嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

---Delete---

' c- _* |. C& s1 ~. m! v
* T1 M3 j7 ?' Q$ k* ^[ 本帖最後由 1989 於 2015-9-16 02:10 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
真女性每個月都會M到,唔可能真空唔著under

引用:
原帖由 sinson 於 2011-8-11 21:00 發表   4 \" c4 j) z7 d
真女性每個月都會M到,唔可能真空唔著under
; f0 m' ]% o  A' s& _5 c
但可以有人關心, 而我地只有成日比人"其"視 ( O. g" d3 l. O# a! t5 L
連做任何事都有難度

而家見親靚既女仔都好羨慕!成日搞到悶悶不樂, 心情差...- y" b  G' M0 ?3 P# B
% O+ B7 G* Q, q
如果你係諗。CD時望著塊鏡咪精神晒囉、
) O' Z- C  H$ s/ @7 @3 Y轉換心情係最大嘅好處
唔鍾意女人。只鍾意女仔

其賓你清楚自己係咩類型嗎?? 係ts tv 定其他?
  I! }  j% W- W8 [: g+ E我自己有時心諗, 雖然自己好鍾意cd / r4 P" N  @% V' N
但行為上都係幾男仔下..心態上都係男仔..5 S$ l. P1 j/ _  |; R
可能如果變左性等等, 自己可能想做番男仔
0 q  U/ F0 M3 t) z2 T3 H1 J# U- n5 y8 B9 u/ }
內地一個貼吧關於變性等等討論區..
. A6 o6 ^( a( e% K! V其中有一個男仔((個時想做女仔)) 服用左成年女性荷爾蒙藥..0 m1 c* j5 L! T, U, r0 p9 z( R
最後好後悔, 愈來愈想做番男仔..仲攪到自己男性功能失去((但有人講會可能會好番,如果停服既話))
3 T; W7 a) T: D: V* h6 F2 E* k8 C0 W+ ]
個人覺得做cd 好地方,出街真係好開心,雖然成日驚呢樣個樣,
! O9 V8 ?6 b! m0 T' m但真係可以放開晒煩惱咁去街街...呢樣係我唯一所鍾意..
本sis叫奈奈姊!~

引用:
原帖由 怯~~ 於 2011-8-12 03:23 發表   6 k$ i: _1 @& K8 R0 V8 m
其賓你清楚自己係咩類型嗎?? 係ts tv 定其他?& k: [, M. P: a0 N
我自己有時心諗, 雖然自己好鍾意cd
, W  |! Y+ Z: [5 e& \6 e但行為上都係幾男仔下..心態上都係男仔..4 I6 H4 v# ~& T) G
可能如果變左性等等, 自己可能想做番男仔, J/ B+ h; o2 g6 @1 X

; U& y& j9 j7 E) D5 _3 x6 |內地一個貼吧關於變性等等討論區..( [% b  b$ v* G+ o9 G
其中有 ...
6 k% ^( ^# H4 r" Q

0 E% E; q6 ?2 g/ X10000% agreed.  I love CD, but i prefer to be a boy.  i encourage TS and TV go through transition.  it takes time & MONEY too.  a lot of US and UK transgenders.  just be yourself and enjoy yourself.

CD唔洗来月经 女仔就要

引用:
原帖由 1989 於 2011-8-11 21:30 發表 [url=http://www.hkcdtv.com/redirect.php?goto=findpost&pid=457067&ptid=22690&rpnum=328686]* I" z5 E) {2 p9 O2 V! D
但可以有人關心, 而我地只有成日比人"其"視
! F3 L& I/ n+ J' `連做任何事都有難度
+ Y+ J/ ~9 S# H$ F2 t: I8 r

- Z) a4 y% d+ @, T6 ]你係靚既 男女 都有人 “關心”
  V3 Z4 e6 w- R- [; J0 \0 F相反一樣

love girls can me low B pak chi and other ppl still can say you Q

引用:
原帖由 riki 於 2011-8-12 17:43 發表   
9 k) q4 F8 r" b! U. cCD唔洗来月经 女仔就要
: \+ x8 F6 `7 W2 L其實我唔覺得呢個係一個好處囉...
果凍好開心見到大家哦~~

引用:
原帖由 mercury1 於 2011-8-11 21:34 發表   5 ]5 D, _0 i/ v6 _, d
而家見親靚既女仔都好羨慕!成日搞到悶悶不樂, 心情差...
; u" E& ]( B+ M0 x. i$ Z& u
  P' c1 D- e  s6 F( |如果你係諗。CD時望著塊鏡咪精神晒囉、2 e7 B9 O3 V- F9 D- n* @; p" e
轉換心情係最大嘅好處
* W4 m+ F7 H$ m  o
) D; o/ j+ @0 d& o: @! Q
完全認同ar~

CD有CD既好處
8 D7 T! F) M! U- u女仔有女仔既好處
  a* T( f! J& i+ Z1 \! Z7 ^不過點睇邊樣好D就你自己點睇啦

我就覺得CD咗比正常女仔多D人望

我CD有一個好簡單o既理由:4 V9 z6 e$ x8 _- o% T4 x9 A
女裝衫無論質地定款式,都好過男裝衫!" e0 ^5 S' o7 r8 H4 x2 _
著女裝真係舒服D架

做 CD 年紀大了無人要, 做女的只要開放 D 都有人追
/ o+ o7 h3 F- P% H( d不過 CD 不會懷孕, 最小不會被人下藥攪大肚 !
; \% c5 P9 x3 k, b
; [, a6 \3 P* e/ F1 u% \( g( u2 h我性格似女人, 但我只會穿性感內衣給男友看, 做盡女人能做的,
# N# r, |7 U; C+ O, K4 q- ]) b: }但對他好那又怎樣?  到頭來只覺得自已是玩物./ D3 Q: Z" x# }
自已好保守, 好想找個愛自己的男人, 但每次都只是一次過.
6 k/ j2 r: M+ N8 i3 K, _( t做 CD 才知女人的痛苦, 男人無個好, : T0 j* y5 V7 g, r8 `* z3 P6 n
就算自已多尊一, 守身如玉, 他都會去找别人,一點不留情.3 S3 |. e9 l8 ~. ]; t2 p9 U/ L
如今我只在家穿來自愛, 無情就不再痛,

引用:
原帖由 free24488 於 2011-8-17 16:08 發表   
6 a7 b1 F5 i: {2 q7 `做 CD 年紀大了無人要, 做女的只要開放 D 都有人追) z) T! ^: ?" ?8 C# ]& s( s
不過 CD 不會懷孕, 最小不會被人下藥攪大肚 !
0 C/ T/ y- q+ S9 c* |9 Y, P
+ C& N# u6 T3 i$ q$ H! \我性格似女人, 但我只會穿性感內衣給男友看, 做盡女人能做的,5 c" B) C  V5 K- ]( @8 K- p
但對他好那又怎樣?  到頭來只覺得自已是玩物.
9 a* e5 K, b% U$ m% T5 m3 S自 ...
; [0 H5 ]& [( S: E' @# D可以無情得幾耐=(

引用:
原帖由 free24488 於 2011-8-17 16:08 發表   & Q6 ^& S6 ]' n
做 CD 年紀大了無人要, 做女的只要開放 D 都有人追& W% P% O9 D8 w4 Y# _" H
不過 CD 不會懷孕, 最小不會被人下藥攪大肚 !8 `, c4 U( w' y4 w& J% v8 j

a; |0 b* Q! J# \( G* o- g$ x我性格似女人, 但我只會穿性感內衣給男友看, 做盡女人能做的,9 p/ c  o- X: {  Q7 g8 P
但對他好那又怎樣?  到頭來只覺得自已是玩物.
4 ^( {% R, k) d3 v, E" o! l  q自 ...
8 r6 m/ q4 ^, y. X' d- S
巴打有個男朋友 ?

引用:
原帖由 1677 於 2011-8-14 03:40 發表   0 }5 w9 y7 E. b) O* m8 l
我CD有一個好簡單o既理由:
- [: C8 t' R' ]1 @  Z女裝衫無論質地定款式,都好過男裝衫!
0 B, G. F; @. @2 T- N; M著女裝真係舒服D架
7 D- [0 W1 \& {  U+ {
, Q" p* I$ N. F* P( w
而且款式同選擇多好多...
/ j  B& o. |" Q; F3 j/ sEnjoy Shopping...1 o: X9 D9 O; S) l) L

( R' P" h1 X9 N2 i1 O

平日玩家中CD,減壓,但女仔會而且不能壓