嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

妹妹內衣 (part 4)

妹妹內衣 (part 4)

我回來了
& X& j- I3 F; J今次特別少少) N! |; V+ i. ~  B$ E
因為今晚最細個妹有朋友上黎過夜沖涼7 k: x: N+ U8 c+ n# N
所以又有正野同大家分享
3 }4 [2 v/ `! S) v: x  g, N0 j& }* U; T3 G3 X/ J
同以前一樣2 Q* }$ S9 L7 i# T* \1 m
估中以下問題or俾意見答案就會加相
) o% N& o( E/ Q  A( `' m
0 p: a/ D! p+ S, @, j0 n( {1 n" H; w+ p) M
1. bra size係?
; g8 Z. O# w" q2 G( i. k" Y1 v2. 鍾我個妹定佢朋友d內衣多d呢?

1 ?( W+ ^( h( N8 j7 z" z, u2 _) Y+ S; T5 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
係咪75A呀??

32A?
" [6 X9 R+ g, Y6 E你呀妹個D好好多~~~

應該係32A哇

Bar32 A* e* ^8 ~) n* z# C# ]
Good photo !!

引用:
原帖由 jayjay05385 於 2011-7-23 08:13 發表   ) k2 ~' H9 |+ ?# z% [4 }/ V
32A?2 z9 N$ Q  Y4 a. O) e. |
你呀妹個D好好多~~~
+ K9 A  e( y) Q

. O5 i! ~; K4 Y2 t: o' ?
% K' R# I+ Q( w7 s0 g- |* K點解咁講﹖

我估34b
) k0 E( k! L: ^/ `32a大細啦- e5 ?+ m( ^9 R, }) i4 L9 r. J9 }
個款都ok喎

32A / 75A 都係錯~~~~~~

好正呀 !!!!32b???
1 U& B! b) E- d, F, s" N8 i0 P3 _不過條底同個Bra好唔櫬, 不如介紹我識, 等叔叔同佢去買新ga啦

系几正喔~条底底咁似细路仔底底嘅?

30A??
) T/ E( a( e% o, L) M條底好細路仔feel..

引用:
原帖由 kathw1984 於 2011-7-24 02:29 發表   ! I( ?% a" D+ \2 _
好正呀 !!!!32b???& Y9 l7 U6 E. K
不過條底同個Bra好唔櫬, 不如介紹我識, 等叔叔同佢去買新ga啦
( h7 U( g) Q( |' q- [+ n
認同

引用:
原帖由 jason@@ 於 2011-7-26 11:06 發表   ; p' K0 E9 z. y
系几正喔~条底底咁似细路仔底底嘅?
) z" S$ q# G  q# c! Q& J' E直頭係

師兄易搵機會入手MA?

I like allll...

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2011-7-23 12:20 發表   / L, y. m. N; Q& J- f$ Y$ h
我估34b) y  P9 V, n/ B) g$ |# t
32a大細啦
! ?+ O. d8 i4 I個款都ok喎
+ V$ e# C- z9 f% h, P8 N4 \

/ E" ]' X/ i* u2 H  k8 L8 F' \2 A; g. m; c1 O3 [
的確係34B
0 j+ P: s) n* z( Y( V9 H5 C5 O' c同我大妹一樣~~~

引用:
原帖由 dav2k2k 於 2011-7-27 00:30 發表   
( I! w4 u7 n8 `3 L) t師兄易搵機會入手MA?
6 k  q3 Q8 T: L3 G! `% a

: d9 t5 W  F$ V+ k) B  W入手做d咩先?

期待你既part 5!

32B咁上下啦?

你呀妹著MELODY@@