嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

---Delete---

---Delete---

---Delete---% _" [: h6 U$ s& G9 t

' G8 F4 v3 r# K1 e9 [[ 本帖最後由 1989 於 2015-9-16 02:10 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
真女性每個月都會M到,唔可能真空唔著under

引用:
原帖由 sinson 於 2011-8-11 21:00 發表   , n* U' [4 D0 g3 m' z
真女性每個月都會M到,唔可能真空唔著under
3 j) @+ T1 Z  O4 j0 m1 u; I  S但可以有人關心, 而我地只有成日比人"其"視 " j$ f" s1 ?. r! V
連做任何事都有難度

而家見親靚既女仔都好羨慕!成日搞到悶悶不樂, 心情差...
! J) L0 Y4 l9 J7 j5 b
: ~! w+ D& _4 e& Y/ {4 V如果你係諗。CD時望著塊鏡咪精神晒囉、. R1 K9 I- S( E  w3 o
轉換心情係最大嘅好處
唔鍾意女人。只鍾意女仔

其賓你清楚自己係咩類型嗎?? 係ts tv 定其他?
4 H. |( U, f: S8 w. C) K# N4 d我自己有時心諗, 雖然自己好鍾意cd
( p- t2 V% Q5 e但行為上都係幾男仔下..心態上都係男仔..
2 Q  Q3 `2 Q7 E8 {# Z9 X2 i可能如果變左性等等, 自己可能想做番男仔) n. M: _3 t  ^6 H! Q0 G1 C
+ a& m, ^1 b2 i# J' l" L; l- ~$ ]
內地一個貼吧關於變性等等討論區..! i- n+ ?! _' N6 c
其中有一個男仔((個時想做女仔)) 服用左成年女性荷爾蒙藥..
; a4 C% v1 T& W+ d5 s最後好後悔, 愈來愈想做番男仔..仲攪到自己男性功能失去((但有人講會可能會好番,如果停服既話))
, D" E2 F5 u3 K
( G3 v, N2 F, o3 V! a" W" s5 v個人覺得做cd 好地方,出街真係好開心,雖然成日驚呢樣個樣,
- M0 F+ h. O4 z# H6 C+ S但真係可以放開晒煩惱咁去街街...呢樣係我唯一所鍾意..
本sis叫奈奈姊!~

引用:
原帖由 怯~~ 於 2011-8-12 03:23 發表   / X- J' e2 f+ ^' I0 `
其賓你清楚自己係咩類型嗎?? 係ts tv 定其他?4 b; V& N/ a7 ?# X7 Q* c
我自己有時心諗, 雖然自己好鍾意cd 9 }. S/ v$ E2 A! O* c
但行為上都係幾男仔下..心態上都係男仔..! S3 H- n$ l) ?
可能如果變左性等等, 自己可能想做番男仔
9 t. |' s# K5 ]  @! ?# W" [' C: U8 J8 u4 |$ ~0 G2 P
內地一個貼吧關於變性等等討論區..
% ^3 g7 G; ^! x3 S3 U; ~/ M其中有 ...
! N2 o" G8 K; Q. ~

% E2 ^" [$ I! u8 A7 P7 N10000% agreed.  I love CD, but i prefer to be a boy.  i encourage TS and TV go through transition.  it takes time & MONEY too.  a lot of US and UK transgenders.  just be yourself and enjoy yourself.

CD唔洗来月经 女仔就要

引用:
原帖由 1989 於 2011-8-11 21:30 發表 [url=http://www.hkcdtv.com/redirect.php?goto=findpost&pid=457067&ptid=22690&rpnum=328686]
+ T- O2 v- _0 Q( `但可以有人關心, 而我地只有成日比人"其"視 6 T5 U# e) o' K
連做任何事都有難度
4 @" J& k* K/ x0 }. i6 j

+ [% U5 w( S; @你係靚既 男女 都有人 “關心” : t$ k# U+ p4 k3 p5 D  o! y! f# K" @9 Q
相反一樣

love girls can me low B pak chi and other ppl still can say you Q

引用:
原帖由 riki 於 2011-8-12 17:43 發表   
+ A: j0 v" f" V4 |0 U3 O3 y& ^+ FCD唔洗来月经 女仔就要
3 U' `! A8 x! f3 H
其實我唔覺得呢個係一個好處囉...
果凍好開心見到大家哦~~

引用:
原帖由 mercury1 於 2011-8-11 21:34 發表   
1 o4 L1 X0 p, ^! @+ x# T  C' o5 t而家見親靚既女仔都好羨慕!成日搞到悶悶不樂, 心情差.... `+ T6 z. X+ C, F# R0 S, w
* O& T- O" b0 O3 a5 j  ?
如果你係諗。CD時望著塊鏡咪精神晒囉、
0 N( w3 H% d! o+ v! |5 Y- s0 f轉換心情係最大嘅好處
9 Q* e8 d& C. Z3 u! |" c" _  D" u" m! U
完全認同ar~

CD有CD既好處
9 J0 a' K% t+ A女仔有女仔既好處3 R* y8 n' T* k0 e" s: Z
不過點睇邊樣好D就你自己點睇啦

我就覺得CD咗比正常女仔多D人望

我CD有一個好簡單o既理由:
" e  }8 Z) V. D% E/ r, z2 ?  N8 _女裝衫無論質地定款式,都好過男裝衫!
& ^6 J, t5 y4 t7 v著女裝真係舒服D架

做 CD 年紀大了無人要, 做女的只要開放 D 都有人追
) R5 [) c. G% ~1 ^不過 CD 不會懷孕, 最小不會被人下藥攪大肚 !
8 \1 F5 G, m5 C  ]5 o5 t7 |1 E3 B
$ t+ C7 \1 Y, F' x3 ]7 O# A5 P我性格似女人, 但我只會穿性感內衣給男友看, 做盡女人能做的,
' p% l! `, E. q* L7 o但對他好那又怎樣?  到頭來只覺得自已是玩物.
! E/ V( c, j$ }% x7 {# p( y; _自已好保守, 好想找個愛自己的男人, 但每次都只是一次過.
+ Q4 N4 ^6 D  Q  |- O6 v% X% A做 CD 才知女人的痛苦, 男人無個好,
3 Z( k- g; G1 z: d1 h就算自已多尊一, 守身如玉, 他都會去找别人,一點不留情.
9 {7 X& [1 N3 T, e' ?如今我只在家穿來自愛, 無情就不再痛,

引用:
原帖由 free24488 於 2011-8-17 16:08 發表   3 T6 d# Y5 [! Z5 c( w* `. f& {
做 CD 年紀大了無人要, 做女的只要開放 D 都有人追
+ m$ U8 Z9 S7 v0 \; X# ?& k$ V5 C% t不過 CD 不會懷孕, 最小不會被人下藥攪大肚 !
9 `# S6 C; E9 U# u* O* L: b
+ N1 a( u: X* M6 p8 `我性格似女人, 但我只會穿性感內衣給男友看, 做盡女人能做的,0 v: F/ N4 s/ Q
但對他好那又怎樣?  到頭來只覺得自已是玩物.! q( a$ A" q% t: w8 y
自 ...
8 @5 S. I$ c, L  \, R! `0 Q5 B
可以無情得幾耐=(

引用:
原帖由 free24488 於 2011-8-17 16:08 發表   
, a/ k/ C' N+ a1 f4 s做 CD 年紀大了無人要, 做女的只要開放 D 都有人追7 {# }7 F. u. G
不過 CD 不會懷孕, 最小不會被人下藥攪大肚 !
& r( O' O# V4 L7 h; r! z8 G3 h% ^! L$ m8 t  v0 L( l, k8 h
我性格似女人, 但我只會穿性感內衣給男友看, 做盡女人能做的,8 z+ u. L, H6 n
但對他好那又怎樣?  到頭來只覺得自已是玩物.8 f, z# b- `0 E: K) H
自 ...
& f$ A! w2 k' s$ g# D9 `/ l! v* N% r$ P
巴打有個男朋友 ?

引用:
原帖由 1677 於 2011-8-14 03:40 發表   
8 W& o: y* E' i; [% I我CD有一個好簡單o既理由:
2 f1 f( ^7 t: [, u1 S3 r$ N女裝衫無論質地定款式,都好過男裝衫!& }$ z0 O1 b8 \9 w" n; S) Y) X; J5 [
著女裝真係舒服D架
3 T/ p- `! p5 }& E/ V% B4 c, |' e. j0 u9 p
而且款式同選擇多好多...% t6 _1 S& V6 U6 L" i3 |
Enjoy Shopping...
  k+ G  U( o6 `' R
" f* q' C* h  x1 p! d) A

平日玩家中CD,減壓,但女仔會而且不能壓