嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[雨靴] 夢想顏色aigle 入手

[雨靴] 夢想顏色aigle 入手

今日去左aigle 店隨口問有冇我夢寐以求嘅粉紅色雨靴,
: K2 f8 b& P  }  q8 A3 O2 H我打定輸數, 因為係舊顏色, 不過佢話全線仲淨返一對.
/ Y' n( \( F" Z* D# j, O" b雖然係偏大(size 40, 實質42 都ok),我都買左...
- d& }2 h+ w- y4 l. M2 }# B/ \% ]( p1 o' u9 w. o; G
依家我滿足晒....最想要嘅顏色都有啦
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
All are yours or u took photo at shop?

居然有咁大SIZE既鞋
8 s- l: B9 V  m0 t6 s4 T8 ^我都搵左好耐6 F3 e. @/ a. M: R; Q6 R5 n
都搵唔到~~

原來可以有咁多隻色~~~~~~~~~

引用:
原帖由 peterchan01 於 2011-8-16 11:17 發表   # a1 w- y% ?' P( H! K7 g
All are yours or u took photo at shop?
$ r6 R) R1 s0 q  K7 q4 @& k* T5 ^( ]
1 {9 W* V! a" t% h( P
唔係呀, 係我個collection 嚟架$ C) H, w. x7 G
不過依家連最想要嘅粉紅色都買到, 我會停買lu

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2011-8-16 11:34 發表   ( t9 y, _  \4 Q
居然有咁大SIZE既鞋) [( E* ?- U) _* T/ f
我都搵左好耐
8 Y0 I' t, l/ U2 J! b都搵唔到~~
3 z1 ~! A( f  L5 [5 u) G) h* v
: j3 ^% e+ I3 Q) J# M3 ~/ t7 c! N* a
有架喎, 最大好似到40定41...不過aigle d 雨靴係偏大架,  v- p. ~1 x' o
我平時著41, 不過呢種就39 先最fit

引用:
原帖由 samou 於 2011-8-16 12:02 發表   0 {6 F1 I+ A1 V# u
原來可以有咁多隻色~~~~~~~~~
9 b. n) Y* J, O5 ~- L# r& |: Z; S0 v6 I' R, q& G- }. A
大部分係舊色嚟架, 得返深藍色紅邊仲有出

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2011-8-16 17:53 發表   
, X; H  |1 e4 S8 H: u) b1 z+ X( J' l
/ j1 z) s/ _/ r$ ]
有架喎, 最大好似到40定41...不過aigle d 雨靴係偏大架,
$ o: _. _8 q- g* d我平時著41, 不過呢種就39 先最fit
& @1 O( }, N- g* \1 u
8 ]' y0 h' {2 `/ z  ^, e. z- [
6 |% h" l% g0 q9 g1 \係呀0 m1 ?% i3 R  a  o
咁邊度有得賣呀?( P2 A" S% }, S3 V, Q0 e% @( f8 q3 @
款又多唔多?1 R9 c4 @1 m' O/ ]3 @2 f! F5 h
貴唔貴呀?
  T1 j1 K6 V, D; X8 z4 I我都想買對

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2011-8-16 18:01 發表   7 f7 b( ~6 x! z, [. {; [, J

& W6 k; f  |+ L% J$ X$ |) E. d" \- ]
% _5 q6 N! c" m0 @& l8 W- u" D; x- m. i; S6 a0 A! v1 y% L, v
係呀. O7 ?; q; A+ R
咁邊度有得賣呀?
" I' H# o. y4 G" l( N6 g( |款又多唔多?: i6 p  l/ H0 c1 W: K- w; b
貴唔貴呀?
& ~  x5 a; v/ }# f我都想買對
; [- Q; R3 g" R) v0 i. d
, C. C& ^1 Y) G5 U去aigle 專門店啦, sogo 都有...我呢種$1180
: H8 x: p/ r$ q9 c1 g- \7 H不過我大部份都係yahoo bid 返黎, $100-800都試過

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2011-8-16 18:04 發表   ' H7 }3 b' p  {. q/ P! o" Z
; c! v! e0 J3 B6 Q0 H" }$ L6 m
) J1 L" l! ?( s7 C
去aigle 專門店啦, sogo 都有...我呢種$1180
8 S* `5 d* s1 l( ^不過我大部份都係yahoo bid 返黎, $100-800都試過
, }9 l3 P6 O5 W# K

: {0 W+ ?  M) a  Z% ]: \8 t
+ x0 z0 Q5 e: A我自己都想買返對, 但係真係太貴, 自己有d唔捨得買.....

引用:
原帖由 willy 於 2011-8-16 22:17 發表   , Q6 D! i# s# i/ d1 ^
* Y% F, ^, W5 _0 O- g
2 H, c5 Y. w. s9 G5 M- ?$ u$ I$ v
* Z+ F% X3 f, h- R6 O
我自己都想買返對, 但係真係太貴, 自己有d唔捨得買.....
* H" f' Q5 o. X; Y" B% E* |. T
0 U( z4 E7 j  J2 a9 |5 I. B幾舒服架, 我著住訓覺

wow...同一隻鞋買晒D色...好瘋狂...讚!

U r so rich !

很象学生妹穿的鞋

粉紅色最美

師兄真有米 好索

唔錯呀

好美的靴子

雨靴搭絲襪 真的很配