嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[雨靴] 夢想顏色aigle 入手

[雨靴] 夢想顏色aigle 入手

今日去左aigle 店隨口問有冇我夢寐以求嘅粉紅色雨靴, % ?; x" f# a7 B" J
我打定輸數, 因為係舊顏色, 不過佢話全線仲淨返一對.% B! f8 C: A3 |' m
雖然係偏大(size 40, 實質42 都ok),我都買左...
  H% T3 e$ Q& t- i
; ?/ ]4 K* K: @$ R) n. L依家我滿足晒....最想要嘅顏色都有啦
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
All are yours or u took photo at shop?

居然有咁大SIZE既鞋
; m6 B2 r7 @& W' s: q我都搵左好耐2 b& g9 i: `3 ?, h, L& x
都搵唔到~~

原來可以有咁多隻色~~~~~~~~~

引用:
原帖由 peterchan01 於 2011-8-16 11:17 發表   " w4 P) @8 e: l% H# ]8 \" j; o. i
All are yours or u took photo at shop?
4 O7 j, ?0 L  K( e1 P2 }/ G( H
4 _2 p9 \, l9 P4 T# ?唔係呀, 係我個collection 嚟架
1 Z7 Z8 @; a7 n0 k2 }不過依家連最想要嘅粉紅色都買到, 我會停買lu

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2011-8-16 11:34 發表   9 }1 F6 g, m: V: a/ t
居然有咁大SIZE既鞋
5 l' u) f1 k' v, o6 l$ b, |我都搵左好耐
) |. |8 h+ E  }, r& c都搵唔到~~
# D% i& V$ \0 j4 N
, W, {% |$ y8 x: z  e7 a有架喎, 最大好似到40定41...不過aigle d 雨靴係偏大架,
/ {3 j4 c" \! Y0 _我平時著41, 不過呢種就39 先最fit

引用:
原帖由 samou 於 2011-8-16 12:02 發表   - z2 G7 I* f3 S4 A" M+ `- h
原來可以有咁多隻色~~~~~~~~~
0 J0 x0 I6 Q- M# M* p' P' V
# V7 |/ q; f( O; l0 }4 C& |3 |
大部分係舊色嚟架, 得返深藍色紅邊仲有出

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2011-8-16 17:53 發表   7 ?/ o0 R5 l6 {! J" d) B
. l0 {! J0 F. Z( F4 q* E
! C# P. x( S$ A2 S" h( W8 O' w
有架喎, 最大好似到40定41...不過aigle d 雨靴係偏大架,
4 z& `" Q. a& V2 F我平時著41, 不過呢種就39 先最fit
! \! A# r4 h4 W2 r9 s4 E7 K" q

1 N4 b& O1 ~, \9 n; q5 {$ y2 Q
5 [( q7 D: r1 B8 i4 M. V係呀
' b. l2 z) n- \, @咁邊度有得賣呀?
9 ]! S0 a  Y8 [& ]- b2 A/ h& K' K款又多唔多?
% z6 P; r$ ]# |* {貴唔貴呀?+ c4 U0 F0 M. f) f" B
我都想買對

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2011-8-16 18:01 發表   2 m( j3 N1 _8 @, h" i  c3 j
  o! [& q( y. E, g- E' p. y

' ~# V) f+ V7 n6 D; s" t+ e4 z; X" J5 N, X, ?3 J
係呀5 b* d9 g$ h7 [. ^$ S
咁邊度有得賣呀?2 m, }, Y$ g0 o4 Z2 s& Z: f
款又多唔多?
1 w' p5 M$ b! k% J) U( ]貴唔貴呀?
4 T6 G. V" p! B8 E& H! \我都想買對
& p- ^/ a7 q2 t! `" l9 h$ ^* U. O
' b: w5 W9 C. O6 ], J" o
去aigle 專門店啦, sogo 都有...我呢種$1180
+ a1 K! M0 Z) u不過我大部份都係yahoo bid 返黎, $100-800都試過

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2011-8-16 18:04 發表   0 _( _' k6 A* ]' y$ b0 M1 R

# p/ q6 f; H$ |
% {2 t) W, X# E5 g* g$ W去aigle 專門店啦, sogo 都有...我呢種$11806 F8 ^8 [. J8 Q: y
不過我大部份都係yahoo bid 返黎, $100-800都試過
  A. B" Z! O; e8 G" K
. C0 {! k+ y% F1 _# c& C; D& s! R# ^8 P2 ^; Q
我自己都想買返對, 但係真係太貴, 自己有d唔捨得買.....

引用:
原帖由 willy 於 2011-8-16 22:17 發表   
% p5 o  Z( t. Y7 R% x5 L8 F; {/ o9 ?$ G, R0 s3 S

: c" Q, n8 R$ f9 O: \2 H6 H$ y# B' K
我自己都想買返對, 但係真係太貴, 自己有d唔捨得買.....
( X3 C$ X% P: j' z; }4 u

: E0 n7 x% a  Y6 m1 Z* {幾舒服架, 我著住訓覺

wow...同一隻鞋買晒D色...好瘋狂...讚!

U r so rich !

很象学生妹穿的鞋

粉紅色最美

師兄真有米 好索

唔錯呀

好美的靴子

雨靴搭絲襪 真的很配