嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

---Delete---

% A6 I8 ^8 q* a; o1 {2 c# U& c' R0 L$ a2 N- j
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
真女性每個月都會M到,唔可能真空唔著under

引用:
原帖由 sinson 於 2011-8-11 21:00 發表   # `0 E, Q  E0 {$ N% F- f
真女性每個月都會M到,唔可能真空唔著under
& V8 g# v- ]7 S0 ]$ R0 [4 ?但可以有人關心, 而我地只有成日比人"其"視 1 [3 i, ]! F9 A4 L6 k
連做任何事都有難度

而家見親靚既女仔都好羨慕!成日搞到悶悶不樂, 心情差...1 F3 n) B( _2 h$ u. a( Y5 Y

; {6 R7 L9 U: f0 }如果你係諗。CD時望著塊鏡咪精神晒囉、2 r7 `1 A; L2 C: g# O
轉換心情係最大嘅好處
唔鍾意女人。只鍾意女仔

其賓你清楚自己係咩類型嗎?? 係ts tv 定其他?1 }% g# l, f/ E1 w
我自己有時心諗, 雖然自己好鍾意cd + d# I# p1 E* ~# T$ q9 {- Q
但行為上都係幾男仔下..心態上都係男仔..; G6 B/ {7 T4 w  b1 c
可能如果變左性等等, 自己可能想做番男仔
- N3 A% [, o0 `8 @: U: X7 L0 V+ p# K+ V' n& N
內地一個貼吧關於變性等等討論區..% i5 e$ P+ k: A+ a2 w
其中有一個男仔((個時想做女仔)) 服用左成年女性荷爾蒙藥..) Q( G& g: U" Y; b/ f/ j
最後好後悔, 愈來愈想做番男仔..仲攪到自己男性功能失去((但有人講會可能會好番,如果停服既話)); X+ Q5 t6 l2 O, x) p

) V1 m6 T3 X, h+ d# i個人覺得做cd 好地方,出街真係好開心,雖然成日驚呢樣個樣,
8 G- R  p. S$ @# p& ]' L5 ~5 Y7 ?3 a但真係可以放開晒煩惱咁去街街...呢樣係我唯一所鍾意..
本sis叫奈奈姊!~

引用:
原帖由 怯~~ 於 2011-8-12 03:23 發表   % H: a9 o1 ^4 L5 l: h# _2 ~4 C+ D
其賓你清楚自己係咩類型嗎?? 係ts tv 定其他?
3 I4 M) l+ i, D# X! e5 u+ H% J  \我自己有時心諗, 雖然自己好鍾意cd
- G9 u5 K7 l% |$ n, x; F但行為上都係幾男仔下..心態上都係男仔..
  A* I; |% a8 ]  C7 v! D可能如果變左性等等, 自己可能想做番男仔
# a' J0 r4 @9 w/ D, V) B$ T2 T% r# `& y9 C6 n
內地一個貼吧關於變性等等討論區..
) G; {8 `' k" ~3 H6 u# u  M其中有 ...
; B" z& n; c& m3 ^$ \
3 {5 M4 M& f& _& N
10000% agreed.  I love CD, but i prefer to be a boy.  i encourage TS and TV go through transition.  it takes time & MONEY too.  a lot of US and UK transgenders.  just be yourself and enjoy yourself.

CD唔洗来月经 女仔就要

引用:
原帖由 1989 於 2011-8-11 21:30 發表 [url=http://www.hkcdtv.com/redirect.php?goto=findpost&pid=457067&ptid=22690&rpnum=328686]1 |. ^! q1 L  v& W
但可以有人關心, 而我地只有成日比人"其"視 ' X: P: J+ S' d4 h
連做任何事都有難度
7 [& k! o; w& L+ q& b! Y. e+ |2 q3 ?, u% l$ [! @1 Y
你係靚既 男女 都有人 “關心” & ^# r- I& ]" @4 j! R
相反一樣

love girls can me low B pak chi and other ppl still can say you Q

引用:
原帖由 riki 於 2011-8-12 17:43 發表   
6 J- H1 W* [9 f5 W4 ]* y- R% Z4 i! g2 cCD唔洗来月经 女仔就要
% G0 C5 n+ F- K( Q- ?$ ~其實我唔覺得呢個係一個好處囉...
果凍好開心見到大家哦~~

引用:
原帖由 mercury1 於 2011-8-11 21:34 發表   
) [' `: v+ N9 `8 _而家見親靚既女仔都好羨慕!成日搞到悶悶不樂, 心情差...: {1 K5 a( t. T# a# `

d$ |- X) D- R2 n如果你係諗。CD時望著塊鏡咪精神晒囉、  {9 }- w9 j; Z2 |
轉換心情係最大嘅好處
$ q+ a8 k" X5 g4 s8 Z) ?" p2 v- \1 l+ K6 J0 u' i4 v; y" V, _
完全認同ar~

CD有CD既好處+ E' o0 ~3 c* z  q  K
女仔有女仔既好處/ q$ e" Y( @3 i
不過點睇邊樣好D就你自己點睇啦

我就覺得CD咗比正常女仔多D人望

我CD有一個好簡單o既理由:+ X: T) s. z1 {, e9 [0 W
女裝衫無論質地定款式,都好過男裝衫!
1 Q2 t! T- H3 W& D著女裝真係舒服D架

做 CD 年紀大了無人要, 做女的只要開放 D 都有人追# k* L: z9 ^9 _7 z4 h7 c( _9 q
不過 CD 不會懷孕, 最小不會被人下藥攪大肚 !# h1 U, v; \6 m: v! P5 r
9 W, f. q" ]2 {# A4 m( L' c" Z2 f
我性格似女人, 但我只會穿性感內衣給男友看, 做盡女人能做的," l! M! n+ Q( @; ~/ A$ t; G
但對他好那又怎樣?  到頭來只覺得自已是玩物.
! |8 x" X4 Y6 X1 v$ C4 ^自已好保守, 好想找個愛自己的男人, 但每次都只是一次過.
1 c/ T$ N/ }0 Y& R2 `做 CD 才知女人的痛苦, 男人無個好, 8 a8 K% d5 o# B9 Q: Y1 ^0 a
就算自已多尊一, 守身如玉, 他都會去找别人,一點不留情.
7 ^, G( ?) [0 ]$ d* L! Q; V% C如今我只在家穿來自愛, 無情就不再痛,

引用:
原帖由 free24488 於 2011-8-17 16:08 發表   - \& o5 O+ S+ L& Z
做 CD 年紀大了無人要, 做女的只要開放 D 都有人追
# S! B8 B& @( n不過 CD 不會懷孕, 最小不會被人下藥攪大肚 !
7 i+ R# y" Q4 b+ M9 J# H) z% f0 e' ^: t
& ~  _1 z. j3 G  d# ]' \% Q) h我性格似女人, 但我只會穿性感內衣給男友看, 做盡女人能做的,& H) x: U3 A1 m
但對他好那又怎樣?  到頭來只覺得自已是玩物.* |7 z: ~% W' E9 k( R( X
自 ...
2 S5 c- o+ }7 Z; U! M
可以無情得幾耐=(

引用:
原帖由 free24488 於 2011-8-17 16:08 發表   
2 ]) V0 R$ y1 n  ~% Q: _6 @$ R做 CD 年紀大了無人要, 做女的只要開放 D 都有人追
/ C( O/ X1 W9 A. {  G不過 CD 不會懷孕, 最小不會被人下藥攪大肚 !" k% Q4 ~$ m+ Z

9 i' z+ J3 ?- x% i8 f我性格似女人, 但我只會穿性感內衣給男友看, 做盡女人能做的,! {0 l5 H: @" [& R2 @$ L9 F  k
但對他好那又怎樣?  到頭來只覺得自已是玩物.( {( Y8 o* [1 d$ o3 N) L) b
自 ...
2 L, b$ ?5 L( |3 U; y
巴打有個男朋友 ?

引用:
原帖由 1677 於 2011-8-14 03:40 發表   2 L' u" e/ Y( W' R) B1 k
我CD有一個好簡單o既理由:  o- k7 y$ J7 J
女裝衫無論質地定款式,都好過男裝衫!7 m# B" F! R# c$ M8 A; w4 l
著女裝真係舒服D架
7 s/ f3 Z2 ^3 o. M
8 @, U7 f! J1 J5 ]: Y! O
而且款式同選擇多好多...; P/ I/ J  M0 R8 \
Enjoy Shopping...' M6 Z, P( t! T0 j5 A
; M& ?5 B$ |1 {$ d5 U

平日玩家中CD,減壓,但女仔會而且不能壓