嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[雨靴] 夢想顏色aigle 入手

[雨靴] 夢想顏色aigle 入手

今日去左aigle 店隨口問有冇我夢寐以求嘅粉紅色雨靴, - B1 K% z8 [+ J* }' x
我打定輸數, 因為係舊顏色, 不過佢話全線仲淨返一對., V/ W* ?6 `7 {' D. H6 O) D* u
雖然係偏大(size 40, 實質42 都ok),我都買左...$ r& D6 f) z/ ]3 v6 [
8 J+ l( g6 |! j6 M7 C/ j( v& {
依家我滿足晒....最想要嘅顏色都有啦
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
All are yours or u took photo at shop?

居然有咁大SIZE既鞋2 y: k" U- [% c9 O2 D
我都搵左好耐
& P1 e0 @2 Y; ]" [' s4 C都搵唔到~~

原來可以有咁多隻色~~~~~~~~~

引用:
原帖由 peterchan01 於 2011-8-16 11:17 發表   
. t5 [$ _. d: t" zAll are yours or u took photo at shop?
0 f! K/ t, P8 {" m9 t7 s' D; H
. x" R+ e* E! I- C( V  w# {
唔係呀, 係我個collection 嚟架3 ], r3 v% a8 b2 K# t7 S% D
不過依家連最想要嘅粉紅色都買到, 我會停買lu

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2011-8-16 11:34 發表   
% w1 J5 E/ z( `- R0 k% s2 u" I! a" y居然有咁大SIZE既鞋7 k2 N; m7 w; c) @
我都搵左好耐
, T) }2 H! w* q3 v8 O/ ?# u都搵唔到~~
# t4 u* Q: M; z1 n5 w9 T

9 m# j6 ^. k9 A2 `+ S/ @1 Z有架喎, 最大好似到40定41...不過aigle d 雨靴係偏大架,
1 y0 Z! P3 _" ?( W我平時著41, 不過呢種就39 先最fit

引用:
原帖由 samou 於 2011-8-16 12:02 發表   ! t6 c& ]! Y) O5 f3 G0 {8 `
原來可以有咁多隻色~~~~~~~~~
* X# J" r6 v) T7 r
! U4 s4 r, N# O% x
大部分係舊色嚟架, 得返深藍色紅邊仲有出

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2011-8-16 17:53 發表   
, }" E  d! u6 p  }3 a8 U  i# X: B: ?) A% ?6 O& N2 D

1 k" K  k) Q3 S6 R' ^8 c有架喎, 最大好似到40定41...不過aigle d 雨靴係偏大架,/ E9 a; N% w* }# x5 d1 G
我平時著41, 不過呢種就39 先最fit
  O$ K# J6 C# {  _7 t
; k) o* A* O& Y1 {5 ?
* a4 `4 K7 a1 x4 A係呀6 [4 b5 U+ m' S: L% O
咁邊度有得賣呀?
- V3 g4 B3 D! y: T3 K款又多唔多?5 k/ O% B  E& V4 h, L1 r
貴唔貴呀?; _+ j+ i5 k: z( b: M4 E% _2 x
我都想買對

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2011-8-16 18:01 發表   
  i& z5 r1 s6 Y5 q& R; ]* I* U: x$ @- h0 o! V, E8 S
% H7 r/ F+ g* q% U

0 I3 N9 R- R' W' r# W7 _係呀
# b$ u( W% I3 u4 l* H咁邊度有得賣呀?
: s$ f  V4 A, P! Y款又多唔多?! B. v' G* S& P5 n7 ^3 C
貴唔貴呀?3 r' u" }. e. W6 A1 y
我都想買對
5 v6 w5 U; x9 k5 g4 d  s: b4 V* t2 t: b0 J9 P4 C* M! O* W
去aigle 專門店啦, sogo 都有...我呢種$1180* ^" J* N) I: z0 G
不過我大部份都係yahoo bid 返黎, $100-800都試過

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2011-8-16 18:04 發表   ) n6 e+ ~. ?2 \( D( \! r1 Q

* s6 N4 v+ D) w6 d0 _
/ P. X7 s9 g7 y% f9 m! K去aigle 專門店啦, sogo 都有...我呢種$1180
) x: f, \( u- |不過我大部份都係yahoo bid 返黎, $100-800都試過
: \) W  K2 ~: c+ W2 O* E( a  u/ x
  F$ k: F" }/ A% z* Y8 D3 ?; m. z; a) t: [
我自己都想買返對, 但係真係太貴, 自己有d唔捨得買.....

引用:
原帖由 willy 於 2011-8-16 22:17 發表   * z( i$ ]5 M5 {$ b! f) H- Q7 Y

0 s1 a4 {9 {6 y% m9 D& I" ]& z1 k7 @0 a, p& o; n$ ?& v
$ `- C2 M% F$ q3 z0 O9 {
我自己都想買返對, 但係真係太貴, 自己有d唔捨得買.....
- ?/ k8 ?0 A9 g4 S1 ]$ ~* f5 x( z$ W8 q; h
幾舒服架, 我著住訓覺

wow...同一隻鞋買晒D色...好瘋狂...讚!

U r so rich !

很象学生妹穿的鞋

粉紅色最美

師兄真有米 好索

唔錯呀

好美的靴子

雨靴搭絲襪 真的很配