嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[雨靴] 夢想顏色aigle 入手

[雨靴] 夢想顏色aigle 入手

今日去左aigle 店隨口問有冇我夢寐以求嘅粉紅色雨靴,
# J7 N" K. \  K1 p- I5 q我打定輸數, 因為係舊顏色, 不過佢話全線仲淨返一對.( l0 ?$ j& z2 Z" f8 C( ~
雖然係偏大(size 40, 實質42 都ok),我都買左...
; B1 |: |: Z$ z2 r
5 D1 Q( }/ c/ q6 \& o  f依家我滿足晒....最想要嘅顏色都有啦
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
All are yours or u took photo at shop?

居然有咁大SIZE既鞋7 E6 }- N( Y% T2 n% [/ J% ~
我都搵左好耐
1 W: u. T+ t. j' E都搵唔到~~

原來可以有咁多隻色~~~~~~~~~

引用:
原帖由 peterchan01 於 2011-8-16 11:17 發表   
: d" T. N3 T. j6 e2 PAll are yours or u took photo at shop?
' [0 V8 k- Z/ |  E, U0 n; h3 O7 l5 O. c/ `$ c7 q
唔係呀, 係我個collection 嚟架
$ N, g' A' ?& {7 i5 S7 {不過依家連最想要嘅粉紅色都買到, 我會停買lu

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2011-8-16 11:34 發表   3 w" c! d& X- a! o, M4 y: W
居然有咁大SIZE既鞋
/ x6 y7 S$ m8 n* j) S我都搵左好耐
& M: X, h; Y. d' E* T都搵唔到~~
% L. _  Y. l% J) m

, O' H: f  _0 c) _' J有架喎, 最大好似到40定41...不過aigle d 雨靴係偏大架,: ^4 _3 s( c8 h' ?' }( [# P
我平時著41, 不過呢種就39 先最fit

引用:
原帖由 samou 於 2011-8-16 12:02 發表   
/ n6 i9 @/ C! R! c: L原來可以有咁多隻色~~~~~~~~~
6 v, L. K; b* ]' D' M/ ^
) c% k- k  ?- c* ~大部分係舊色嚟架, 得返深藍色紅邊仲有出

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2011-8-16 17:53 發表   " C# \! d; Y# `+ g' k

' e, o; b7 H0 R, x' ~0 I1 p/ j: c! r0 c, x0 K
有架喎, 最大好似到40定41...不過aigle d 雨靴係偏大架,
2 B( \+ }8 Z% F) y1 i我平時著41, 不過呢種就39 先最fit
$ \& R3 d, s, J0 V/ i( b7 ^0 t) t6 g

' ^1 K# i% p' ]$ |0 M& D( p" \, F8 x" U7 e% N& C5 {! J
係呀
, V4 n, c! c% s6 z3 B" y咁邊度有得賣呀?
1 D+ T% w1 e8 I/ j) _款又多唔多?7 o8 |9 r% }* Q5 u( B. W
貴唔貴呀?0 p# J% G' \% [5 l/ W+ f" |. U- R5 j
我都想買對

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2011-8-16 18:01 發表   
- o$ s& ?2 Q! J3 u9 c3 p  ?5 d. ~' I7 ^0 B5 x4 q

& R( H# t9 h! _" e* s/ m. L2 S3 o
* Z8 T4 T5 @! u# ?- ~係呀- U; L) g2 L8 e6 J; |
咁邊度有得賣呀?$ J* V5 D8 F+ b8 G% I7 D0 d' d+ m( p
款又多唔多?
8 ^" l: N: i5 z( U; n貴唔貴呀?# V1 U4 y. S8 x1 S
我都想買對
3 I: c, W, l9 k! b& L! m+ J" u7 [; ~* l. ~& @4 h
去aigle 專門店啦, sogo 都有...我呢種$1180
4 p! y, W7 r' O/ l1 i不過我大部份都係yahoo bid 返黎, $100-800都試過

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2011-8-16 18:04 發表   
+ h9 j  t+ t6 n1 ?+ H+ R! y9 G; }" {! m5 U' q" I
4 Y$ ?" k4 x% ]0 V' H' {7 o
去aigle 專門店啦, sogo 都有...我呢種$1180: B( S0 d  d1 |4 I& b+ F& b
不過我大部份都係yahoo bid 返黎, $100-800都試過
2 Z2 G' e3 h5 F- Y" R6 l

* Y; t1 {. }* n4 E( y( n
  t* A, I7 Z* ^3 W! e我自己都想買返對, 但係真係太貴, 自己有d唔捨得買.....

引用:
原帖由 willy 於 2011-8-16 22:17 發表   
% M- w; L+ l% K: @8 w. b& R
+ U8 g5 R: h( e4 B0 z
1 U! r! I& N' V- W
! I) p9 b) U4 Q1 z我自己都想買返對, 但係真係太貴, 自己有d唔捨得買.....
6 d7 O; Q; d( e( x: Y

& c% ~) a8 d2 c( [幾舒服架, 我著住訓覺

wow...同一隻鞋買晒D色...好瘋狂...讚!

U r so rich !

很象学生妹穿的鞋

粉紅色最美

師兄真有米 好索

唔錯呀

好美的靴子

雨靴搭絲襪 真的很配