嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

注射女性荷爾蒙一年結果....好靚女

注射女性荷爾蒙一年結果....好靚女

http://www.youtube.com/watch?v=hlk3nNya93M
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
講明MTF啦..佢應該都有做埋面部女性化手術的,即係整容啦~加埋化妝..& `/ N! e, M3 ~6 Z
效果都唔錯啦~
果凍好開心見到大家哦~~

佢 d 肌肉咁快就唔見晒??

引用:
原帖由 apple姐姐 於 2011-8-25 17:51 發表   
, D- R8 B- @# A# [: r$ v+ N佢 d 肌肉咁快就唔見晒??
! c3 b/ `7 K$ t- x: ~; ^
我唸佢做埋抽脂..
果凍好開心見到大家哦~~

引用:
原帖由 shanaslala 於 2011-8-25 17:53 發表   
- L. M) j: J$ H' R5 j1 G, f) F% j, h. N4 L1 a( f" k2 P6 F
我唸佢做埋抽脂..
3 @0 C1 c6 ~0 I8 l0 D8 C  m' s3 l
如果係一定用左好多錢

打一年針之後真係會有好大變化/ C, I1 }* X, I' S) W7 f0 R' v
d 肌肉會唔見
" B3 O- @; X+ M9 @. @7 V8 E8 Y; X皮膚變得光滑
) h* e9 u8 h& q# w7 G但最難係個喉硋同聲線
唔鍾意女人。只鍾意女仔

the boy change to girl?

D雞肉真係明顯無曬..
6 ]4 t  W$ `7 [. F$ E我都想要少D肌肉同變白

引用:
原帖由 mercury1 於 2011-8-25 20:27 發表   # K. v) ]$ B) j
打一年針之後真係會有好大變化6 N' K2 }" d$ u, A
d 肌肉會唔見, n7 T* V, ]: N0 d  [* ~1 X6 H
皮膚變得光滑) k  _' Y) T( d3 u6 U" K
但最難係個喉硋同聲線
* _1 S3 O9 R4 _2 Y
打針吸收是食藥的兩倍~~打針不太傷肝腎~~, j% u  X  S" k+ g! g
喉核是不會縮的~~但有磨喉核手術~~. f9 {+ w. g' m9 O7 c$ S  O+ n
聲線係可以練習成功的~~也有聲帶拉緊手術~~
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

嘩..變化真係好大..7 j! H7 J  M; t
由大隻佬變到好女仔,但如果係香港呢種身型都係叫大隻女..
$ W) }& Y; D2 U$ r( L外國就岩岩好fit 晒
& V1 o$ D" S# d7 O+ I: @& J$ K; t) A$ k' r+ n9 g- E2 H& Q
但同樣係同食藥有副作用掛??8 F! {8 I6 {7 L: c' E0 h
如果係既話, 真係要小心第一步..
" E7 N6 A4 W9 @; w$ S% S, e, z# Q; C明自己想點先去做..
本sis叫奈奈姊!~

wa,,,,好難想像一年前後同一個人
1 Y! L# D3 j! y- i; u- {2 u變化超太哦

小妹之前都睇過, 個變化真係好大ar~

一年睇黎佢都用左唔少錢

有好大變化

超神奇.距用咩牌子

引用:
原帖由 adam5354 於 2011-8-25 23:31 發表   
! A) s5 h* q8 |. _$ ^( ^2 y) D* x+ ^% k( Z: G& @# K8 n
打針吸收是食藥的兩倍~~打針不太傷肝腎~~
1 y: u  c) g$ P喉核是不會縮的~~但有磨喉核手術~~% `; h  R- E2 X- C" i
聲線係可以練習成功的~~也有聲帶拉緊手術~~
0 m5 C# A5 P5 X4 H# |3 F9 K$ ?磨喉核手術...
; d2 @2 q4 q4 A2 S# x  J5 k! l- {好恐怖= =

真係付出左好多好多
* n& M5 P/ z+ U但要洗咁多錢既我都唔會做

我覺得唔係同一個人囉...

真的是太神奇了!真的是同一位嗎?

肯付出就得