嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

dedededededed

dedededededed

dedededdedededededede
: {- }* a/ {( F* \2 [$ |6 r) E* Z, J; z% K' h$ X! D& @
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
中意咗又可以點呢?
唔鍾意女人。只鍾意女仔

引用:
原帖由 mercury1 於 2011-8-5 22:56 發表   ( r  w& n& b# N5 H7 h7 V
中意咗又可以點呢?
# _+ T3 U3 I6 l
但唔知點先可以認識佢

咪試下發短消息俾佢問下
唔鍾意女人。只鍾意女仔

寶寶兒系一個好可愛既女仔^^

引用:
原帖由 Yumi 於 2011-8-5 23:27 發表   % N+ x* D7 u8 f* O
寶寶兒系一個好可愛既女仔^^
. B& ]( a0 f1 R# O4 X
7 O& M$ D" q& I1 o
其實 who is 寶寶兒呢?
唔鍾意女人。只鍾意女仔

引用:
原帖由 mercury1 於 2011-8-5 23:47 發表   
1 @! `. b3 A9 i- r6 y' O) Q/ |. w" \0 |* B# N
6 n$ _3 Q$ Y6 Y! I$ I; M, m; Z
其實 who is 寶寶兒呢?
4 s2 \6 G3 W" a5 S: f  `
( O; t) a* m5 p9 M# j攪到我也想知是誰= =

引用:
原帖由 萌章機 於 2011-8-6 01:00 發表   
9 Y* Z- o! s$ m4 A6 O8 @
- `5 m( D  k( U2 `" {$ N
/ D3 b: u2 V( r. E) Z攪到我也想知是誰= =
1 G& l) m6 P% A7 o( d3 a
http://www.hkcdtv.com/viewthread ... p;extra=&page=1

佢無覆我><><

佢都幾可愛嘅

樓主是不是需要接受少少心理輔導.......* ^* m5 D+ A$ C6 ?' A

7 {# b8 g9 p5 t  M" v8 S6 t% ]你的那種愛,是羨慕, 是情人的愛,還是本能性反應的愛?* ~; [! j& {" _1 {* v

' [1 J; W1 X: W2 }2 V你也要照顧一下對方感受啊

其實各花入各眼啦.....努力啦
膠手套是我平常的生活衣式

引用:
原帖由 West 於 2011-8-6 01:21 發表   4 H) C8 ~  N5 r+ y* P& v2 p- {
5 N) S3 S0 ~& C% X+ `0 Z
http://www.hkcdtv.com/viewthread ... p;extra=&page=1
. y) I* H4 C8 N/ x
) ^& M' D3 a) M5 |+ r; ^. u
哦~# p6 t% @4 h) j% k3 `
完來是她~0 Q% }. J( z3 {0 u( ~+ H7 I
一向沒有看大家的名說~
9 N5 F# _8 o! L4 P' ~% W" E; g今天還是改改這習慣好了

呵呵! O. ~' D& u% C2 C$ f
喜歡就告訴她吧

引用:
原帖由 傅千紅(KIRA) 於 2011-8-6 11:12 發表   ! ]; ^- i! j' v/ S; x( V' _
樓主是不是需要接受少少心理輔導......./ C7 |# e7 i. ?  g0 T' ]
/ e; f' b0 @& K) R# W8 L& i0 ]
你的那種愛,是羨慕, 是情人的愛,還是本能性反應的愛?
  n' E  J! x: E8 B5 n2 b5 E/ [- W+ M6 r4 \
你也要照顧一下對方感受啊
7 c, E  \) f$ \8 U) g; O5 m6 ^

" Q' F# J8 Q, S鍾意唔一定係愛、係人都鍾意靚嘅野、有好多CD我都好鍾意
唔鍾意女人。只鍾意女仔