嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

dedededededed

dedededededed

dedededdedededededede
2 Q" u: d: `; C2 M6 U0 w, X
' o1 {( S0 R7 v' X: p[ 本帖最後由 hellotom 於 2011-8-6 22:48 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
中意咗又可以點呢?
唔鍾意女人。只鍾意女仔

引用:
原帖由 mercury1 於 2011-8-5 22:56 發表   
2 [# ?# U5 {5 q5 @% M, |, b中意咗又可以點呢?
$ f: C$ Y& R7 Q9 d. Z8 S8 g6 J
但唔知點先可以認識佢

咪試下發短消息俾佢問下
唔鍾意女人。只鍾意女仔

寶寶兒系一個好可愛既女仔^^

引用:
原帖由 Yumi 於 2011-8-5 23:27 發表   
; k9 x$ i- l: }$ h" I2 o7 V( q, K, B2 f9 G寶寶兒系一個好可愛既女仔^^
1 k* g' A4 ^! v+ e9 d( a" V+ b$ M. B. f& D$ W- q! @
其實 who is 寶寶兒呢?
唔鍾意女人。只鍾意女仔

引用:
原帖由 mercury1 於 2011-8-5 23:47 發表   1 f" ^$ v4 \9 h0 }0 T
! ^, m9 Z' f# ]7 X

( [  a  w: [% G" _* }9 C+ E其實 who is 寶寶兒呢?
; \9 S. X8 `* g: |! m
3 }0 ?' t7 d0 ~攪到我也想知是誰= =

引用:
原帖由 萌章機 於 2011-8-6 01:00 發表   1 y2 b5 U, n( O9 M& r; s
9 `. z) s5 t- B$ \% G/ j

# Z: l7 S( _) p5 i攪到我也想知是誰= =
$ t& }% P$ |) T: Khttp://www.hkcdtv.com/viewthread ... p;extra=&page=1

佢無覆我><><

佢都幾可愛嘅

樓主是不是需要接受少少心理輔導.......2 d6 E/ p& `2 U% `$ e3 ?) ~. X: {6 P
. p9 ~# t1 ~0 E. ^
你的那種愛,是羨慕, 是情人的愛,還是本能性反應的愛?( E, d6 i6 P! G; n3 u! e
( P2 a8 U. d7 j2 e, g$ ^
你也要照顧一下對方感受啊

其實各花入各眼啦.....努力啦
膠手套是我平常的生活衣式

引用:
原帖由 West 於 2011-8-6 01:21 發表   
' z  J5 I4 b5 ^, P' t
& ?- h9 ]4 c' ]1 Q( Nhttp://www.hkcdtv.com/viewthread ... p;extra=&page=1
$ v' a% y, A1 b- q
5 J8 j& s+ s7 G, ?$ i" }哦~& H6 O9 W: P1 t/ e6 ]
完來是她~# ?* }5 h5 S1 H4 ]4 f. f) i
一向沒有看大家的名說~
, T# _' U: W/ l2 F, q$ q! e今天還是改改這習慣好了

呵呵/ L2 L7 o, `% S+ t6 Q" P! X
喜歡就告訴她吧

引用:
原帖由 傅千紅(KIRA) 於 2011-8-6 11:12 發表   
6 s! ~: g4 V4 f* h樓主是不是需要接受少少心理輔導.......
# v; ^$ f. }- J0 |% u: H( P# ~, t1 P! q
. m3 ?0 q; M- H' a  ]7 y你的那種愛,是羨慕, 是情人的愛,還是本能性反應的愛?
& z0 z. N$ F$ D( E' [
" B& v. B; p% H. A你也要照顧一下對方感受啊
5 I, G0 H8 H' ^; \" t% P9 k
# ^0 K: f! g6 ?" A
鍾意唔一定係愛、係人都鍾意靚嘅野、有好多CD我都好鍾意
唔鍾意女人。只鍾意女仔