嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

---Delete---

% z( d2 g) G: z5 {; O: @( ^/ A9 x
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
真女性每個月都會M到,唔可能真空唔著under

引用:
原帖由 sinson 於 2011-8-11 21:00 發表   9 H* `0 S% h4 J6 v5 `; _
真女性每個月都會M到,唔可能真空唔著under
$ D' j6 ]' a+ J: }, L5 Z& W
但可以有人關心, 而我地只有成日比人"其"視 $ T2 g4 L* I2 W! _7 r9 E
連做任何事都有難度

而家見親靚既女仔都好羨慕!成日搞到悶悶不樂, 心情差...- P) `  w) Q: O( h  a+ Z

* V6 n; n; z  `% B+ X! w如果你係諗。CD時望著塊鏡咪精神晒囉、
7 T2 P! g: E: e4 x( U轉換心情係最大嘅好處
唔鍾意女人。只鍾意女仔

其賓你清楚自己係咩類型嗎?? 係ts tv 定其他?1 \" s% M! c2 \: {
我自己有時心諗, 雖然自己好鍾意cd
$ [: U" k5 A9 X/ A: L+ _但行為上都係幾男仔下..心態上都係男仔..! H3 }8 k" p9 g% q( ]
可能如果變左性等等, 自己可能想做番男仔' }/ \# x9 h* o; z6 n

" D5 M  @$ W0 e7 @* ?3 f; M內地一個貼吧關於變性等等討論區..
5 d; p1 X5 B- L其中有一個男仔((個時想做女仔)) 服用左成年女性荷爾蒙藥... x2 a) ~  ~! l) h
最後好後悔, 愈來愈想做番男仔..仲攪到自己男性功能失去((但有人講會可能會好番,如果停服既話))
, f6 q. v( w3 A3 P# `5 i9 G4 z6 @2 k& R' H& A0 q1 h+ u4 W
個人覺得做cd 好地方,出街真係好開心,雖然成日驚呢樣個樣,
, l, Y/ J0 j  c$ E但真係可以放開晒煩惱咁去街街...呢樣係我唯一所鍾意..
本sis叫奈奈姊!~

引用:
原帖由 怯~~ 於 2011-8-12 03:23 發表   
% _. ^8 x6 j8 z8 X, G* X其賓你清楚自己係咩類型嗎?? 係ts tv 定其他?
3 v: u. h: x4 B我自己有時心諗, 雖然自己好鍾意cd
% h( u6 [) ], Y5 O6 ^# P但行為上都係幾男仔下..心態上都係男仔..! A; A( g) G$ V  V' [" |2 _# H! K4 v
可能如果變左性等等, 自己可能想做番男仔# V0 t' c( s3 a8 I# ~* [; i

$ e& h3 O9 F; u+ S% M* R0 E內地一個貼吧關於變性等等討論區..
6 C, T" T: z0 f5 H( d% i其中有 ...
2 M  r  }# u, i0 _: W
3 V8 z0 i- K7 Y. i. k8 B
10000% agreed.  I love CD, but i prefer to be a boy.  i encourage TS and TV go through transition.  it takes time & MONEY too.  a lot of US and UK transgenders.  just be yourself and enjoy yourself.

CD唔洗来月经 女仔就要

引用:
原帖由 1989 於 2011-8-11 21:30 發表 [url=http://www.hkcdtv.com/redirect.php?goto=findpost&pid=457067&ptid=22690&rpnum=328686]
, g# E1 c  ~0 W5 `, D' Y但可以有人關心, 而我地只有成日比人"其"視
0 N" V' W' @% e/ v連做任何事都有難度
( Q; f% \5 |  h: X
9 \- l, x* `/ J1 n你係靚既 男女 都有人 “關心” ; j% J# W0 w5 f
相反一樣

love girls can me low B pak chi and other ppl still can say you Q

引用:
原帖由 riki 於 2011-8-12 17:43 發表   
: k& n' m+ c8 C- d6 d3 LCD唔洗来月经 女仔就要
  \# B' L- _- u0 X$ o6 M
其實我唔覺得呢個係一個好處囉...
果凍好開心見到大家哦~~

引用:
原帖由 mercury1 於 2011-8-11 21:34 發表   
" W+ V& E! }3 F9 M9 J而家見親靚既女仔都好羨慕!成日搞到悶悶不樂, 心情差...8 o* Q7 i5 e, \, f5 y! J9 ~' s9 W

4 T, M; t8 e( l; \( {如果你係諗。CD時望著塊鏡咪精神晒囉、
* u6 C/ n- w* N5 Y* W$ G轉換心情係最大嘅好處
, Z& e7 ]- r# L6 [/ ^

: ]* `. T* j4 j. V. H8 y! B完全認同ar~

CD有CD既好處& z* _% Q' @  B
女仔有女仔既好處
, m, K7 L9 n" `6 I% `/ j% W不過點睇邊樣好D就你自己點睇啦

我就覺得CD咗比正常女仔多D人望

我CD有一個好簡單o既理由:, \$ R& n' V4 H& F- E3 ]
女裝衫無論質地定款式,都好過男裝衫!
! p4 ^9 T0 n$ a$ e9 L著女裝真係舒服D架

做 CD 年紀大了無人要, 做女的只要開放 D 都有人追& ]- U6 ^& K8 T0 i
不過 CD 不會懷孕, 最小不會被人下藥攪大肚 !
6 `" p' U9 c1 w# |" L& \* U) }  z
我性格似女人, 但我只會穿性感內衣給男友看, 做盡女人能做的,
; g! b. q- q* G6 Z但對他好那又怎樣?  到頭來只覺得自已是玩物.; z- g4 O( W% ^& @/ i& ?
自已好保守, 好想找個愛自己的男人, 但每次都只是一次過.1 L& G0 j4 N! e) f! j
做 CD 才知女人的痛苦, 男人無個好,
! }. U1 M5 F# P  |3 q$ z就算自已多尊一, 守身如玉, 他都會去找别人,一點不留情.9 `0 d) d/ v1 D
如今我只在家穿來自愛, 無情就不再痛,

引用:
原帖由 free24488 於 2011-8-17 16:08 發表   + H8 T5 D4 Y/ N6 d
做 CD 年紀大了無人要, 做女的只要開放 D 都有人追" p2 x3 ]' f2 _3 Y9 P/ R
不過 CD 不會懷孕, 最小不會被人下藥攪大肚 !1 i8 c6 J) H# M3 S
% Y- O- ]- _$ {" X
我性格似女人, 但我只會穿性感內衣給男友看, 做盡女人能做的," F$ m' c" l! x5 ~$ I
但對他好那又怎樣?  到頭來只覺得自已是玩物., I; X( V# B% d
自 ...
7 p0 @2 I7 x0 [7 }可以無情得幾耐=(

引用:
原帖由 free24488 於 2011-8-17 16:08 發表   
" }1 Y2 j3 e. a/ r" U! [做 CD 年紀大了無人要, 做女的只要開放 D 都有人追% \8 i- N/ x/ S4 r4 V, f' C
不過 CD 不會懷孕, 最小不會被人下藥攪大肚 !% r0 |; O* H$ C" U: }2 E
: b/ n' }, j& e5 Y
我性格似女人, 但我只會穿性感內衣給男友看, 做盡女人能做的,9 v$ m$ P1 x  I% s5 y- c& e) P
但對他好那又怎樣?  到頭來只覺得自已是玩物.
# z+ D' i7 G/ p) `自 ...
0 [) o/ K  F; r! x6 c3 m" m
巴打有個男朋友 ?

引用:
原帖由 1677 於 2011-8-14 03:40 發表   ! h$ w0 R4 C; ~8 [+ {* p
我CD有一個好簡單o既理由:% l" p" |* {  g, D5 R; {, ~% d2 y
女裝衫無論質地定款式,都好過男裝衫!3 `1 w1 F8 |2 l6 \! A( M! \, n
著女裝真係舒服D架
# r8 J% D+ i, l

: y! y8 ]2 Q# V; ~而且款式同選擇多好多...# V* M4 {/ \+ W
Enjoy Shopping...2 k  E" {- R% n
! e$ z5 k0 O7 m7 k4 p

平日玩家中CD,減壓,但女仔會而且不能壓