嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[雨靴] 夢想顏色aigle 入手

[雨靴] 夢想顏色aigle 入手

今日去左aigle 店隨口問有冇我夢寐以求嘅粉紅色雨靴,
) v/ }1 v  H0 P5 c. k3 S我打定輸數, 因為係舊顏色, 不過佢話全線仲淨返一對.4 J1 s6 I8 a) R" n: l! K
雖然係偏大(size 40, 實質42 都ok),我都買左...
: q/ z) S  }0 n/ `  `3 f7 u: {# S* c0 g2 j7 `% l% i$ x
依家我滿足晒....最想要嘅顏色都有啦
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
All are yours or u took photo at shop?

居然有咁大SIZE既鞋  F. ^# |. d1 ]8 r$ L1 C# g
我都搵左好耐
3 x: M1 n2 ~3 Z2 w* [: m; I都搵唔到~~

原來可以有咁多隻色~~~~~~~~~

引用:
原帖由 peterchan01 於 2011-8-16 11:17 發表   
& L' R$ T$ {  y+ D6 |" GAll are yours or u took photo at shop?
" ?6 L( K; I. t7 E% ~+ o
7 y$ K% }! A' }- [& P2 u$ P9 ~5 S
唔係呀, 係我個collection 嚟架
9 |4 @! T3 V6 Y' Q: w. F不過依家連最想要嘅粉紅色都買到, 我會停買lu

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2011-8-16 11:34 發表   8 m0 ]7 n- ]  p
居然有咁大SIZE既鞋7 U& v8 _4 V6 H1 d+ M- O
我都搵左好耐
/ Y9 z/ ~3 ?& z. A7 ], o6 p; E都搵唔到~~
8 H/ D# U" ]4 Y6 p

5 `( E) N8 _4 |* p  v/ l有架喎, 最大好似到40定41...不過aigle d 雨靴係偏大架,
$ K% P  c7 y/ L" m8 v0 O我平時著41, 不過呢種就39 先最fit

引用:
原帖由 samou 於 2011-8-16 12:02 發表   
1 U- ^7 q/ r8 O原來可以有咁多隻色~~~~~~~~~
  z+ @, k+ o2 M# R9 O: p
: a" w" P% i" j5 c  `& N" y
大部分係舊色嚟架, 得返深藍色紅邊仲有出

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2011-8-16 17:53 發表   8 ?# `# x: r9 k
  w% G4 i' Q, Q( Y
0 j3 P9 A$ v1 U# X% i0 ^8 s' _
有架喎, 最大好似到40定41...不過aigle d 雨靴係偏大架,
- d8 ]% S" D$ b8 P我平時著41, 不過呢種就39 先最fit
, k4 m# y- O( ?7 h" _; j- R0 M  Y9 t8 `

0 k5 v& z; T7 F1 d係呀
! Q% g4 n# R8 V咁邊度有得賣呀?' A- f8 x8 c2 n4 J" N6 i8 l
款又多唔多?+ ^6 n1 Y" f- \, I9 m
貴唔貴呀?! D2 Q' `3 ~- r. z6 p
我都想買對

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2011-8-16 18:01 發表   
/ l: L! D, K2 b% _( W8 L) ~" s; I; R: d; L6 S
" ~, I' ?' I9 I1 }" n+ s

% c8 x) X4 W. V! e4 z係呀5 g. ]( I- Q8 ~3 x0 \2 X2 [5 i6 L
咁邊度有得賣呀?
. q" H0 k6 C1 _0 w( T+ g款又多唔多?# i# B  d0 P; X* O7 m2 O; c
貴唔貴呀?
0 l' L- B) I4 e2 y- K我都想買對
+ s& |, t8 l$ c/ J( Z2 b1 U' F

. i2 I2 H4 o* y3 N去aigle 專門店啦, sogo 都有...我呢種$1180
+ O, Z2 k8 O; s7 |  w不過我大部份都係yahoo bid 返黎, $100-800都試過

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2011-8-16 18:04 發表   
9 W5 q  q% P  q3 g! `; N1 ~3 T" u" T' n2 d1 T4 M
, I3 _: D1 l" A% B: n- c
去aigle 專門店啦, sogo 都有...我呢種$1180
- Y  A5 e7 q: L1 |4 X! W; i! R( K不過我大部份都係yahoo bid 返黎, $100-800都試過
" a' X+ Z4 |6 Z" V
+ B7 C( C7 o9 x# P0 T" _( l, _! r/ c# z3 k7 R
我自己都想買返對, 但係真係太貴, 自己有d唔捨得買.....

引用:
原帖由 willy 於 2011-8-16 22:17 發表   
8 R! G& I' n3 l8 h, P, a( h8 i  t

; c* h, m- |* m- [) b2 h/ @, m/ C% e2 L$ b2 S
我自己都想買返對, 但係真係太貴, 自己有d唔捨得買.....
, @3 `5 A$ I0 |9 c: u% k

" d$ z+ C, d( k/ r, d! ~3 b  _! ?幾舒服架, 我著住訓覺

wow...同一隻鞋買晒D色...好瘋狂...讚!

U r so rich !

很象学生妹穿的鞋

粉紅色最美

師兄真有米 好索

唔錯呀

好美的靴子

雨靴搭絲襪 真的很配