嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

---Delete---

---Delete---

---Delete---; @2 M6 D) o' g0 x7 k# `

: @3 W/ Y' M5 [7 A[ 本帖最後由 1989 於 2015-9-16 02:10 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
真女性每個月都會M到,唔可能真空唔著under

引用:
原帖由 sinson 於 2011-8-11 21:00 發表   
( ^. g+ d; R; z4 y2 K  l真女性每個月都會M到,唔可能真空唔著under
4 M" ?+ ~8 \- {& |0 @5 A但可以有人關心, 而我地只有成日比人"其"視 / O2 u, J# V0 d  I6 G7 j
連做任何事都有難度

而家見親靚既女仔都好羨慕!成日搞到悶悶不樂, 心情差...
5 o# [* w9 Y" A# J- k
# i: d; F. H0 k7 t0 N2 h. B( R9 _如果你係諗。CD時望著塊鏡咪精神晒囉、% A/ P* C8 M" P5 }' V( i: e+ X
轉換心情係最大嘅好處
唔鍾意女人。只鍾意女仔

其賓你清楚自己係咩類型嗎?? 係ts tv 定其他?8 g& H, l1 t+ A3 y
我自己有時心諗, 雖然自己好鍾意cd 6 ~$ ~: n. L& W7 |7 k! p% I
但行為上都係幾男仔下..心態上都係男仔..
) T- f' s8 D) w; u可能如果變左性等等, 自己可能想做番男仔
3 @+ m5 S$ m0 G+ ]' x7 T$ e
+ o6 v  r6 ~8 H0 L: d, a" G* a內地一個貼吧關於變性等等討論區..
1 ^+ P  T6 g2 r  r其中有一個男仔((個時想做女仔)) 服用左成年女性荷爾蒙藥..! b4 V( a7 N) u% P$ F( e1 F
最後好後悔, 愈來愈想做番男仔..仲攪到自己男性功能失去((但有人講會可能會好番,如果停服既話))0 ^2 U) i2 L: C8 z# u# m3 I8 k
6 J! J' O3 B( Z: g6 }
個人覺得做cd 好地方,出街真係好開心,雖然成日驚呢樣個樣,
2 R) \, i' u( ?) @3 h- Y但真係可以放開晒煩惱咁去街街...呢樣係我唯一所鍾意..
本sis叫奈奈姊!~

引用:
原帖由 怯~~ 於 2011-8-12 03:23 發表     D* `* K2 J8 q5 S
其賓你清楚自己係咩類型嗎?? 係ts tv 定其他?
' [; n# z" K5 u, T! H9 a我自己有時心諗, 雖然自己好鍾意cd
- e/ P; E: N6 N7 t  q( _9 x但行為上都係幾男仔下..心態上都係男仔.., ~# _, e# O, z# z
可能如果變左性等等, 自己可能想做番男仔$ H4 {; I# w) }1 L
9 I1 {7 q6 k3 K5 x' b
內地一個貼吧關於變性等等討論區..
: n/ L3 K- U* x+ T2 a其中有 ...
2 x2 I( }! j" G  t% T) ]6 y8 s2 e- L0 V
10000% agreed.  I love CD, but i prefer to be a boy.  i encourage TS and TV go through transition.  it takes time & MONEY too.  a lot of US and UK transgenders.  just be yourself and enjoy yourself.

CD唔洗来月经 女仔就要

引用:
原帖由 1989 於 2011-8-11 21:30 發表 [url=http://www.hkcdtv.com/redirect.php?goto=findpost&pid=457067&ptid=22690&rpnum=328686]
9 [# e: b& s6 K9 ^# a5 X但可以有人關心, 而我地只有成日比人"其"視 " m8 ]. o- z4 l8 M; z0 Z
連做任何事都有難度
5 l$ i0 U" s/ U# D: j
/ D$ C$ v6 K# b6 R5 j  Q
你係靚既 男女 都有人 “關心”
$ o7 U- p2 {3 x& x- ]4 {( i相反一樣

love girls can me low B pak chi and other ppl still can say you Q

引用:
原帖由 riki 於 2011-8-12 17:43 發表   
* @# l+ f  _- FCD唔洗来月经 女仔就要
. ~+ G8 |' H' E  b2 `+ `其實我唔覺得呢個係一個好處囉...
果凍好開心見到大家哦~~

引用:
原帖由 mercury1 於 2011-8-11 21:34 發表   , W# o* a9 `+ a, x9 r+ W6 @) Q- m
而家見親靚既女仔都好羨慕!成日搞到悶悶不樂, 心情差...
  H9 h0 O0 X9 t: K; n& ]+ w$ d
0 U' W0 E! ^- W1 X5 C4 Z如果你係諗。CD時望著塊鏡咪精神晒囉、" F: S7 @' r! B$ @! M
轉換心情係最大嘅好處
% r. j! |1 \9 c* ?$ K2 q) f
% m! k( N4 U! P9 L完全認同ar~

CD有CD既好處# i+ K: {0 a6 s) a* M5 H
女仔有女仔既好處7 `! f4 ]# Q' M+ A- o
不過點睇邊樣好D就你自己點睇啦

我就覺得CD咗比正常女仔多D人望

我CD有一個好簡單o既理由:
5 Z% y* a' |4 C4 I2 c* o* L女裝衫無論質地定款式,都好過男裝衫!
. S. w( O3 P8 ^% B著女裝真係舒服D架

做 CD 年紀大了無人要, 做女的只要開放 D 都有人追
6 n9 e% A7 Y8 f: d7 R不過 CD 不會懷孕, 最小不會被人下藥攪大肚 !
$ K: S6 M5 e+ h) W, G* ]
- n1 F! q  j4 I) S我性格似女人, 但我只會穿性感內衣給男友看, 做盡女人能做的,
9 u% g/ X! O& Z; H- B但對他好那又怎樣?  到頭來只覺得自已是玩物./ t8 m  L% X9 F7 s5 L+ W
自已好保守, 好想找個愛自己的男人, 但每次都只是一次過.4 s8 W# s0 O& g2 U$ `' i
做 CD 才知女人的痛苦, 男人無個好, ; ]3 H6 Z0 c0 I" Z8 r: ?9 B
就算自已多尊一, 守身如玉, 他都會去找别人,一點不留情.
; |5 V, C' U# h& M如今我只在家穿來自愛, 無情就不再痛,

引用:
原帖由 free24488 於 2011-8-17 16:08 發表   , X' o% E- W, B  f6 k  V* a9 J, f
做 CD 年紀大了無人要, 做女的只要開放 D 都有人追' m( O* ?# B  s) k: q3 I) J
不過 CD 不會懷孕, 最小不會被人下藥攪大肚 !) V# ^  ?5 q4 ^  _: b/ l  f

/ P  S# H+ f* s6 G4 ~3 ?) K  g我性格似女人, 但我只會穿性感內衣給男友看, 做盡女人能做的,& G, r+ E7 B9 N: z
但對他好那又怎樣?  到頭來只覺得自已是玩物.
; X9 s; D( b- C6 c. p: P$ S自 ...
% v0 L* Z+ L; Z! R可以無情得幾耐=(

引用:
原帖由 free24488 於 2011-8-17 16:08 發表   
5 p1 ?) b" i5 u5 E做 CD 年紀大了無人要, 做女的只要開放 D 都有人追
1 f! q& y& }& _. @" T不過 CD 不會懷孕, 最小不會被人下藥攪大肚 !
0 c" S1 H& C% z" V1 t" b1 A: E* V+ L8 f1 K6 L
我性格似女人, 但我只會穿性感內衣給男友看, 做盡女人能做的,* P! z3 M0 @1 \, k& V
但對他好那又怎樣?  到頭來只覺得自已是玩物.& L# d4 T4 p8 ~& ^) a  M
自 ...
1 ^/ z" O% h: E巴打有個男朋友 ?

引用:
原帖由 1677 於 2011-8-14 03:40 發表   
2 h8 C# R8 k' C我CD有一個好簡單o既理由:
8 v8 L9 V) @6 m6 A# Z' d女裝衫無論質地定款式,都好過男裝衫!
( H  z" R& k# l+ P, j9 S' v著女裝真係舒服D架
) \% T2 a  `8 d* n! n4 _
5 h# R' F% P5 [4 m9 \+ `而且款式同選擇多好多...! U8 H7 p+ ?# p* o4 R, O
Enjoy Shopping...- g# r: `) ^  e7 [5 J' P; Y/ f8 a

, d9 i  q' b4 h

平日玩家中CD,減壓,但女仔會而且不能壓