嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[雨靴] 夢想顏色aigle 入手

[雨靴] 夢想顏色aigle 入手

今日去左aigle 店隨口問有冇我夢寐以求嘅粉紅色雨靴, 1 O3 L. I5 R. E) p: n8 |, |
我打定輸數, 因為係舊顏色, 不過佢話全線仲淨返一對.- D! ?" A, Z/ c7 {$ K
雖然係偏大(size 40, 實質42 都ok),我都買左...1 e1 E+ C1 g  \' b; m8 r
4 L7 w' T7 ?% K; |5 N, C; o
依家我滿足晒....最想要嘅顏色都有啦
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
All are yours or u took photo at shop?

居然有咁大SIZE既鞋8 S. o4 Z- O% `% u6 _) l. G
我都搵左好耐5 r$ H. G$ k* v* H3 x/ i, C
都搵唔到~~

原來可以有咁多隻色~~~~~~~~~

引用:
原帖由 peterchan01 於 2011-8-16 11:17 發表   2 h0 a/ ?' a0 p7 ~
All are yours or u took photo at shop?
- I8 Q! Z& A$ Q8 |5 Q$ \
; u; I# _1 S4 I! ?. V6 A! ~
唔係呀, 係我個collection 嚟架
; o. K! T/ Z3 ]) |: J不過依家連最想要嘅粉紅色都買到, 我會停買lu

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2011-8-16 11:34 發表   
8 \( _) F& f& M4 m2 S- d4 Z居然有咁大SIZE既鞋
5 x: f; I% d3 U; J. I1 _我都搵左好耐. D* Q8 J" S' }1 ^! t' z
都搵唔到~~
9 z! A# ~+ @% R, m* V- G

9 N/ R) S! L4 `; L/ q1 D2 E$ Y2 e有架喎, 最大好似到40定41...不過aigle d 雨靴係偏大架,
0 t; r% a  @# w* T) p% q1 o我平時著41, 不過呢種就39 先最fit

引用:
原帖由 samou 於 2011-8-16 12:02 發表   
) f6 P) S) h% F* v+ p% c原來可以有咁多隻色~~~~~~~~~
9 {# S, h, Q4 }

6 _9 _5 C  T& {* g大部分係舊色嚟架, 得返深藍色紅邊仲有出

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2011-8-16 17:53 發表   . N% v% X7 }  r$ Z  F

; G( ^: h8 ^* s' m/ m5 A& T! m1 x6 a* l
有架喎, 最大好似到40定41...不過aigle d 雨靴係偏大架,
3 Y) H( k9 B# G7 z我平時著41, 不過呢種就39 先最fit
1 E5 r8 z+ E& ?2 Y8 B( `
% V7 v  G9 V  g7 E3 U
. f' i; v$ l* E" W. h' S
係呀- {1 U8 w4 L- J- ~
咁邊度有得賣呀?
1 X1 T! I' r. N  z款又多唔多?/ u! U/ K/ Q* t& j
貴唔貴呀?
8 W/ b" {% Y8 F( }我都想買對

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2011-8-16 18:01 發表   9 e9 P7 w( i2 v8 s

3 z! X$ B% p) n. u5 Y6 @3 S6 S1 W% t! w0 e8 D! b

/ w) c1 x2 K1 v; q係呀# V4 p  j4 V: t6 C- L  [& R# h
咁邊度有得賣呀?
6 y2 B- T) {% X6 E' c0 C! X款又多唔多?4 |6 M5 B  P* u3 ~
貴唔貴呀?
  e( @8 D1 \; c我都想買對
! z( K/ Y+ l) V2 a* {/ Z& E
5 @  c* O0 n( H$ Y2 ]% @
去aigle 專門店啦, sogo 都有...我呢種$1180& C8 z0 f/ o- ]. D% l- W
不過我大部份都係yahoo bid 返黎, $100-800都試過

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2011-8-16 18:04 發表   
* g7 C+ |8 A5 m% ~) J5 h, b- F  K) O/ g2 F0 N$ d0 c

; g0 b, y7 g* t& Z  C去aigle 專門店啦, sogo 都有...我呢種$11805 `9 j& @7 j+ E
不過我大部份都係yahoo bid 返黎, $100-800都試過
) B* W% P, H/ C% R+ {1 p+ `
* y, R0 Q* ]% K; [
, ?! z1 }* c0 P. x1 s5 i* f我自己都想買返對, 但係真係太貴, 自己有d唔捨得買.....

引用:
原帖由 willy 於 2011-8-16 22:17 發表   
0 a! O/ ~! y  t5 f( w: T! D) q/ A9 ?  b  n
1 L4 T" h  y- i8 C

# A7 X2 ]! ^$ ]7 v- f( O( N我自己都想買返對, 但係真係太貴, 自己有d唔捨得買.....
' t8 _0 H) S2 h3 _! X5 e$ g) U; L
4 p, Q3 a! B3 E" R幾舒服架, 我著住訓覺

wow...同一隻鞋買晒D色...好瘋狂...讚!

U r so rich !

很象学生妹穿的鞋

粉紅色最美

師兄真有米 好索

唔錯呀

好美的靴子

雨靴搭絲襪 真的很配