嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

妹妹內衣 (part 4)

妹妹內衣 (part 4)

我回來了2 |$ C5 f& W* h. f8 U3 Y
今次特別少少% I! J  a9 w$ O& S5 _/ s7 F% K9 ?  `. \
因為今晚最細個妹有朋友上黎過夜沖涼
, ^8 d% A" B' ]; R5 m+ M1 D8 v% F% b所以又有正野同大家分享/ `5 M5 S8 g3 }" _* K
1 v, Q' ?1 w8 @! r
同以前一樣
; q8 Z) d+ [' s( S6 \( W1 q' @! Z3 x估中以下問題or俾意見答案就會加相
* _2 x# M/ c2 U4 Q, S0 u/ R8 \0 r

! l  K% o. J4 O# B, i' v) _/ Z8 v1. bra size係?
2 H( `6 N) @* ^# e0 X+ n7 a2. 鍾我個妹定佢朋友d內衣多d呢?
- @8 y2 Q8 w. {: O) c! p
( P* A- l; h7 D. `5 r
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
係咪75A呀??

32A?
- B2 m6 w8 E$ e8 q& p( U你呀妹個D好好多~~~

應該係32A哇

Bar32 A3 N* w; `% A! N8 G% Y' ^! \
Good photo !!

引用:
原帖由 jayjay05385 於 2011-7-23 08:13 發表   
- c' H+ L, b$ x9 h' `7 X6 {32A?5 K9 _, B1 N0 m# ]
你呀妹個D好好多~~~
5 l" B; p/ M2 B( l* x& X( c

1 c) `4 r/ i* l8 Z9 [, V5 C: f# _0 r
點解咁講﹖

我估34b0 O: Q' s& T# J0 b$ _
32a大細啦
; L4 @) [3 P: v, C6 v個款都ok喎

32A / 75A 都係錯~~~~~~

好正呀 !!!!32b???; }6 a. p  X/ V+ ^, v- |
不過條底同個Bra好唔櫬, 不如介紹我識, 等叔叔同佢去買新ga啦

系几正喔~条底底咁似细路仔底底嘅?

30A??
: ]9 E1 D% Q4 ^5 ~7 w* C8 L條底好細路仔feel..

引用:
原帖由 kathw1984 於 2011-7-24 02:29 發表   
) \8 \# F; N# i; T- j好正呀 !!!!32b???
- z8 g+ a- G! [& W( n不過條底同個Bra好唔櫬, 不如介紹我識, 等叔叔同佢去買新ga啦
" j) g8 K, a4 g6 N6 R# x; S( I 認同

引用:
原帖由 jason@@ 於 2011-7-26 11:06 發表   & f7 b) v; I& D' h5 T. K3 I
系几正喔~条底底咁似细路仔底底嘅?
7 i+ I5 b2 p/ c" y" C7 [
直頭係

師兄易搵機會入手MA?

I like allll...

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2011-7-23 12:20 發表   
5 `8 d: T0 P; J6 N$ ~我估34b
, F9 {" K+ A, d, Q5 {5 A# W9 |32a大細啦
, y' W  h) J# y5 `( B% r個款都ok喎
" M3 g5 t2 Q8 i9 g9 ~1 F
' H7 t7 t" H% f) n

7 D/ R0 {9 u3 g5 r2 ]的確係34B, S" a& m: O) p; L. w6 s: U; G
同我大妹一樣~~~

引用:
原帖由 dav2k2k 於 2011-7-27 00:30 發表   
: ?* ?/ T7 x" t1 o/ x8 ]師兄易搵機會入手MA?
* U5 s+ _( s4 I, J1 A5 x+ ~' k& V. H7 y7 B# ]
入手做d咩先?

期待你既part 5!

32B咁上下啦?

你呀妹著MELODY@@