嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

dedededededed

dedededededed

dedededdedededededede
1 z# l% B- h3 O/ ^" b$ c- f
" ~7 L/ p2 O& |/ t3 L/ }( U/ E[ 本帖最後由 hellotom 於 2011-8-6 22:48 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
中意咗又可以點呢?
唔鍾意女人。只鍾意女仔

引用:
原帖由 mercury1 於 2011-8-5 22:56 發表   
$ a( l8 s  I& V4 d( N1 X* C" A. S中意咗又可以點呢?
2 x2 }; Y2 t4 t/ G$ g3 G$ `但唔知點先可以認識佢

咪試下發短消息俾佢問下
唔鍾意女人。只鍾意女仔

寶寶兒系一個好可愛既女仔^^

引用:
原帖由 Yumi 於 2011-8-5 23:27 發表   ; |8 ]( X+ b- ?$ Q' ?" R
寶寶兒系一個好可愛既女仔^^
$ a. w% s9 v, X2 y' h% U0 y- i9 }9 B5 z, J/ r7 w
其實 who is 寶寶兒呢?
唔鍾意女人。只鍾意女仔

引用:
原帖由 mercury1 於 2011-8-5 23:47 發表   2 P* w% F, G3 x

: z% Z' l! N8 C' |: o2 K/ Z5 ]+ k: p7 N
其實 who is 寶寶兒呢?
' @& ~0 D: ~; C$ C( J* G

5 A5 f2 _) c- Y0 L0 N  L攪到我也想知是誰= =

引用:
原帖由 萌章機 於 2011-8-6 01:00 發表   9 y- l3 z( A" ?( y" \9 Z2 ]

: G0 s  V! T# y- a/ B, _8 z5 ?2 C$ [5 F/ X) n8 m8 R) X
攪到我也想知是誰= =
. _% f5 p. l9 P+ I- f4 }4 |http://www.hkcdtv.com/viewthread ... p;extra=&page=1

佢無覆我><><

佢都幾可愛嘅

樓主是不是需要接受少少心理輔導.......
6 I) t% i* f; Q# p; o* u; }# g4 e
8 J( B- A& H5 I/ Z# A你的那種愛,是羨慕, 是情人的愛,還是本能性反應的愛?
2 S# Y/ E0 A$ t/ V) E0 }$ Z) J& w  c1 I# {
你也要照顧一下對方感受啊

其實各花入各眼啦.....努力啦
膠手套是我平常的生活衣式

引用:
原帖由 West 於 2011-8-6 01:21 發表   
5 |2 M6 q6 e' o
5 A, y2 x+ Z5 j- X# r7 R" Vhttp://www.hkcdtv.com/viewthread ... p;extra=&page=1
3 ?& A8 |& ^2 f: O( D4 F
8 \" o# V' t: U/ u  F7 h
哦~
# J* _* o; k, B, }完來是她~9 _  W) W9 H# t' ?
一向沒有看大家的名說~% R; E/ T/ [8 M
今天還是改改這習慣好了

呵呵+ @* g% Q% E" s  r4 `0 [8 O% N$ d# K
喜歡就告訴她吧

引用:
原帖由 傅千紅(KIRA) 於 2011-8-6 11:12 發表   
  v5 F4 t' B/ a( w  S' U8 f樓主是不是需要接受少少心理輔導.......1 A+ Z6 W  g* r4 z& z5 [( c

% e, `. f0 J! F8 L  e' u你的那種愛,是羨慕, 是情人的愛,還是本能性反應的愛?  }3 k9 w! d( s8 k$ E% F9 O

* G' ]1 ~. a& m2 Q' M) ?& ~你也要照顧一下對方感受啊
' d7 g, L" \4 L; ?. ?6 e" d9 g; o2 m( [  d
鍾意唔一定係愛、係人都鍾意靚嘅野、有好多CD我都好鍾意
唔鍾意女人。只鍾意女仔