嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

妹妹內衣 (part 5)

妹妹內衣 (part 5)

今日見到大妹有新野放響洗衣機: N2 u( w( k# ]( ^
即刻就拎左出黎% Y) G. J8 Z1 z) L' K$ b1 q( p
呢個brand之前未見過. c6 W, L  z1 E& k* ?3 P6 b# v8 a
叫sixty eight
7 e' N6 c6 T+ Q1 `" j個款都幾好$ I7 {, ]8 u6 C; }6 n
0 d: r+ d5 A) E; S6 Y

$ w- u7 a" T6 b" x睇開我post都知我有兩個妹
* e: `$ |0 W, F" j( G大家估下呢set係我大妹定細妹既呢﹖9 \8 b) C( ]: j7 ^" T5 T. A( r
估中加相
! A# v) F. d4 I
: W( B, l, t3 E% ]: o# H8 j6 U0 o7 ?2 X' C7 F0 y" F! c" R
ps 我仲發現左細妹以前d學生bra(即係半件頭果d)+ [6 [  ]$ C3 z" A5 L: n- L9 t
唔知大家有無興趣﹖
8 T2 c! J  v. T9 p# A' [1 t' w# E要睇就要多d留言喇~~~  g/ o% w+ e( d5 _  h1 d

4 X7 X% D1 I5 {[ 本帖最後由 ltkhw1 於 2011-9-12 14:18 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我估係大妹
( q! G, _# m8 R另外我都想睇半截個d

THANKS....

估下大的說@@

個款唔錯; 頗有少女的味道.

我鐘意睇半截個D

先支持
' F9 o; m; [+ B( |後再看

好靚呀, 連裡面都有花花架
5 m6 }) s4 L7 T仲有好鍾意個bra無得除bra帶
1 z0 g7 R2 e- [睇黎應該係b cup, 估係大妹啦6 }& O0 J8 W. o( y2 G

, ~4 J+ D8 b& g1 C! K[ 本帖最後由 中四kary 於 2011-9-12 21:51 編輯 ]

你個妹個胸都幾大
! a9 d0 U9 t8 s$ [1 Y6 `6 R: O" L9 u0 [' E4 R( f
快d加多d相

咁正既野, 點可以唔支持呀, 快D攞多D出黎分享啦!!!!

這套好可愛喔~

我都想睇半件頭果d 呀~

都不錯~想有個妹R><

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2011-9-12 14:34 發表   % V+ g' i6 L( b) ]
我估係大妹
. T+ H  m' n+ I/ ^* E/ ]' E另外我都想睇半截個d
# D7 c) w, z( b, ~7 Z0 P' J# k; U

d+ ^6 B4 l' d* [3 {0 {; j1 m5 U/ P) `" y: p
點解想睇呢﹖

引用:
原帖由 中四kary 於 2011-9-12 21:50 發表   
* _2 x& x% }2 U$ R1 W/ o% |好靚呀, 連裡面都有花花架 1 R" }/ w& ?) `8 ]/ B5 K; ?
仲有好鍾意個bra無得除bra帶
0 b; _5 [1 P; }& B8 |  v3 L5 x" k6 c睇黎應該係b cup, 估係大妹啦
% H/ t, x9 `9 [' p' q
3 z- U. C) `# ^6 B
6 L0 A. y; j; i$ H" e' _+ ?3 {
鍾意個bra無得除bra帶??

- o9 k# f+ C- h: o: E等你好耐啦

回復 15# ltkhw1 的帖子

即係無得卸下上面兩條帶的Bra" v# T  K6 Y6 h5 o% Y
( [, m! z% P- B9 w
我估32B!

She didn't know?! Have you tried them on?

引用:
原帖由 kathw1984 於 2011-9-13 03:40 發表   
$ E: V) f; s; j7 h8 g3 G
  v, h9 S! W: W$ H等你好耐啦
' I' B' P" w- a: N0 _( b
& J; e& i& n. j' l
6 r. r% J1 b: B$ v# ^7 n多謝你一直支持呀~~~~
) e( C7 d2 p' _0 \$ d8 B6 Y/ I3 d今次呢set有咩意見﹖
+ ?% y; o; s* i: R( B( }/ _4 T8 n

引用:
原帖由 hello321 於 2011-9-13 10:02 發表   
6 u) m" c3 z5 w/ f8 ^. J! O. _She didn't know?! Have you tried them on?
, e$ ~2 p* V6 j4 A3 ]2 k
, E2 ~( ]* @  [! J* Z9 ?+ n+ O% J  C
無try
3 J& v# T- t7 m) J/ R) e不過拎左上手玩左一陣