嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

---Delete---

: j) A) N% L% N1 \* @! J6 P  X% S# a6 ~: O3 T. j
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
真女性每個月都會M到,唔可能真空唔著under

引用:
原帖由 sinson 於 2011-8-11 21:00 發表   5 R$ ^* L  D1 N% B" A2 E
真女性每個月都會M到,唔可能真空唔著under
/ r$ b. q2 y2 h, |+ G5 x( J# M但可以有人關心, 而我地只有成日比人"其"視 ! Q3 P% S6 ^2 G1 B9 p4 L
連做任何事都有難度

而家見親靚既女仔都好羨慕!成日搞到悶悶不樂, 心情差...+ A( o/ U" F( w% D+ H4 Q
* W! L/ G8 s# h& S: z3 q/ `
如果你係諗。CD時望著塊鏡咪精神晒囉、
  Q" n" E, H! K- o轉換心情係最大嘅好處
唔鍾意女人。只鍾意女仔

其賓你清楚自己係咩類型嗎?? 係ts tv 定其他?3 F/ W6 ]3 `5 L2 V3 G
我自己有時心諗, 雖然自己好鍾意cd
2 `% S7 d+ J5 K9 G' @但行為上都係幾男仔下..心態上都係男仔..
+ X: c3 P- ]3 K- I1 e可能如果變左性等等, 自己可能想做番男仔
! V) i7 [- Z% R! E+ P4 W" V7 O
' X- Z. {' \% c內地一個貼吧關於變性等等討論區..& Z0 c" j% C! B$ C+ j$ [2 U% d
其中有一個男仔((個時想做女仔)) 服用左成年女性荷爾蒙藥..
+ i% P# w' [% g. T最後好後悔, 愈來愈想做番男仔..仲攪到自己男性功能失去((但有人講會可能會好番,如果停服既話))7 i: @  F) b5 [) f
3 \+ d$ T; w- C+ \, Y0 a; m
個人覺得做cd 好地方,出街真係好開心,雖然成日驚呢樣個樣,
( \+ z8 P6 H6 L: t1 `' R* U但真係可以放開晒煩惱咁去街街...呢樣係我唯一所鍾意..
本sis叫奈奈姊!~

引用:
原帖由 怯~~ 於 2011-8-12 03:23 發表   6 e% ^4 V/ b! b# s9 G
其賓你清楚自己係咩類型嗎?? 係ts tv 定其他?
9 f6 o! A% q) U* \; Y3 d. U- Q% h我自己有時心諗, 雖然自己好鍾意cd # Q( K8 t# q% J& E0 z% g7 T
但行為上都係幾男仔下..心態上都係男仔..
) _; u8 K# r; y, ?% p可能如果變左性等等, 自己可能想做番男仔
. `+ j/ B$ W0 X* j6 Y
) U9 S/ v6 O- A6 S3 F8 K" R" G2 M內地一個貼吧關於變性等等討論區..
( X- M# W; V! H3 O/ ^其中有 ...
  l& `; H) ^; @+ [' n

/ t1 A: d. @9 l" v; `4 A" _10000% agreed.  I love CD, but i prefer to be a boy.  i encourage TS and TV go through transition.  it takes time & MONEY too.  a lot of US and UK transgenders.  just be yourself and enjoy yourself.

CD唔洗来月经 女仔就要

引用:
原帖由 1989 於 2011-8-11 21:30 發表 [url=http://www.hkcdtv.com/redirect.php?goto=findpost&pid=457067&ptid=22690&rpnum=328686]
) U) N, U8 R  j, p但可以有人關心, 而我地只有成日比人"其"視
4 n" U; }, b  Q8 n1 q) w1 o連做任何事都有難度
* a( n/ c# K% C3 k$ T8 p" o4 S! d4 ^) A
你係靚既 男女 都有人 “關心” - l# {! O3 p! X( y# E
相反一樣

love girls can me low B pak chi and other ppl still can say you Q

引用:
原帖由 riki 於 2011-8-12 17:43 發表   
+ o* h; ?8 U4 V* c! ]6 m5 O! |CD唔洗来月经 女仔就要
5 c6 R( t, o' W2 }2 d4 b
其實我唔覺得呢個係一個好處囉...
果凍好開心見到大家哦~~

引用:
原帖由 mercury1 於 2011-8-11 21:34 發表   
8 k8 l5 S* {1 s/ W# Y9 |) d; ~7 \而家見親靚既女仔都好羨慕!成日搞到悶悶不樂, 心情差...; i# u5 o( Z7 B0 \
5 C' ?4 t# m8 J; O0 c! ^
如果你係諗。CD時望著塊鏡咪精神晒囉、
2 o  b, [3 K2 q3 v, d轉換心情係最大嘅好處
' f/ q: I0 V4 W2 G/ d! l

7 J4 g# m8 V2 ~完全認同ar~

CD有CD既好處
( K1 }/ J  g4 h7 M# k1 X( B女仔有女仔既好處$ J$ D0 `2 \: e( B" A( Y$ `$ B6 ~
不過點睇邊樣好D就你自己點睇啦

我就覺得CD咗比正常女仔多D人望

我CD有一個好簡單o既理由:
% Q: O& I3 X5 Z女裝衫無論質地定款式,都好過男裝衫!
5 W7 F# R- V5 y9 D: |# W+ W著女裝真係舒服D架

做 CD 年紀大了無人要, 做女的只要開放 D 都有人追; m6 S2 l, O8 n
不過 CD 不會懷孕, 最小不會被人下藥攪大肚 !$ |) E8 v/ i  q
) m" J0 z6 }4 a) n" c
我性格似女人, 但我只會穿性感內衣給男友看, 做盡女人能做的,, b& V3 L# y# i1 [2 [
但對他好那又怎樣?  到頭來只覺得自已是玩物.+ j% l8 y* T2 [6 S
自已好保守, 好想找個愛自己的男人, 但每次都只是一次過.
. X" C; T2 Z6 |2 ~3 M, @. Q做 CD 才知女人的痛苦, 男人無個好,
# A# d: r7 U1 ~就算自已多尊一, 守身如玉, 他都會去找别人,一點不留情./ [% ?0 `7 V; Q9 p: N: R% [7 d, q" @
如今我只在家穿來自愛, 無情就不再痛,

引用:
原帖由 free24488 於 2011-8-17 16:08 發表   
* v4 \, a/ A" C0 y做 CD 年紀大了無人要, 做女的只要開放 D 都有人追/ T! z: E1 U* s2 s
不過 CD 不會懷孕, 最小不會被人下藥攪大肚 !; D. H$ L0 z  }  f8 O

9 X) b' I( u$ Y4 v$ J/ s& w3 T我性格似女人, 但我只會穿性感內衣給男友看, 做盡女人能做的,
9 O" M$ X, e; u. S6 E2 s但對他好那又怎樣?  到頭來只覺得自已是玩物.
; _* W% ^3 \) g/ N' U2 Y$ A自 ...
5 w6 }! {/ e# ?& |& ^! q可以無情得幾耐=(

引用:
原帖由 free24488 於 2011-8-17 16:08 發表   7 a, f) U0 ~; s3 Y6 |
做 CD 年紀大了無人要, 做女的只要開放 D 都有人追
& r5 t! p  @' X. b5 E不過 CD 不會懷孕, 最小不會被人下藥攪大肚 !+ ]! g, s# V) J7 Z5 Y9 \
( W! X" Q' N+ o6 z  o+ P" D! I9 A
我性格似女人, 但我只會穿性感內衣給男友看, 做盡女人能做的,
$ }$ J% ~2 `% Q  S- P5 {但對他好那又怎樣?  到頭來只覺得自已是玩物.3 f0 k9 h3 A5 b
自 ...
- e5 G& x, m5 c/ @巴打有個男朋友 ?

引用:
原帖由 1677 於 2011-8-14 03:40 發表   
! I# {# P6 W( V( |3 Y" g& s* d我CD有一個好簡單o既理由:
4 R; q- i7 k* `% N1 @: f, _女裝衫無論質地定款式,都好過男裝衫!/ U, m& a+ H# V' b5 m
著女裝真係舒服D架
) P( b; m6 |9 J1 Z* \

! b, u% M: H) b) q而且款式同選擇多好多...
6 c" V9 g8 V  b! nEnjoy Shopping...
4 K' Q0 y2 j: {1 F% u) b) l* i" C, R6 G( O7 I

平日玩家中CD,減壓,但女仔會而且不能壓