嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

dedededededed

dedededededed

dedededdedededededede  E0 j, x; c$ I3 x$ w

9 l. B, N1 _. G9 w( t[ 本帖最後由 hellotom 於 2011-8-6 22:48 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
中意咗又可以點呢?
唔鍾意女人。只鍾意女仔

引用:
原帖由 mercury1 於 2011-8-5 22:56 發表   
% l: m8 k5 ?, s5 b中意咗又可以點呢?
% C9 O" Y" ]1 U9 M$ P5 N. z
但唔知點先可以認識佢

咪試下發短消息俾佢問下
唔鍾意女人。只鍾意女仔

寶寶兒系一個好可愛既女仔^^

引用:
原帖由 Yumi 於 2011-8-5 23:27 發表   + p7 D6 b! j5 u) j: I
寶寶兒系一個好可愛既女仔^^
0 j2 ]4 F# G' W

/ w& K+ M4 z, j3 u/ B1 Z# b- K# q其實 who is 寶寶兒呢?
唔鍾意女人。只鍾意女仔

引用:
原帖由 mercury1 於 2011-8-5 23:47 發表   ! Y1 Z5 J! Z# E6 R* J7 M' _  Q9 `/ j

4 B$ G0 l4 _' v' Y# F! j# J8 k5 {' p( J* M$ f
其實 who is 寶寶兒呢?
7 \" Y; o# E  d; S: T

7 y, F8 N+ i' \* X- R; ~# h) K+ d攪到我也想知是誰= =

引用:
原帖由 萌章機 於 2011-8-6 01:00 發表   - c/ S0 X% _" ~7 y! j0 [4 b
/ j6 k1 W6 O' Y7 k
# W1 r$ |; o' X8 `+ R2 J2 i0 @
攪到我也想知是誰= =
1 k# ~1 |! ~9 q  X+ @7 shttp://www.hkcdtv.com/viewthread ... p;extra=&page=1

佢無覆我><><

佢都幾可愛嘅

樓主是不是需要接受少少心理輔導.......
, z! Q; u2 ]3 M. m" Y8 B
, p6 K" L2 |( x1 |5 m你的那種愛,是羨慕, 是情人的愛,還是本能性反應的愛?, k( W$ y7 X3 c# O5 O

* ?4 X9 R% `% d6 s0 Q% |你也要照顧一下對方感受啊

其實各花入各眼啦.....努力啦
膠手套是我平常的生活衣式

引用:
原帖由 West 於 2011-8-6 01:21 發表   
% D* e2 Q, A. b" M; H! W# ]/ `1 o: |
http://www.hkcdtv.com/viewthread ... p;extra=&page=1
. R0 m$ ?" d1 X; a. f4 D

. S* Z; v" @- I- X哦~
1 F8 e7 G- I% V8 {# l完來是她~! `0 _, n6 J) a6 d' z1 U! d. B% y( B
一向沒有看大家的名說~
$ i9 R. p3 u+ t4 Q9 \今天還是改改這習慣好了

呵呵# e2 g! s' X/ c4 {9 K5 _
喜歡就告訴她吧

引用:
原帖由 傅千紅(KIRA) 於 2011-8-6 11:12 發表   + y7 f; _, T# [$ v  @. }
樓主是不是需要接受少少心理輔導.......5 }  v$ d# I+ j  e
, Z# j, n/ Z, M0 f* u
你的那種愛,是羨慕, 是情人的愛,還是本能性反應的愛?/ {# i. }! H- X, Q

7 Q% y6 |/ X: Y+ u/ y( U$ g1 l你也要照顧一下對方感受啊
+ o0 d% Z# W! H; f# \4 \5 G: b0 W; O# X! j5 f3 G& C  X1 c
鍾意唔一定係愛、係人都鍾意靚嘅野、有好多CD我都好鍾意
唔鍾意女人。只鍾意女仔