嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

注射女性荷爾蒙一年結果....好靚女

注射女性荷爾蒙一年結果....好靚女

http://www.youtube.com/watch?v=hlk3nNya93M
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
講明MTF啦..佢應該都有做埋面部女性化手術的,即係整容啦~加埋化妝..
" l8 g/ j- t( K+ o6 i( \效果都唔錯啦~
果凍好開心見到大家哦~~

佢 d 肌肉咁快就唔見晒??

引用:
原帖由 apple姐姐 於 2011-8-25 17:51 發表   ( ]# Q$ Q" w& X" b  A) o
佢 d 肌肉咁快就唔見晒??
4 y) s5 B" K! S/ E% ?* W1 ]& l. S
我唸佢做埋抽脂..
果凍好開心見到大家哦~~

引用:
原帖由 shanaslala 於 2011-8-25 17:53 發表   
2 c( P; \8 ~6 d1 `4 e7 O
3 F5 T  f5 N1 _, h; l我唸佢做埋抽脂..
; T( [5 [5 y5 M6 M( a如果係一定用左好多錢

打一年針之後真係會有好大變化
) d9 Z, g1 v- a. W: kd 肌肉會唔見$ h$ \& ^: `9 n& o- m
皮膚變得光滑
. ]- P6 g$ f2 P3 j" I) F) U; a但最難係個喉硋同聲線
唔鍾意女人。只鍾意女仔

the boy change to girl?

D雞肉真係明顯無曬..
% ~, i0 m& y2 }+ Z6 C( S" `' F% |$ X我都想要少D肌肉同變白

引用:
原帖由 mercury1 於 2011-8-25 20:27 發表   
' P1 a; e# E1 G打一年針之後真係會有好大變化
8 k7 V* M8 O+ X2 Pd 肌肉會唔見
4 d. v; D7 `/ h! x4 @4 b$ I6 x5 L, p皮膚變得光滑
! n9 j  f7 F/ Z3 R$ q但最難係個喉硋同聲線
& b# U8 R0 B' T- D0 S; A4 k打針吸收是食藥的兩倍~~打針不太傷肝腎~~) o$ [8 c0 i0 h, z( a" @
喉核是不會縮的~~但有磨喉核手術~~9 G5 x# S* O6 v; N% w+ M
聲線係可以練習成功的~~也有聲帶拉緊手術~~
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

嘩..變化真係好大..
: M6 C7 H& B- z; h. o: `' t由大隻佬變到好女仔,但如果係香港呢種身型都係叫大隻女..
6 P  o- Y8 p$ ]; r6 s外國就岩岩好fit 晒
5 f3 s4 c8 x& p+ s6 V2 w
5 K) P+ r4 H$ Z4 o但同樣係同食藥有副作用掛??
/ y- d% [8 n' `# J1 o4 C9 Z! E8 R* U如果係既話, 真係要小心第一步.., r6 N' Y% y& ]
明自己想點先去做..
本sis叫奈奈姊!~

wa,,,,好難想像一年前後同一個人
# S& h& Y+ S* P( x$ ^. |/ t/ r變化超太哦

小妹之前都睇過, 個變化真係好大ar~

一年睇黎佢都用左唔少錢

有好大變化

超神奇.距用咩牌子

引用:
原帖由 adam5354 於 2011-8-25 23:31 發表   1 d# M# |. p9 G( d3 Y$ @* Q

2 K) Q+ _0 |( }  T; K$ @打針吸收是食藥的兩倍~~打針不太傷肝腎~~0 {; Q1 E8 a2 F3 S/ c7 K
喉核是不會縮的~~但有磨喉核手術~~0 }3 l: L, m, i( z# c" D& q
聲線係可以練習成功的~~也有聲帶拉緊手術~~
) U) T% N2 \$ ?: L) ]: T磨喉核手術...
5 Y0 ]! t. o, P好恐怖= =

真係付出左好多好多
2 l  R# r# g, h但要洗咁多錢既我都唔會做

我覺得唔係同一個人囉...

真的是太神奇了!真的是同一位嗎?

肯付出就得