嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[雨靴] 夢想顏色aigle 入手

[雨靴] 夢想顏色aigle 入手

今日去左aigle 店隨口問有冇我夢寐以求嘅粉紅色雨靴, 7 m5 u4 m- \( u2 }/ W4 s9 f
我打定輸數, 因為係舊顏色, 不過佢話全線仲淨返一對.
  a/ d, t$ `4 ^+ T4 ^雖然係偏大(size 40, 實質42 都ok),我都買左...+ c5 n% t/ w' ~- V7 @: l! [& f

! C' U( E+ {( Q: A依家我滿足晒....最想要嘅顏色都有啦
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
All are yours or u took photo at shop?

居然有咁大SIZE既鞋* N' I8 G4 T! S( n$ J
我都搵左好耐
8 x/ |. `" A) C" n9 U( L都搵唔到~~

原來可以有咁多隻色~~~~~~~~~

引用:
原帖由 peterchan01 於 2011-8-16 11:17 發表   
* Y, y3 j, E( Y. u5 Z8 s( z* ?8 Y- nAll are yours or u took photo at shop?
+ g6 `) b! Q. t5 c

[( N; V* B9 s+ R& v; W  a唔係呀, 係我個collection 嚟架9 q  z8 {  G  k' ?7 k
不過依家連最想要嘅粉紅色都買到, 我會停買lu

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2011-8-16 11:34 發表   " e# ^) ^7 n+ v  T
居然有咁大SIZE既鞋
, I' n+ J7 C) n  S7 h我都搵左好耐
& h9 U, a" R# W  N都搵唔到~~
# y) H& m" t$ e" t8 @

+ A$ b" l  x' ^3 l% s8 [- B有架喎, 最大好似到40定41...不過aigle d 雨靴係偏大架,/ S5 `1 T& [7 x8 C' p; j9 V
我平時著41, 不過呢種就39 先最fit

引用:
原帖由 samou 於 2011-8-16 12:02 發表   
! Y5 J* F2 ?, b* s8 G! p" r原來可以有咁多隻色~~~~~~~~~
: p- I) p/ J% H3 e& H+ v6 b( U" L/ X

2 K& c% r, G/ s* u3 l. e大部分係舊色嚟架, 得返深藍色紅邊仲有出

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2011-8-16 17:53 發表   " r# I, O6 }8 m

8 L1 E; s- \% p. }. v6 u! A9 V5 X! U5 y  `' N
有架喎, 最大好似到40定41...不過aigle d 雨靴係偏大架,
1 `, ~. u3 z9 e- `- U% L我平時著41, 不過呢種就39 先最fit
& @/ j" x% j3 k: A5 e

0 @! M" Q9 Q9 ~) j5 |
6 n/ W4 z; V6 _係呀
" J) s* l9 B' j) c6 n: H咁邊度有得賣呀?* R0 ?& L' ?) U1 F# d% G
款又多唔多?5 p/ Y/ u/ v  a) M
貴唔貴呀?
4 h  Y4 W, z& s我都想買對

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2011-8-16 18:01 發表   * l9 Y( {$ J" i& O+ d
7 b. t5 i3 k- s, I6 b" ?$ a7 R
$ ?2 k+ U/ T3 o2 @6 {
$ ~( g  V0 T! P4 r
係呀
, m& q+ S& r' w% v咁邊度有得賣呀?2 s# w1 L. g% I! ]/ m3 s% n+ Z
款又多唔多?1 X/ X' P3 X4 v# @2 A: v3 [+ _
貴唔貴呀?! O. w; l, g& p6 J* q' q) e
我都想買對
/ r0 r) {7 N, M' D1 i
  {* ^: R6 B2 G. W6 E/ @
去aigle 專門店啦, sogo 都有...我呢種$1180
+ K7 N" j% M2 _7 Y! \  N不過我大部份都係yahoo bid 返黎, $100-800都試過

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2011-8-16 18:04 發表   $ X% j% \, n; p( a: G& f2 E
, p) T- \6 i0 u( g6 E5 e/ e

' _% f3 X3 h5 i  t, ]3 [( z; |去aigle 專門店啦, sogo 都有...我呢種$11808 U. j) {& T" {  y) |; B( i
不過我大部份都係yahoo bid 返黎, $100-800都試過
6 n, F4 m6 W6 l" Z/ y
; k: E; U6 W; j/ O) m% t0 f/ R( @+ t
. E% j* l. ^3 }) l4 [' j我自己都想買返對, 但係真係太貴, 自己有d唔捨得買.....

引用:
原帖由 willy 於 2011-8-16 22:17 發表   
+ z' ^# q' U/ m) }: O
% p$ L5 ~2 n) e* p6 M
6 K( f6 S, W+ P- w7 C
7 a- o3 O/ P: O3 m. i我自己都想買返對, 但係真係太貴, 自己有d唔捨得買.....
3 d5 R% a3 I. d/ {; e& p& }3 C( }/ Z3 K  _1 V  V3 B( Q  D# L
幾舒服架, 我著住訓覺

wow...同一隻鞋買晒D色...好瘋狂...讚!

U r so rich !

很象学生妹穿的鞋

粉紅色最美

師兄真有米 好索

唔錯呀

好美的靴子

雨靴搭絲襪 真的很配