嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

妹妹內衣 (part 4)

妹妹內衣 (part 4)

我回來了
8 \  V% w  F! j0 F) _9 K今次特別少少
+ B$ i; t, G" N) i# A4 b因為今晚最細個妹有朋友上黎過夜沖涼
3 P2 `! V' o8 ~+ q5 _- }所以又有正野同大家分享5 E+ X+ W( T5 |4 ^" f/ `: T

9 W7 p6 b2 @& w$ `同以前一樣
' J2 A; c2 y' l估中以下問題or俾意見答案就會加相
/ N5 |) Q4 B! i* p( {3 @- g  a. A2 `  x. M; E) }9 A
! e% I& Y) ^2 f$ P
1. bra size係?+ g& X# X. J& R7 q7 B
2. 鍾我個妹定佢朋友d內衣多d呢?
; m" |) y  i1 N. L2 h: c1 ~7 ]
* S) |! w, _2 N8 G
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
係咪75A呀??

32A?* R( Z; [; ~- j  d7 [
你呀妹個D好好多~~~

應該係32A哇

Bar32 A4 N4 x- d' u8 U4 E$ e
Good photo !!

引用:
原帖由 jayjay05385 於 2011-7-23 08:13 發表   % r4 r4 H: _& E' _- j# v
32A?
7 a1 m6 _' b- Y4 P  o你呀妹個D好好多~~~
2 d6 _: I- g+ e( l7 U5 G- M; e9 G. V: V# P# n# q* C" E
( z. C* x( I* d: i' O8 o/ F( q
點解咁講﹖

我估34b6 V7 N9 |) R& T' E5 Y. J' i
32a大細啦
( D' x( M" _8 q) p) I* V+ H個款都ok喎

32A / 75A 都係錯~~~~~~

好正呀 !!!!32b???
% u3 P, j6 b- `& I不過條底同個Bra好唔櫬, 不如介紹我識, 等叔叔同佢去買新ga啦

系几正喔~条底底咁似细路仔底底嘅?

30A??% Z. x% V( I/ N% v) m+ U
條底好細路仔feel..

引用:
原帖由 kathw1984 於 2011-7-24 02:29 發表   ; z# T7 o. s3 V: K4 K
好正呀 !!!!32b???" `! R. h4 H) N! F; t8 y+ y" Z% a
不過條底同個Bra好唔櫬, 不如介紹我識, 等叔叔同佢去買新ga啦
+ a5 q. C: L; N9 C$ Q
認同

引用:
原帖由 jason@@ 於 2011-7-26 11:06 發表   3 v' a( x- h; ^
系几正喔~条底底咁似细路仔底底嘅?
# N5 x5 M' B3 C5 L
直頭係

師兄易搵機會入手MA?

I like allll...

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2011-7-23 12:20 發表   
0 Q, O: D, P3 n; h0 T1 ~我估34b! E- R: Y) D( p1 g. X2 q
32a大細啦
% Z5 l% @5 E, W0 r$ I" N6 E' U6 a個款都ok喎
, s& O4 ]  e/ {# x: h4 e# m% `/ b/ d" p! q% i( P9 O8 T
6 F$ x$ D8 u; L7 \- L) d0 P
的確係34B9 }- h. C5 K! @' A
同我大妹一樣~~~

引用:
原帖由 dav2k2k 於 2011-7-27 00:30 發表   
5 [2 [, I/ j9 T- d/ \師兄易搵機會入手MA?
. \6 ?5 \9 a" C9 Z8 Y4 q- `# R* ^& V& e/ `: T4 R
入手做d咩先?

期待你既part 5!

32B咁上下啦?

你呀妹著MELODY@@