嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

注射女性荷爾蒙一年結果....好靚女

注射女性荷爾蒙一年結果....好靚女

http://www.youtube.com/watch?v=hlk3nNya93M
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
講明MTF啦..佢應該都有做埋面部女性化手術的,即係整容啦~加埋化妝..8 u; m9 j9 A0 g/ k
效果都唔錯啦~
果凍好開心見到大家哦~~

佢 d 肌肉咁快就唔見晒??

引用:
原帖由 apple姐姐 於 2011-8-25 17:51 發表   
- {( q# P% t6 P* Q! S9 j; r佢 d 肌肉咁快就唔見晒??
9 L7 x( i2 z4 K& e8 [我唸佢做埋抽脂..
果凍好開心見到大家哦~~

引用:
原帖由 shanaslala 於 2011-8-25 17:53 發表   
+ W9 G: @; ^- \% |% [& ^
/ U4 l; K5 Z7 S0 q+ Y我唸佢做埋抽脂..
% V6 F; }& Z) g) ^6 c7 M% n如果係一定用左好多錢

打一年針之後真係會有好大變化, E, R. [8 @; w
d 肌肉會唔見. V( E1 _. v: p  h/ Q
皮膚變得光滑$ Y2 w- m8 ^. ^
但最難係個喉硋同聲線
唔鍾意女人。只鍾意女仔

the boy change to girl?

D雞肉真係明顯無曬../ H4 h3 `' O) `. j1 _) {
我都想要少D肌肉同變白

引用:
原帖由 mercury1 於 2011-8-25 20:27 發表   
+ u' Z9 h7 g+ T# H$ M3 X! `打一年針之後真係會有好大變化
; {8 K, p& C/ q' V7 L5 Kd 肌肉會唔見
4 t! H7 B! @6 U# T0 e+ a皮膚變得光滑6 z  R( m$ t( m5 K+ s, R
但最難係個喉硋同聲線
0 p0 @2 a5 l/ g' T* K% C# d打針吸收是食藥的兩倍~~打針不太傷肝腎~~2 ]* r' `6 P9 X! C# o
喉核是不會縮的~~但有磨喉核手術~~
1 @; Z2 d) L4 _聲線係可以練習成功的~~也有聲帶拉緊手術~~
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

嘩..變化真係好大..& n) k( w' |- h. Y0 i
由大隻佬變到好女仔,但如果係香港呢種身型都係叫大隻女..
% Y$ L8 W$ C. T2 p$ e! X. ?! L外國就岩岩好fit 晒& z  t7 D8 n( O( f% d; T' l: m

+ ~2 m, H; [4 _/ Z但同樣係同食藥有副作用掛??; l4 `3 }( Q6 u& i
如果係既話, 真係要小心第一步..; J8 ^' U' I5 i+ n2 a
明自己想點先去做..
本sis叫奈奈姊!~

wa,,,,好難想像一年前後同一個人' n9 Z' T: f& x7 s+ z
變化超太哦

小妹之前都睇過, 個變化真係好大ar~

一年睇黎佢都用左唔少錢

有好大變化

超神奇.距用咩牌子

引用:
原帖由 adam5354 於 2011-8-25 23:31 發表   
6 @6 X7 L! c! j: V5 E- w" i0 P% _# Q/ Z
打針吸收是食藥的兩倍~~打針不太傷肝腎~~
* o% |, I/ q1 @2 H; t1 ]喉核是不會縮的~~但有磨喉核手術~~
7 P" {% ~7 Y4 p9 x# q1 J  Z聲線係可以練習成功的~~也有聲帶拉緊手術~~
: _! c0 C5 k# o磨喉核手術...
1 I+ L) v0 F* T1 X5 k1 |3 o) }8 i- R好恐怖= =

真係付出左好多好多/ R% M* @# S: v  o4 W
但要洗咁多錢既我都唔會做

我覺得唔係同一個人囉...

真的是太神奇了!真的是同一位嗎?

肯付出就得