嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

注射女性荷爾蒙一年結果....好靚女

注射女性荷爾蒙一年結果....好靚女

http://www.youtube.com/watch?v=hlk3nNya93M
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
講明MTF啦..佢應該都有做埋面部女性化手術的,即係整容啦~加埋化妝..: M. s8 c0 ]3 {. ?8 B9 N
效果都唔錯啦~
果凍好開心見到大家哦~~

佢 d 肌肉咁快就唔見晒??

引用:
原帖由 apple姐姐 於 2011-8-25 17:51 發表   
1 B! H/ b  m" F- H+ E佢 d 肌肉咁快就唔見晒??
* w& d' \1 d- |( C4 J5 W2 L5 s
我唸佢做埋抽脂..
果凍好開心見到大家哦~~

引用:
原帖由 shanaslala 於 2011-8-25 17:53 發表   
4 K" t2 O2 s; C3 n* }( r6 c
) ?9 [) f: s  s) t我唸佢做埋抽脂..
& [) C0 \) T' k- W+ ^. o. n, I) ~6 }如果係一定用左好多錢

打一年針之後真係會有好大變化
* \- }4 ?) T/ V' C3 X6 X( B2 Ud 肌肉會唔見
  G: X3 h* q' Z2 v$ h/ n9 T& K, t皮膚變得光滑0 J/ J/ H5 i& j6 q6 N. n5 o! n
但最難係個喉硋同聲線
唔鍾意女人。只鍾意女仔

the boy change to girl?

D雞肉真係明顯無曬..3 T* T2 M7 w( W7 c6 P, t6 [
我都想要少D肌肉同變白

引用:
原帖由 mercury1 於 2011-8-25 20:27 發表   - X, X+ K8 q3 ]% p( D( d$ Q1 K
打一年針之後真係會有好大變化
' u# N3 j1 C( M& l5 [d 肌肉會唔見; T- ]1 o# C( Q* F
皮膚變得光滑
) m& C3 `, s! s4 [- Z0 q但最難係個喉硋同聲線
  \1 X# h1 L" ]# C/ O, }: @
打針吸收是食藥的兩倍~~打針不太傷肝腎~~
( o% l$ O% d* ?( G) N) }. e! a8 E喉核是不會縮的~~但有磨喉核手術~~& ?5 r& m; `! X' P( L4 H9 J
聲線係可以練習成功的~~也有聲帶拉緊手術~~
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

嘩..變化真係好大..& W- P! j/ O' t: [
由大隻佬變到好女仔,但如果係香港呢種身型都係叫大隻女..
  }+ C" |$ f# ]5 a/ v外國就岩岩好fit 晒
" u3 q& ~8 k; T$ x
) N$ t. G. d! T' G5 d" Z; T# Z但同樣係同食藥有副作用掛??
& J0 e( \3 s7 ?8 z6 \$ i& B如果係既話, 真係要小心第一步..
; C! i1 ~# b  c" q( A' H9 O" Y( P明自己想點先去做..
本sis叫奈奈姊!~

wa,,,,好難想像一年前後同一個人7 n5 z$ X- v) r, Q! n( S  \
變化超太哦

小妹之前都睇過, 個變化真係好大ar~

一年睇黎佢都用左唔少錢

有好大變化

超神奇.距用咩牌子

引用:
原帖由 adam5354 於 2011-8-25 23:31 發表   8 I* p7 V  D) y

0 A1 M& x) V! R) C& p打針吸收是食藥的兩倍~~打針不太傷肝腎~~; f# x4 {7 G  p2 ^( g: F6 ?
喉核是不會縮的~~但有磨喉核手術~~
4 f# }' C6 s) i' g7 P% B8 [) C聲線係可以練習成功的~~也有聲帶拉緊手術~~
/ b4 N/ |* p$ t1 R6 @" B
磨喉核手術...
: ^- I8 Z6 ^9 \; c; {$ ~7 x% y$ F好恐怖= =

真係付出左好多好多# g0 F$ D7 r9 E3 b& j  m2 _
但要洗咁多錢既我都唔會做

我覺得唔係同一個人囉...

真的是太神奇了!真的是同一位嗎?

肯付出就得