嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

---Delete---

---Delete---

---Delete---8 u6 \- B5 C$ T0 b

. G3 [4 ]4 U( i. M. h[ 本帖最後由 1989 於 2015-9-16 02:10 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
真女性每個月都會M到,唔可能真空唔著under

引用:
原帖由 sinson 於 2011-8-11 21:00 發表   
' Y" W! B$ [$ ~+ y7 O5 L1 V真女性每個月都會M到,唔可能真空唔著under
2 ^5 Y! n. T6 Y% a% f5 L1 R! |! z但可以有人關心, 而我地只有成日比人"其"視
: c, ]: G$ W5 A* x$ A0 q連做任何事都有難度

而家見親靚既女仔都好羨慕!成日搞到悶悶不樂, 心情差...
: Q% c' Z& B; t. B  S  W2 \5 D" U2 ]$ g3 }5 U( a3 S1 A
如果你係諗。CD時望著塊鏡咪精神晒囉、
  d( P8 Q1 z. a. N轉換心情係最大嘅好處
唔鍾意女人。只鍾意女仔

其賓你清楚自己係咩類型嗎?? 係ts tv 定其他?7 T- D6 N: i0 I) l7 J' {" q# m  w
我自己有時心諗, 雖然自己好鍾意cd $ C  |; t) r" d/ Y/ e- w& P% }: s
但行為上都係幾男仔下..心態上都係男仔..
+ v& P, i9 s  b) ]( ?可能如果變左性等等, 自己可能想做番男仔6 r; q& ?/ k) I/ ^- b
' ]0 ^6 g' o6 |
內地一個貼吧關於變性等等討論區..
  L0 j5 Z6 e$ _! O# o% F其中有一個男仔((個時想做女仔)) 服用左成年女性荷爾蒙藥..: z; P1 V+ o2 M+ ?' e
最後好後悔, 愈來愈想做番男仔..仲攪到自己男性功能失去((但有人講會可能會好番,如果停服既話))+ S# `# L, x" }4 y

8 n* k8 u0 \' x  c/ o個人覺得做cd 好地方,出街真係好開心,雖然成日驚呢樣個樣,! s  N. b, Y% {: V  c- L2 z' x
但真係可以放開晒煩惱咁去街街...呢樣係我唯一所鍾意..
本sis叫奈奈姊!~

引用:
原帖由 怯~~ 於 2011-8-12 03:23 發表   ( S8 s% A$ m$ z  `, k4 U
其賓你清楚自己係咩類型嗎?? 係ts tv 定其他?' T9 C* W. _) \$ r2 X: \4 N3 M) U1 ~
我自己有時心諗, 雖然自己好鍾意cd
" {7 }! x$ @' v但行為上都係幾男仔下..心態上都係男仔..: t& @" f' k0 T) f% g1 j  ]" Z3 }
可能如果變左性等等, 自己可能想做番男仔9 J; p4 J7 n) P: D$ q9 I
/ F: l3 t0 Q& p+ W' D
內地一個貼吧關於變性等等討論區.." F, _& B6 L! v
其中有 ...
& D/ R# M) ~7 _) G8 n
) Q8 U5 T7 r! _7 P5 @
10000% agreed.  I love CD, but i prefer to be a boy.  i encourage TS and TV go through transition.  it takes time & MONEY too.  a lot of US and UK transgenders.  just be yourself and enjoy yourself.

CD唔洗来月经 女仔就要

引用:
原帖由 1989 於 2011-8-11 21:30 發表 [url=http://www.hkcdtv.com/redirect.php?goto=findpost&pid=457067&ptid=22690&rpnum=328686]
8 m: V( ]2 m) p9 b1 v# a( @但可以有人關心, 而我地只有成日比人"其"視 5 P1 I- N; X: U% {- c: P
連做任何事都有難度
9 q0 X; I, |1 _
- ~8 Q2 o& W% d4 [7 D8 e: y
你係靚既 男女 都有人 “關心”
  |8 S  K; h) O相反一樣

love girls can me low B pak chi and other ppl still can say you Q

引用:
原帖由 riki 於 2011-8-12 17:43 發表   
- `4 j" e, h- L: a4 f1 x6 _CD唔洗来月经 女仔就要
% I. q5 R1 [3 k' H" \" Z其實我唔覺得呢個係一個好處囉...
果凍好開心見到大家哦~~

引用:
原帖由 mercury1 於 2011-8-11 21:34 發表     B* [/ q0 t2 V% J+ x
而家見親靚既女仔都好羨慕!成日搞到悶悶不樂, 心情差...
1 r, t* @: [5 k% X
$ [: x& M9 l9 r+ v$ j' D% k如果你係諗。CD時望著塊鏡咪精神晒囉、7 }7 ?- C- e$ j# ^' N: C' h: R
轉換心情係最大嘅好處
6 n  ^& S5 M. {9 A- i. d
! ?: I/ ^2 c( q; {2 [/ X( ]
完全認同ar~

CD有CD既好處
5 W; V0 `: Q6 L1 W3 G; r# j7 n女仔有女仔既好處0 h, K$ r' N: }$ W7 W% Q8 B; Y
不過點睇邊樣好D就你自己點睇啦

我就覺得CD咗比正常女仔多D人望

我CD有一個好簡單o既理由:5 i6 U" _$ N; i1 X) q) D
女裝衫無論質地定款式,都好過男裝衫!
! C, j/ q4 h: R著女裝真係舒服D架

做 CD 年紀大了無人要, 做女的只要開放 D 都有人追
3 u- e  e6 }0 A6 g4 N5 `/ k/ \不過 CD 不會懷孕, 最小不會被人下藥攪大肚 !9 t9 @) J$ E6 p+ s0 |. ~0 o

' x  e  |; o& C. [  x7 C1 M我性格似女人, 但我只會穿性感內衣給男友看, 做盡女人能做的,
: q  U& n) p' v! ^% F# Z$ X但對他好那又怎樣?  到頭來只覺得自已是玩物.! s$ v5 w7 R3 m
自已好保守, 好想找個愛自己的男人, 但每次都只是一次過.5 L. b2 }6 \8 M/ G6 `
做 CD 才知女人的痛苦, 男人無個好,
" l. z# [4 D1 L; w  g就算自已多尊一, 守身如玉, 他都會去找别人,一點不留情.* ^7 V( l& S5 f& @+ R# t5 Q
如今我只在家穿來自愛, 無情就不再痛,

引用:
原帖由 free24488 於 2011-8-17 16:08 發表   
& ]% P3 j/ v' H( G& G5 J% ]1 w做 CD 年紀大了無人要, 做女的只要開放 D 都有人追* P8 c0 W7 [+ d, k  P
不過 CD 不會懷孕, 最小不會被人下藥攪大肚 !
* j) _& M6 k8 ]2 A& ]3 l; p, ?# s9 z
我性格似女人, 但我只會穿性感內衣給男友看, 做盡女人能做的,
1 d2 q4 t  F% @( l" l但對他好那又怎樣?  到頭來只覺得自已是玩物.) l7 J' l) A# X
自 ...
! R% n$ r' i: e, T4 o可以無情得幾耐=(

引用:
原帖由 free24488 於 2011-8-17 16:08 發表   # {$ V6 K2 g3 H  p$ ?- O/ ?; \
做 CD 年紀大了無人要, 做女的只要開放 D 都有人追
' L; ?' y- C% Y7 L$ k  v) m不過 CD 不會懷孕, 最小不會被人下藥攪大肚 !# s+ Q) B" z1 s4 J
% F3 D% A3 K0 s8 R7 E5 k& D% t- P
我性格似女人, 但我只會穿性感內衣給男友看, 做盡女人能做的,
- J' C5 w: C4 U$ ^但對他好那又怎樣?  到頭來只覺得自已是玩物.
" G9 x* R# w/ {1 |: _; I: m" C7 w( G自 ...
9 Z' R/ w0 b# g- B' M
巴打有個男朋友 ?

引用:
原帖由 1677 於 2011-8-14 03:40 發表   
- z. ?$ e$ r$ }- \0 h我CD有一個好簡單o既理由:
: H# ^0 B  Q( X, U女裝衫無論質地定款式,都好過男裝衫!! b5 S5 H; N/ i/ F' {
著女裝真係舒服D架
$ l' \  b' X2 _* A: W8 V* Z2 @

9 g' S: b3 r4 ^& i而且款式同選擇多好多.../ a$ |/ P" T' t0 @: A; W, J
Enjoy Shopping...
# A, O9 {5 i# h) L& p1 s$ ~/ n4 ^6 [; X. Y( C

平日玩家中CD,減壓,但女仔會而且不能壓