嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[雨靴] 夢想顏色aigle 入手

[雨靴] 夢想顏色aigle 入手

今日去左aigle 店隨口問有冇我夢寐以求嘅粉紅色雨靴, + q) p" @: z, w# c( e
我打定輸數, 因為係舊顏色, 不過佢話全線仲淨返一對.. X) e' `7 D( k
雖然係偏大(size 40, 實質42 都ok),我都買左.../ F9 a( B; w; G5 {) ], X
. r& l" I3 C6 n6 J# o. @0 {
依家我滿足晒....最想要嘅顏色都有啦
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
All are yours or u took photo at shop?

居然有咁大SIZE既鞋. i! ^0 D' Y: Z* w: G+ M4 g
我都搵左好耐- n" i; o4 Z% ]! c/ d: s. g5 n
都搵唔到~~

原來可以有咁多隻色~~~~~~~~~

引用:
原帖由 peterchan01 於 2011-8-16 11:17 發表   
  y" y1 L5 e1 A, s; BAll are yours or u took photo at shop?
& @  n, N0 C. L+ Y
( O; D9 N! l3 L3 u5 U
唔係呀, 係我個collection 嚟架
$ I% z* g$ T) Q+ q2 R) E不過依家連最想要嘅粉紅色都買到, 我會停買lu

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2011-8-16 11:34 發表   
7 \4 a# f* @$ F. d0 ~居然有咁大SIZE既鞋
; I& v9 s& }  ?6 z4 L我都搵左好耐
* M# E, E! J7 f% k/ x都搵唔到~~
2 A  |% w( f2 ^/ _* N$ K
" N6 {* D' T6 e+ v3 v+ B/ k
有架喎, 最大好似到40定41...不過aigle d 雨靴係偏大架,4 ^7 H3 H/ [5 c, ]( W3 `% k
我平時著41, 不過呢種就39 先最fit

引用:
原帖由 samou 於 2011-8-16 12:02 發表   
% u: c0 [9 m; B/ X- e# e. p原來可以有咁多隻色~~~~~~~~~
, c0 w' K, ]+ t( m4 p

( E. @0 H! A: `- ]9 O1 E* z0 |  E大部分係舊色嚟架, 得返深藍色紅邊仲有出

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2011-8-16 17:53 發表   
# @, i% f% I, p( b
- a! o! P5 K4 |) C' E( D- G& q6 b7 M( R5 s" b; j
有架喎, 最大好似到40定41...不過aigle d 雨靴係偏大架,
- y3 S" z. D7 {# W我平時著41, 不過呢種就39 先最fit
* X5 R4 M% `& R" w6 b0 b+ i( m4 ^! N6 `

8 i0 p: r0 i8 j6 ^8 y( {" p係呀$ ]$ E" h% r$ o2 @# i! F; I+ t
咁邊度有得賣呀?3 v9 r5 d8 Y- d, ^% k; w  P, c
款又多唔多?5 u9 n+ b0 u( M9 e9 d7 v
貴唔貴呀?) J) B- ?* y( [9 ^. }5 k) {
我都想買對

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2011-8-16 18:01 發表   
; _& D, Q; d; z. O5 e$ v$ M5 M7 ]! r% i3 P5 j1 H' o6 A
' z9 {7 ^3 R0 c: Y: Q

7 x0 R/ a# r0 s, e* e* ~5 h( f係呀
  P2 q% w' _3 @( q& _" |7 a咁邊度有得賣呀?7 c! }; [, f. o: P: W5 n% i8 K( j' W
款又多唔多?& K8 N; X* |' I: K. g- V. ?" u3 Q% K
貴唔貴呀?, J& S% G# A8 h$ W% G
我都想買對
: o. p7 [: I* z; x; P+ M& `& B$ a- O/ T7 E* v6 l& r1 G' l
去aigle 專門店啦, sogo 都有...我呢種$11805 E& [1 x  z4 S9 m" ^$ y& U) x
不過我大部份都係yahoo bid 返黎, $100-800都試過

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2011-8-16 18:04 發表   
& J1 o2 t( @- X  {7 b, f! W! E2 ]7 ~0 {6 k/ _5 N
' h4 Y+ ]2 `2 D' _
去aigle 專門店啦, sogo 都有...我呢種$1180" d8 u" l7 |) N' E) i, z' D# [6 \
不過我大部份都係yahoo bid 返黎, $100-800都試過
* v- S$ N( V6 O4 b+ c, V' y
8 e3 |# q# G4 o
% g* Y9 x, \1 L) F
我自己都想買返對, 但係真係太貴, 自己有d唔捨得買.....

引用:
原帖由 willy 於 2011-8-16 22:17 發表   % r  }6 S$ ~$ v0 h

- D/ H0 D* z+ b) ]$ D+ @0 U9 z- y: M& n  F( G8 A* L! Z: Y

8 N% l# i( n4 ~" z" {- f  b$ j# w" N我自己都想買返對, 但係真係太貴, 自己有d唔捨得買.....
, i2 \: J- z+ ^( w; a! ]! i+ |3 f2 @  l* i
幾舒服架, 我著住訓覺

wow...同一隻鞋買晒D色...好瘋狂...讚!

U r so rich !

很象学生妹穿的鞋

粉紅色最美

師兄真有米 好索

唔錯呀

好美的靴子

雨靴搭絲襪 真的很配