嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

妹妹內衣 (part 4)

妹妹內衣 (part 4)

我回來了1 |2 W4 T; h) j8 j. H2 F$ d& w
今次特別少少
* C2 x1 C* [. l0 X: U0 p# G因為今晚最細個妹有朋友上黎過夜沖涼& }0 ]5 w2 M; W  q4 M# x4 h# {3 h
所以又有正野同大家分享. k3 x( U! D9 w7 _2 d
: G+ H) D# @" W9 c  E
同以前一樣
" W- ]! [8 ?& i; \2 Y! B# F估中以下問題or俾意見答案就會加相
6 o/ F" W8 \( O9 C
- B# O# u- `2 j1 p
4 S/ C0 M; H( f% z1. bra size係?) J8 V. l5 y+ m
2. 鍾我個妹定佢朋友d內衣多d呢?

/ q% B" T, B! \  W0 J8 m) u. @& _- [0 ~0 ^4 X/ s6 z! L
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
係咪75A呀??

32A?
- C, d0 K' F, f你呀妹個D好好多~~~

應該係32A哇

Bar32 A: P+ \* R: m0 i
Good photo !!

引用:
原帖由 jayjay05385 於 2011-7-23 08:13 發表   5 R0 `  H) a( V8 u+ _  U
32A?) j  h7 r, U# S1 J! ^6 u
你呀妹個D好好多~~~
% E3 h- W9 m9 J7 v5 B* K

* w) _, [9 p9 R, m, p
% |  w* U. x2 k: m$ h. J點解咁講﹖

我估34b( I  f; l3 l- ^& `  K5 E
32a大細啦* j1 C" g( ~; O& t+ X
個款都ok喎

32A / 75A 都係錯~~~~~~

好正呀 !!!!32b???9 A% c5 k& ^1 L3 T
不過條底同個Bra好唔櫬, 不如介紹我識, 等叔叔同佢去買新ga啦

系几正喔~条底底咁似细路仔底底嘅?

30A??5 t3 v$ M* `4 X% W% p' I+ h
條底好細路仔feel..

引用:
原帖由 kathw1984 於 2011-7-24 02:29 發表   ( M2 E( v6 p6 p( m- x- m( N
好正呀 !!!!32b???
" Q7 D" [5 Q# |. ^" j9 ^" P! y不過條底同個Bra好唔櫬, 不如介紹我識, 等叔叔同佢去買新ga啦
, m& q) _0 ?' T9 {6 \ 認同

引用:
原帖由 jason@@ 於 2011-7-26 11:06 發表   
# \  Z5 D' `" m3 ^4 J/ P系几正喔~条底底咁似细路仔底底嘅?
$ b$ A9 A, P8 x3 W" H; B直頭係

師兄易搵機會入手MA?

I like allll...

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2011-7-23 12:20 發表   
0 c% l+ ^8 [; G7 w我估34b. ?/ b- ~, e8 E
32a大細啦
4 E  r3 t3 i3 A  G. U5 f2 ^7 V) @個款都ok喎
8 }1 j1 P) G- O8 d- b. f7 k

~5 q% f8 T& K( r( _$ C* |  i9 e. j2 Z7 X4 N3 o
的確係34B
: B' e3 c+ {8 ]0 }2 n! n: s& n% s同我大妹一樣~~~

引用:
原帖由 dav2k2k 於 2011-7-27 00:30 發表   - Q8 x$ m9 q  O4 o
師兄易搵機會入手MA?
3 w  S' ~0 n" L6 e6 A4 o
6 m+ ]9 p" |  z" T6 z: d入手做d咩先?

期待你既part 5!

32B咁上下啦?

你呀妹著MELODY@@