嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[雨靴] 夢想顏色aigle 入手

[雨靴] 夢想顏色aigle 入手

今日去左aigle 店隨口問有冇我夢寐以求嘅粉紅色雨靴,
  J* u9 Y6 x' l4 j/ n我打定輸數, 因為係舊顏色, 不過佢話全線仲淨返一對.
5 A" s2 H: F3 [1 F+ |雖然係偏大(size 40, 實質42 都ok),我都買左...
4 M) h% o  \5 }9 _/ r  p; m& B1 q0 w% [2 p* K2 t+ S/ S
依家我滿足晒....最想要嘅顏色都有啦
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
All are yours or u took photo at shop?

居然有咁大SIZE既鞋$ U; D) P8 d# Q+ T& }
我都搵左好耐" q' V3 K, p; |- T" \7 p
都搵唔到~~

原來可以有咁多隻色~~~~~~~~~

引用:
原帖由 peterchan01 於 2011-8-16 11:17 發表   
: o  B7 F! k4 @* ]. x$ uAll are yours or u took photo at shop?
+ t7 C3 z; J) L& g# f

0 V0 F6 k6 @2 A6 m唔係呀, 係我個collection 嚟架
% T+ T3 N7 a; x. ~7 |+ l# C不過依家連最想要嘅粉紅色都買到, 我會停買lu

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2011-8-16 11:34 發表   * J, O& v+ [2 ?
居然有咁大SIZE既鞋' S# M7 o+ h2 _( w8 X# H' R6 _, c
我都搵左好耐/ L- U- r3 d; O5 @" y
都搵唔到~~
: P7 E( {+ i) _  y$ k4 ?* q
1 R( W& u; G7 O9 R: {有架喎, 最大好似到40定41...不過aigle d 雨靴係偏大架,7 Z" z- }5 Q- e/ {4 a( X
我平時著41, 不過呢種就39 先最fit

引用:
原帖由 samou 於 2011-8-16 12:02 發表   8 Y5 m* E3 ^4 Q2 R5 X8 y6 m6 M
原來可以有咁多隻色~~~~~~~~~
& y3 u. z" h# O4 P

% e* Z$ K% W# Z3 ]1 ~大部分係舊色嚟架, 得返深藍色紅邊仲有出

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2011-8-16 17:53 發表   7 q  p9 Z- `! E! F3 ^" r

' t7 y; N/ P. n. C+ r* ]) ~; u# W5 m2 ?8 D. [; E. Q7 E
有架喎, 最大好似到40定41...不過aigle d 雨靴係偏大架,9 L; k  I% @1 t
我平時著41, 不過呢種就39 先最fit
- w3 v& ]/ f+ ?( Y# h" L6 \1 O' `! w; H

1 |' s6 A* R. u+ }/ ^# u* M& w係呀8 \/ m- p- E7 N2 U4 x
咁邊度有得賣呀?
% h9 j# a9 I1 M+ v款又多唔多?' u" U, }" {  Y, Z
貴唔貴呀?
7 f1 a$ G: ^4 C8 q  X我都想買對

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2011-8-16 18:01 發表   
0 X5 G4 s) H/ i% V+ O7 \
0 H1 i! |6 R. K9 s5 A8 L2 D
# V8 I. y: t5 v1 n2 P4 O+ F
2 p8 E. V* f4 j2 r2 O& F( P5 g3 W# d係呀' c6 M2 C, Q& i5 u
咁邊度有得賣呀?8 ?9 D' C' C7 }
款又多唔多?
% t# D1 b6 p1 n+ ~% l4 j$ u貴唔貴呀?$ S3 k4 i6 K' C  Z
我都想買對
6 C  n0 I8 D4 m; r6 ]: K" l
/ |6 X. d  b1 R/ {9 S
去aigle 專門店啦, sogo 都有...我呢種$1180& Q4 o! g  h4 x9 u0 [" K* m' x
不過我大部份都係yahoo bid 返黎, $100-800都試過

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2011-8-16 18:04 發表   
( v0 W6 l1 a+ Q, I9 `2 m5 f- C8 y, d9 j8 r+ p1 @; [* b; H

; W, l! Y; Y$ ^. S+ t; U去aigle 專門店啦, sogo 都有...我呢種$1180$ {% S' e. N: @( Q
不過我大部份都係yahoo bid 返黎, $100-800都試過
: c1 ?0 v8 O+ ^% `. x. v
/ N" l2 W: ~* S5 D8 E' i& P$ z
0 X+ L8 ?  r: [5 M9 h7 F# a& |我自己都想買返對, 但係真係太貴, 自己有d唔捨得買.....

引用:
原帖由 willy 於 2011-8-16 22:17 發表   - C$ q+ o. O9 C' r: |, q- Q

6 n5 r, Z' G, X: B2 {' X8 z
4 S9 P, g( _$ h9 ]% `- r4 M6 T# X# }, l
我自己都想買返對, 但係真係太貴, 自己有d唔捨得買.....
- `. M. l6 q( B' |* N  K( @
& @4 j: n: _+ ?3 V
幾舒服架, 我著住訓覺

wow...同一隻鞋買晒D色...好瘋狂...讚!

U r so rich !

很象学生妹穿的鞋

粉紅色最美

師兄真有米 好索

唔錯呀

好美的靴子

雨靴搭絲襪 真的很配