嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

---Delete---

" Q' v! a4 E5 I! w( g) M- ^
8 R1 @8 M, c7 @! ~  m[ 本帖最後由 1989 於 2015-9-16 02:10 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
真女性每個月都會M到,唔可能真空唔著under

引用:
原帖由 sinson 於 2011-8-11 21:00 發表   
) t3 ]8 h8 r) _1 l/ Y真女性每個月都會M到,唔可能真空唔著under
) {0 n2 K; p+ I4 H! [! t但可以有人關心, 而我地只有成日比人"其"視 " C% Q: Z2 z% v2 J  u
連做任何事都有難度

而家見親靚既女仔都好羨慕!成日搞到悶悶不樂, 心情差...
& l# N# K7 U/ j" p
0 K+ H; d* k3 E' s如果你係諗。CD時望著塊鏡咪精神晒囉、/ y, y$ j. s  r. b
轉換心情係最大嘅好處
唔鍾意女人。只鍾意女仔

其賓你清楚自己係咩類型嗎?? 係ts tv 定其他?2 Z+ {( f+ T, |" Q
我自己有時心諗, 雖然自己好鍾意cd 7 b- p6 K; d% f9 W0 H7 p2 D6 n
但行為上都係幾男仔下..心態上都係男仔..! y7 t! @! }) W
可能如果變左性等等, 自己可能想做番男仔
' G% L7 l4 {# s8 C+ Y6 d
( i8 t; N1 b9 W: `4 K內地一個貼吧關於變性等等討論區..
# k; m4 g: q. n& v其中有一個男仔((個時想做女仔)) 服用左成年女性荷爾蒙藥..
7 t" V/ E, \! p1 {最後好後悔, 愈來愈想做番男仔..仲攪到自己男性功能失去((但有人講會可能會好番,如果停服既話))/ I1 B$ f# P, H  P

; W0 A  R9 {9 C3 m# i個人覺得做cd 好地方,出街真係好開心,雖然成日驚呢樣個樣,9 h. q! h3 j- ^. K
但真係可以放開晒煩惱咁去街街...呢樣係我唯一所鍾意..
本sis叫奈奈姊!~

引用:
原帖由 怯~~ 於 2011-8-12 03:23 發表   " g; e9 \0 u' p4 {* f
其賓你清楚自己係咩類型嗎?? 係ts tv 定其他?) E+ q* Z8 V, t( ?" [: g6 I
我自己有時心諗, 雖然自己好鍾意cd
$ [) e9 C; I: f% O/ _但行為上都係幾男仔下..心態上都係男仔..  ~" E# A+ W. `1 U. Q& @9 n: i
可能如果變左性等等, 自己可能想做番男仔
. `' D5 X& ]  G) e
  ^# G( O+ s/ S: q# c6 S; c) B, H9 w內地一個貼吧關於變性等等討論區..
% P/ X) i# m. v4 n. I! D其中有 ...
1 a) g1 a# A; [' Y' q- y) J$ T. m) d0 f2 ?
10000% agreed.  I love CD, but i prefer to be a boy.  i encourage TS and TV go through transition.  it takes time & MONEY too.  a lot of US and UK transgenders.  just be yourself and enjoy yourself.

CD唔洗来月经 女仔就要

引用:
原帖由 1989 於 2011-8-11 21:30 發表 [url=http://www.hkcdtv.com/redirect.php?goto=findpost&pid=457067&ptid=22690&rpnum=328686]& R" X6 `2 }; n9 l
但可以有人關心, 而我地只有成日比人"其"視 & e* g! Z7 b% J% c8 ]0 `, r# y: K
連做任何事都有難度
2 V$ I5 A. Y: h
4 e% n5 u5 I$ K1 |) V你係靚既 男女 都有人 “關心” 1 {$ G1 P" y" V/ k
相反一樣

love girls can me low B pak chi and other ppl still can say you Q

引用:
原帖由 riki 於 2011-8-12 17:43 發表   ( S$ `. R  `) |
CD唔洗来月经 女仔就要
0 C: y' J( s/ p; N' K其實我唔覺得呢個係一個好處囉...
果凍好開心見到大家哦~~

引用:
原帖由 mercury1 於 2011-8-11 21:34 發表   
7 K  O$ G( J0 s而家見親靚既女仔都好羨慕!成日搞到悶悶不樂, 心情差..." ~, q, S6 [( z' m' t) c
* K  F6 X: ^7 z# W  Q9 ]
如果你係諗。CD時望著塊鏡咪精神晒囉、3 s+ J; j# j  }- a) Z; g/ S; j
轉換心情係最大嘅好處
) m% N% @3 ?, @: W( \4 u1 `/ x5 F

3 i6 j$ B, v3 j) J, Y' Q完全認同ar~

CD有CD既好處/ l- r" n; ^1 i: Y
女仔有女仔既好處* f2 c) j, R# c) L3 V1 A
不過點睇邊樣好D就你自己點睇啦

我就覺得CD咗比正常女仔多D人望

我CD有一個好簡單o既理由:+ h% P6 |* N* c/ x& w
女裝衫無論質地定款式,都好過男裝衫!
: Y# b3 k0 k' w  T2 ^" W% k0 K. P1 {著女裝真係舒服D架

做 CD 年紀大了無人要, 做女的只要開放 D 都有人追
6 k$ T9 ]9 M; e8 b! R7 U不過 CD 不會懷孕, 最小不會被人下藥攪大肚 !
% N  N1 k- ~; O. W: S
' s3 R% ~2 r$ w7 Q8 b( K9 f我性格似女人, 但我只會穿性感內衣給男友看, 做盡女人能做的,
9 z% u8 G0 c' `" K& a; n7 x但對他好那又怎樣?  到頭來只覺得自已是玩物.& w3 I- u1 |1 k. n
自已好保守, 好想找個愛自己的男人, 但每次都只是一次過.
# V2 d. H+ L$ B/ N0 t2 t) U4 O. y( G做 CD 才知女人的痛苦, 男人無個好,
: A# s3 Q4 P& p) ?# W, B就算自已多尊一, 守身如玉, 他都會去找别人,一點不留情.
& b  T6 p4 M! j9 J9 c如今我只在家穿來自愛, 無情就不再痛,

引用:
原帖由 free24488 於 2011-8-17 16:08 發表   
) p; x' \8 Q3 Z4 {" F$ Q3 e做 CD 年紀大了無人要, 做女的只要開放 D 都有人追
6 ]1 \) D+ N5 x( ?$ q9 M' B5 F不過 CD 不會懷孕, 最小不會被人下藥攪大肚 !
3 v5 E. X  S  G; X8 A* u2 R4 p: f% r1 |) i1 H- a9 e
我性格似女人, 但我只會穿性感內衣給男友看, 做盡女人能做的,
$ ^' W+ V/ ]5 q: o但對他好那又怎樣?  到頭來只覺得自已是玩物.
: ^0 z" I5 r0 }% r自 ...
+ l1 A8 [7 Y, o, |
可以無情得幾耐=(

引用:
原帖由 free24488 於 2011-8-17 16:08 發表   
$ Q2 I6 T1 Y- X+ W1 t做 CD 年紀大了無人要, 做女的只要開放 D 都有人追# Y0 ~: X$ A- D
不過 CD 不會懷孕, 最小不會被人下藥攪大肚 !
; X4 s& j) }9 {, u+ I, O1 v
% |6 e( Y- D  Z+ D我性格似女人, 但我只會穿性感內衣給男友看, 做盡女人能做的,
% ?* @1 k6 ]! ?但對他好那又怎樣?  到頭來只覺得自已是玩物.
* G  q2 T  m+ s4 m+ D% H( u自 ...
; y  D7 C( y* d( B, B巴打有個男朋友 ?

引用:
原帖由 1677 於 2011-8-14 03:40 發表   - A) r/ m/ p. N! b$ E9 E
我CD有一個好簡單o既理由:% m0 `& b: r- H9 P
女裝衫無論質地定款式,都好過男裝衫!
, L; s. W% h  [9 Z著女裝真係舒服D架
- N# c. I/ G, N: @0 M, ]2 ?
3 ?9 b6 {1 U& w: a
而且款式同選擇多好多...
' W: ]4 j' e' _) O  nEnjoy Shopping...
! |7 ?" b% u  S% ]& C
# {" l# ]  X: }* o8 Q/ `. s- D

平日玩家中CD,減壓,但女仔會而且不能壓