayjay05385 於 2011-7-23 08:13 發表   4 ^  O" Q0 `( h) n
32A?! A, g; Q# |6 b' ~( W
你呀妹個D好好多~~~
  y" r8 o: Z, N: E+ V
5 S3 u& Q+ v' ^1 n- s+ O" G. h8 {9 y, Z3 R; ?" F6 C
點解咁講﹖

我估34b
) j  K3 H; H. f; ?32a大細啦7 h" B5 V, R9 p& N
個款都ok喎

32A / 75A 都係錯~~~~~~

好正呀 !!!!32b???
6 [$ d/ g# i) v$ {: u不過條底同個Bra好唔櫬, 不如介紹我識, 等叔叔同佢去買新ga啦

系几正喔~条底底咁似细路仔底底嘅?

30A??
7 T% ?! w, R+ O: \* ^, ^. ]條底好細路仔feel..

引用:
原帖由 kathw1984 於 2011-7-24 02:29 發表   
. K+ Z$ P6 ?7 y+ q2 q2 h/ N7 K好正呀 !!!!32b???$ w0 t2 ~8 ^: V3 H. P' ?& n0 w5 e
不過條底同個Bra好唔櫬, 不如介紹我識, 等叔叔同佢去買新ga啦
% A1 m# L* q/ E6 u0 K 認同

引用:
原帖由 jason@@ 於 2011-7-26 11:06 發表   
+ ?9 j& o) ]/ {0 b系几正喔~条底底咁似细路仔底底嘅?
! g0 C# ^2 z! P& @$ i0 G
直頭係

師兄易搵機會入手MA?

I like allll...

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2011-7-23 12:20 發表   
  [9 i6 S9 e% I: A, V- ~我估34b
+ V4 E+ o% F9 Q- K! G32a大細啦
! \0 b$ L9 Y1 u# h: \- ^個款都ok喎
7 e, n4 E; }9 O1 `' c! l& F" x. A3 [
5 _0 `& j4 y+ F6 Y2 m' U- e. t0 |$ T% R; u- [8 I9 o( R/ U" P: N& }  {& e7 O
的確係34B
4 q7 `7 x# E' `2 x. z: |# S) @同我大妹一樣~~~

引用:
原帖由 dav2k2k 於 2011-7-27 00:30 發表   
( `4 [, Q7 M0 R師兄易搵機會入手MA?
* M3 d) R2 _& L, q5 c8 A+ M- m* V8 c5 t
入手做d咩先?

期待你既part 5!

32B咁上下啦?

你呀妹著MELODY@@