嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

---Delete---

3 g- n2 T1 L$ N1 @7 \. w( O, R" z$ a* H
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
真女性每個月都會M到,唔可能真空唔著under

引用:
原帖由 sinson 於 2011-8-11 21:00 發表   
9 p3 h/ }) i0 s3 A% l真女性每個月都會M到,唔可能真空唔著under
; k/ e) M; R# B7 A2 g/ h但可以有人關心, 而我地只有成日比人"其"視 - }! Y4 [' ]  G& T2 Z
連做任何事都有難度

而家見親靚既女仔都好羨慕!成日搞到悶悶不樂, 心情差...+ ?/ ]8 m& A  b$ T8 U0 A5 R

& j- t" N$ d$ E  ]如果你係諗。CD時望著塊鏡咪精神晒囉、1 r2 m; x  h$ T' O2 a
轉換心情係最大嘅好處
唔鍾意女人。只鍾意女仔

其賓你清楚自己係咩類型嗎?? 係ts tv 定其他?0 k; Q' E. i; K  @
我自己有時心諗, 雖然自己好鍾意cd 9 `9 u5 J' {& J2 j8 D
但行為上都係幾男仔下..心態上都係男仔..0 @. e" n. y* q8 ]+ Y; z
可能如果變左性等等, 自己可能想做番男仔
. C) i3 F+ z9 ^5 S* F3 v4 e: k) f. U' w& ~$ y
內地一個貼吧關於變性等等討論區..
, w! c3 a& H: W4 ~其中有一個男仔((個時想做女仔)) 服用左成年女性荷爾蒙藥..
% N' P) E+ o9 Z  D' B最後好後悔, 愈來愈想做番男仔..仲攪到自己男性功能失去((但有人講會可能會好番,如果停服既話))9 O0 y" x8 Z# Q1 I

) P& Y$ v) }, m" g個人覺得做cd 好地方,出街真係好開心,雖然成日驚呢樣個樣,5 C4 o. D) d7 C4 q
但真係可以放開晒煩惱咁去街街...呢樣係我唯一所鍾意..
本sis叫奈奈姊!~

引用:
原帖由 怯~~ 於 2011-8-12 03:23 發表   7 D( a" C  l- R
其賓你清楚自己係咩類型嗎?? 係ts tv 定其他?$ S0 M9 I% P- U! I6 j$ h
我自己有時心諗, 雖然自己好鍾意cd & s" a) E; R* M
但行為上都係幾男仔下..心態上都係男仔..
9 }2 Q6 o5 O# V可能如果變左性等等, 自己可能想做番男仔1 d4 [1 w; `/ q
8 C5 u. b5 K$ O6 h5 `( ]
內地一個貼吧關於變性等等討論區..
% w- D* @7 V, D其中有 ...
5 k5 k0 _3 E/ d  r/ A" n
* i; p2 c4 ^3 x2 @; F
10000% agreed.  I love CD, but i prefer to be a boy.  i encourage TS and TV go through transition.  it takes time & MONEY too.  a lot of US and UK transgenders.  just be yourself and enjoy yourself.

CD唔洗来月经 女仔就要

引用:
原帖由 1989 於 2011-8-11 21:30 發表 [url=http://www.hkcdtv.com/redirect.php?goto=findpost&pid=457067&ptid=22690&rpnum=328686]
  K) s- V: Q3 g; ]但可以有人關心, 而我地只有成日比人"其"視   {( G! R7 Z" }7 z3 c
連做任何事都有難度
7 i. t# W  K; y0 U- y

+ _/ P% w' b1 i你係靚既 男女 都有人 “關心”
/ u1 _/ q+ Y& o/ O, p5 \) Z相反一樣

love girls can me low B pak chi and other ppl still can say you Q

引用:
原帖由 riki 於 2011-8-12 17:43 發表     f) @* N" l( R9 A3 }
CD唔洗来月经 女仔就要
% L0 `& ]* v; u/ K1 N
其實我唔覺得呢個係一個好處囉...
果凍好開心見到大家哦~~

引用:
原帖由 mercury1 於 2011-8-11 21:34 發表   $ W- k4 h9 }9 z# X4 B$ j
而家見親靚既女仔都好羨慕!成日搞到悶悶不樂, 心情差...$ x! J# q! g- ]: A9 K- \" h

! q- b* g. S* x& q# o如果你係諗。CD時望著塊鏡咪精神晒囉、
6 a7 {; m, j2 @7 B轉換心情係最大嘅好處
& K) d8 F+ b" V5 O5 R5 ^7 V& {6 D+ M0 i) Z+ G$ n: W
完全認同ar~

CD有CD既好處$ C$ F) ]# c7 u& E% e
女仔有女仔既好處0 \* {. |; f8 @5 X) e: w# I
不過點睇邊樣好D就你自己點睇啦

我就覺得CD咗比正常女仔多D人望

我CD有一個好簡單o既理由:
; q+ u, R$ [2 E9 D% X女裝衫無論質地定款式,都好過男裝衫!3 X7 K4 Y( T1 _# n$ ?/ R! m$ Q" m
著女裝真係舒服D架

做 CD 年紀大了無人要, 做女的只要開放 D 都有人追
6 x& g6 {6 v6 u- D不過 CD 不會懷孕, 最小不會被人下藥攪大肚 !) j# x; r; A# @# e0 U8 \0 ^8 {2 n
- p& H& K' ?' d  _4 X/ [
我性格似女人, 但我只會穿性感內衣給男友看, 做盡女人能做的,
# {; b. U& {  j9 ]但對他好那又怎樣?  到頭來只覺得自已是玩物.( A( n) ?, j0 X" D) |
自已好保守, 好想找個愛自己的男人, 但每次都只是一次過.; f3 d  T! M9 K& P: b
做 CD 才知女人的痛苦, 男人無個好, + J& i6 ?$ o4 `- h5 a
就算自已多尊一, 守身如玉, 他都會去找别人,一點不留情.
; w9 W1 [4 e2 X/ x( V" i! \如今我只在家穿來自愛, 無情就不再痛,

引用:
原帖由 free24488 於 2011-8-17 16:08 發表   
. A) H  d3 o2 \6 \- t9 k做 CD 年紀大了無人要, 做女的只要開放 D 都有人追
( C( \! b4 n) P5 \不過 CD 不會懷孕, 最小不會被人下藥攪大肚 !; H. G. h8 ^: `
# R' q7 N" @' }8 Y# C
我性格似女人, 但我只會穿性感內衣給男友看, 做盡女人能做的,, \! c4 x" ^% ~: a& m
但對他好那又怎樣?  到頭來只覺得自已是玩物.2 b1 p' T+ t% }& \* R; [$ x
自 ...
0 _" b- m6 r0 V! Y. k可以無情得幾耐=(

引用:
原帖由 free24488 於 2011-8-17 16:08 發表   9 x( p* w5 ~% e
做 CD 年紀大了無人要, 做女的只要開放 D 都有人追
6 Z' m% o* N3 _; C! r3 V不過 CD 不會懷孕, 最小不會被人下藥攪大肚 !$ E- K6 f6 N# n: D
$ c$ o9 ]/ R) G" w
我性格似女人, 但我只會穿性感內衣給男友看, 做盡女人能做的,  D0 k* D& T6 f! y
但對他好那又怎樣?  到頭來只覺得自已是玩物., G. s  i+ S8 z: g7 V( O
自 ...
2 z6 V9 s) x; ?7 Y
巴打有個男朋友 ?

引用:
原帖由 1677 於 2011-8-14 03:40 發表   
1 X# v1 B6 \( c  f& W我CD有一個好簡單o既理由:
( |7 {* K, }2 ~% ]) ]7 P女裝衫無論質地定款式,都好過男裝衫!
0 k0 y6 c7 y! a3 ]著女裝真係舒服D架
5 R) m$ ^8 V) Z2 h6 W4 X

& A" Z# G' w9 W! s5 {2 C6 y! K而且款式同選擇多好多...2 M" K" S+ E6 y' T/ T+ d! y( G: e
Enjoy Shopping...
4 z3 D5 X- q  z$ X
5 s: f4 q5 Z' x0 w2 x3 q* b

平日玩家中CD,減壓,但女仔會而且不能壓