嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

妹妹內衣 (part 4)

妹妹內衣 (part 4)

我回來了2 t0 c% U- t% x
今次特別少少& U, l  l0 R% ?, W, l0 T
因為今晚最細個妹有朋友上黎過夜沖涼, U' ]8 J5 x- _& r+ y
所以又有正野同大家分享# h+ S. T5 l) }
$ {: t& |' H7 U
同以前一樣
* A( u+ k0 e3 c. D/ {; T% P: h估中以下問題or俾意見答案就會加相" O2 D% K, w. Z9 M6 K5 M
7 C0 m' G2 u& k/ K! M8 P: f
) d, ]# b" O# N
1. bra size係?
4 R4 m7 ~8 R; U$ E  E- T5 o0 a2. 鍾我個妹定佢朋友d內衣多d呢?

0 c% t! l& x7 Y) V5 G
7 ~2 \. S! b% y" S& o$ t* i[ 本帖最後由 ltkhw1 於 2011-7-23 00:56 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
係咪75A呀??

32A?9 p/ x2 I+ P1 z0 Y3 H
你呀妹個D好好多~~~

應該係32A哇

Bar32 A
8 }/ K9 `7 d3 }$ BGood photo !!

引用:
原帖由 jayjay05385 於 2011-7-23 08:13 發表   
* q8 u4 U: |/ X' R; y32A?. y/ `; R9 P# h# Q" |7 Q0 R' u
你呀妹個D好好多~~~
; K# r7 S, d$ t; |4 F- U7 ?: m
/ H( e$ ~# p. E- Q% c9 @% u

6 \  C3 P, Y' r4 ^+ X點解咁講﹖

我估34b
0 O$ b7 c3 f0 [. \- J" e! t32a大細啦, \1 C& E: r3 M: A- L
個款都ok喎

32A / 75A 都係錯~~~~~~

好正呀 !!!!32b???! u. T6 h7 d2 ]! j8 Y
不過條底同個Bra好唔櫬, 不如介紹我識, 等叔叔同佢去買新ga啦

系几正喔~条底底咁似细路仔底底嘅?

30A??
& k, v$ Y! F8 _" _6 q( h9 I: L/ C條底好細路仔feel..

引用:
原帖由 kathw1984 於 2011-7-24 02:29 發表   
. Z0 c% g$ c- U9 ?. V* `6 d; q+ `好正呀 !!!!32b???
# U! M. ?% p8 v  X- ~不過條底同個Bra好唔櫬, 不如介紹我識, 等叔叔同佢去買新ga啦
7 a7 L4 Z$ `$ a( D1 j
認同

引用:
原帖由 jason@@ 於 2011-7-26 11:06 發表   , `: r: P: K* X7 @2 p  Z% j
系几正喔~条底底咁似细路仔底底嘅?
6 `, Y( b* G* n4 ~
直頭係

師兄易搵機會入手MA?

I like allll...

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2011-7-23 12:20 發表   
( R2 Q3 V* T- [) @我估34b: }, T9 j( a' H+ b* o
32a大細啦# _; {1 N2 a9 k1 h) _: u
個款都ok喎
. W" I; L3 g6 e& ?6 [5 D" N# Y

b& T6 @; t( H2 e8 Y, [7 j- g7 U2 J
: Q2 [" u5 \. V的確係34B- T6 b6 ?% E& D  [6 s
同我大妹一樣~~~

引用:
原帖由 dav2k2k 於 2011-7-27 00:30 發表   
2 T* X4 r/ }$ ]9 A1 y! y師兄易搵機會入手MA?
6 J& S% R# |' m
$ I$ g* x( p: N+ f, v, R
入手做d咩先?

期待你既part 5!

32B咁上下啦?

你呀妹著MELODY@@